Prije sam dosta gledao, ali u zadnje vrijeme mi se nije htjelo spojiti.
Jel koristi tko ovu opciju RTL televizija uzivo preko VIP vodafone live portala.
Meni se veza prekine tocno nakon 1 minute..
zvao sam vip, provjeravaju probleme, nego jel itko uspio da to gleda bez prekida?
Prije sam dosta gledao, ali u zadnje vrijeme mi se nije htjelo spojiti.
meni se uredno spoji, odradi 1 minutu i izbaci..Izvorno postao Dark
kolko si minuta prije gledao?
I ja sam gledao dok sam imao vip, sad ne znam šta me više nervira, vip ili RTL.
Pogledaj postavke Real playera. Settings-connection-network-online time.
Možda ti je tu ograničeno na minutu, pa stavi unlimited
veselja UMTSa. vjerojatno da se da prilika i drugima da su uspiju spojiti. Ako se zakaći previše ljudi na 1 nod ostatak se nemože više spojiti pa izgleda time rasterete nod.
dobar grah daleko se čuje
onda se spojiš preko edđa
potavke su u redu ,dakle unlimited je..Izvorno postao Drug Mile
sto se tice eđa kaže mi da je nedovoljna sitina pojasa pa ne moze prikazivati.
evo meni šilji 10 minuta bez problema
dobar grah daleko se čuje
motorola??? ajoj..meni nece.Izvorno postao KaKaV NeReD
Kod mene to sigurno nije problem jer sam probao i na UMTS-u i na EDGE-u, i to na više lokacija tako da nije u tome problem. Provjerit ću još postavke. Prije, dok sam gledao, gledao sam i po sat i pol (sa RTL-om sam napravio više od 1,1GB prometaIzvorno postao KaKaV NeReD
)
nazvo sam vip naravno, provjeravaju, no opet,ne kontam zasto samo 1 minuta, da je onako nepravilno jos bi reko da je greska,ali bas minuta, to mora da je neko ogranicenje.Izvorno postao Dark
Mene je zvao tip direktno iz Službe i prije par dana mi je javio da se izvode nekakvi radovi i da gledanje RTLa nije moguće.
Meni se isto ispisivala Nedovoljna širina pojasa (što god to značilo).
VL je u banani zadnje vrijeme...
to da je nedovoljna sirina mi izbacuje kad nemam 3g signal, no to nema veza,kad ga imam onda je sve u redu,ali ne duze od 1 minute.Izvorno postao Mobyy
Najbolje im pošalji mejl,kako sam ja učinio. Onako, ljutito i razočarano. Služba te zove u roku od 15 minuta... Bar su mene zvali.
Meni radilo više od pola sata bez problema. Dosadilo mi posli...![]()
a sta da im napisem, kad ne mogu ni oni rjesit.Izvorno postao Mobyy
kada ti je radilo, danas?Izvorno postao Nike181
Mogu ti poslati smirujući savjet. Napiši koji model imaš, da se pokušavaš spojiti, da ih moliš da ti pošalju pravilne postavke za RealPlayer...Izvorno postao khideg
Nazvat će te.
ja sam ih nazvo. pito, jel ja imam dobre postavke, kazu oni, ako mozes gledati 1 minutu, to znaci da je sve u redu s postavkama, te je problem negdje dalje. i tu smo stali,rekoli su a sacekam sutra ako se ne popravi da zovem ponovo.Izvorno postao Mobyy
da pitam malo off
jel se to plaća ili ne i jel ima pretplate
i koji programi sve imaju
i jeli to samo umts mobiteli
kakvi programi?
to je za 3g telefone samo
BESPLATNO JE
Ima i za to rješenjeIzvorno postao khideg
U Real playeru - settings-connection-network-options-advanced settings-EGPRS bandwidth - staviš na 80,00 kbps i radi.
EDIT: To naštimaš pod "custom" kad ti ponudi brzine, i najveću možeš stavit 80 kbps, ali nema problema, radi.
Zadnji uredio Drug Mile : 22-02-2006 u 12:38
sad mi baca... ne mogu se spojiti na server, nepoznat URL.
stavio na 80 i baca gresku nedovoljan sirina pojasa.Izvorno postao Drug Mile
Čudno. Meni je na toj širini radilo bez problema.
Ponestalo mi je ideja, ako mi šta padne na pamet, javim.
Bookmarks