ajde posto nam je ing. zappan(uskoro) rekao da ovo premjetismo u drugu temu ovako: sta mislite o sminkerskim mobitelima, jel se cure na to pale, i sta mislite o takvim curama i koliko ih je!!!!:confused:
Printable View
ajde posto nam je ing. zappan(uskoro) rekao da ovo premjetismo u drugu temu ovako: sta mislite o sminkerskim mobitelima, jel se cure na to pale, i sta mislite o takvim curama i koliko ih je!!!!:confused:
mislim da su takve trebe jadne, nažalost iz iskustva znam da ta je takvih treba puno...
Naravno da se pale, ne sve ali dosta. Takve trebe ne volim... ;)
Pun grad je takvih fufa kaj im neki 'mali slatki srebrni mobač' raste iz uha... ili visi na špagici oko vrata!
Ma dajte, kad se dobra cura upecala na mobilni? Ako se iko peca inasta onda smo to mi na njuhove lijepe...Znate vec...:D
ma ne pecaju se one na mobitel, ali ako ti izvadis sminkerski mobitel od 8000kn onda ce pica shvatiti da imas para! naravno moras se i oblaciti u stilu, odn skupo!
ne jebu momci nego novci!
hehe, istina!
Osobno uopće mi nije bitno kod dečka kakav mobitel ima pa moj dečko ima neki stari Siemens onaj prvi iz A serije čini mi se.:D To šta ja volim mobitele to je druga stvar, ali da dečke gledam kakav mob ima ili kakav auto vozi to mi je skroz :thumbdown
Zašto Mystique šuti?
Mislim da muški dio populacije više pada na mobove jer kad ženska osoba koristi neki hajteh mob prva pomisao je lovatorica razmažena pa ona ga ne zna ni upalit' (iskustveno učenje) a kad primjetimo muški dio populacije koji ima bolju pilu od nas skoro ista reakcija osim s željom za verbalnom komunikacijom (u stilu - koji si ti...) ;D
Prava cura se ne peca na telefon...
Za one koje vrijede treba truda i vremena..i sarma naravno :) Pitajte Moby Fan-icu :rolleyes:
Mobyfanica pada na pravog masnog muškarca u znojnoj potkošulji s pivom u ruci a ne mobitelom! Muškarca koji voli čuti dobru sočnu psovku i glasan prdež! ;D ;) ;D
Just kidding, of kors! :) :jump:
:lol:
Ma doktore ima i tu nešto, šala je šala ali u svakoj malo istine ima, ima to nešto što ih vuče prema iskonskim muškarcima, neki njihovi iskonski primarni ženski porivi koji su kondicionirani vlastitim endokrinim sustavom, estrogen, progesteron, testosteron i kompilacija u različitim omjerima.
Pa ako uzmemo feromone koje izlučujemo znojem, svega tu ima.
Da ne kažem ništa o tome kad joj tresneš šamarčinu, koju strašno vole, ne pričaju o tome ali vole.
Vole da ih pobijediš, na bilo koji način, pružit' će ti otpor, naravno, ali samo iz potrebe da njezin otpor slomiš, jer ne može te cijeniti ako misli da je veći frajer od tebe.
Da se netko ne uvrijedi-PRESENT COMPANY EXCLUDED !! :D
:lol: :lol: :lol:
E baš sam se fino nasmijao... znaš ti majstore šta ženama treba, makar ni one same u to nisu sigurne pa briju na nekakvu emancipaciju i slične fore od previše gledanja serije 'seks i grad' ali uvijek se na kraju vraćaju tom praiskonskom špiljskom nagonu da ih se odvali toljagom po tikvi i odvuče za kosu natrag u špilju poradi kuhanja i pružanja brutalnih seksualnih zadovoljstava svom mužjaku!
:jump:
P.S. molim da se nitko ne uvrijedi jer naravno radi se samo o zdravoj muškoj šali... kad nam to jedino preostaje...:)
U mojoj je vezi uvijek moja riječ zadnja: 'da draga!' ;D
Pale se one na skupe aute, skupu odjeću, skupe mobitele, debeli novčanik... istina ne sve, ali velika većina njih. Meni se osobno riga na to.
Ma da, ono, moraš biti lijep, zgodan, pametan, biti sposoban u poslu kojim se baviš, znači imati love, stan ili kuću, jaku makinu, moraju te ljudi znati, ti znati ljude, moraju te štovati, samim tim i nju kao tvoju suprugu ili curu, ako treba moraš se znati dobro marisati, moraš nju kod kuće dobro marisati i to samo nju, nikog drugog ne smiješ ni pogledati, moraš imati erekciju veličine baltičkog štita kad god nju zasvrbi krzno, biti spreman bambusati dugo i strpljivo i posvetiti se tom poslu ozbiljno i predano, ne olako, i to kako je bilo u prvih mjesec dana tako to mora biti i nakon 15 godina, jednaki RUSH.
Pa dobro kako sve to!?
'Fala Bogu nisam jedini...:D= Citat =:
Poslao: whiteboy
:lol: :lol: :lol:
U mojoj je vezi uvijek moja riječ zadnja: 'da draga!' ;D
Ja samo molim da se ne naljute Mobyfan-ica i Mystique, ma to samo mi dečki malo brijema ovdje gdje nema reprekusija i konzekvenci za izgovoreno: :lol:
To mi samo sebi mislimo, a zapravo vama curama želimo biti sve što mislimo da od nas očekujete, a mislimo da očekujete sve što mi sami očekujemo od nas samih, a ako nismo TO onda ulijećemo velikom brzinom u samofrustriranje i nema nam pomoći, pa se vadimo na vas cure! :D
E ljudi, ova comina tema je odlična, idem ju odmah dolje ocijeniti odličnom ocjenom, ajd' i vi svi dolje dati po peticu jer je majstor coma to zaslužio s ovom temom! :D
fala!:D ali nesto se ekipa iz mobila ne javlja, kaj vi mislite jel njih zanimaju cure ili samo mobiteli!:rolleyes:
He he dečki kužim ja te vaše spike, naravno da nema ljutnje.:spin:
Oni vole muškobanjaste žene! Vole žene koje mogu popit više pive od njih i nakon toga mogu ostati stajati na (neobrijanim) nogama i glasno se podrigivati. Nema tu mjesta za mobitel!= Citat =:
Poslao: coma_zgb
fala!:D ali nesto se ekipa iz mobila ne javlja, kaj vi mislite jel njih zanimaju cure ili samo mobiteli!:rolleyes:
:jump:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: joj kada nam se javi zappan i ekipa!
Oni kao iskusni feministi će se oglušiti na pozive jer image se teško stiče...
Usput jer tko gledao onaj filmić što kruži netom kako crnkinja mlati nafiksanog frajera cca 5 minuta (Filipović je nula prema njoj)... ;D
ne di ga ima za skinuti?
Nema ljutnje. :) :) :) :) Pisala bih i prije da sam mogla do kompa(pa di su baą ti ispiti naąli biti u 6.mj...?!).Samo ľelim reći da ima puno cura(golema većina) koje kod dečka traľe jedino samopouzdanje i sigurnost u ono ąto prirodno je(takav drastično iskače iz gomile).Ne traľe se nadljudski herojski podvizi,neprestana dokazivanje ljubavi stvarčicama ąto vode u bankrot ili maratonske turneje u krevetu svaku noć.Sitnica svako malo je dovoljno da pokaľe paľnju, sex ponekad vrhunski,ponekad opuątajući ili divlji,nekada prosječan ili na brzinu(znate jako dobro da se uvijek ovi oblici izmjenjuju) ali da se cura uvijek osjeća kao da je jedina i nema te koja će se smatrati zapostavljenom.One cure kojima trebaju ne znam kakvi statusni simboli zapravo i nisu ono ąto bi itko mogao trpjeti duľe vremena,bez obzira na to koliko zgodne ili sexy bile.= Citat =:
Poslao: Ivica
Ja samo molim da se ne naljute Mobyfan-ica i Mystique, ma to samo mi dečki malo brijema ovdje gdje nema reprekusija i konzekvenci za izgovoreno: :lol:
To mi samo sebi mislimo, a zapravo vama curama želimo biti sve što mislimo da od nas očekujete, a mislimo da očekujete sve što mi sami očekujemo od nas samih, a ako nismo TO onda ulijećemo velikom brzinom u samofrustriranje i nema nam pomoći, pa se vadimo na vas cure! :D
Svaka čast, točno je tako kako je Mystique napisala.
Bože, kako pametan čovjek s malo riječi puno toga kaže, Mystique ti bi mogla biti Oracle ovog našeg Foruma, postavljaš nam kriterije po kojima ćemo tražiti ljubavi svojih života!
Kad kritiziramo žene ovdje, kritiziramo sve ono što ti nisi, jer želimo žene koje su ono što i ti-normalne i zbog toga tako rijetke.
http://www.smily.at/smily/smily913.gif
Keyword: samopouzdanje............kako ga steći, sačuvati i kako ga kod drugih prepoznati. Šta osjećamo kad smo sreli osobu za koju mislimo da je samopouzdana? Ima teme za tri foruma. Mystique, daj nešto lakše.
Da u pravu si,o tome bi se moglo dugo raspravljati,a i tko je rekao da je lako?I sama se ponekad uhvatim u razmišljanjima o svemu za što smatram da bi na meni moglo biti bolje,to je ljudski,ali u cjelini,znam svoju vrijednost i nadam se da se to i vidi,a isto tražim i kod dečka.
Rad na poboljšanju samog sebe je jedna od najvažnijih čovjekovih zadaća jer se time vrlo očito pokazuje briga za ostale ljude. Da li znam svoju vrijednost? Mislim da ne ili bar da nisam siguran u nju, to neznanje ili nesigurnost je generator svih aktivnosti kojima je cilj unaprijeđenje samog sebe. Sada već elokvencija dolazi do punog izražaja jer svaka krivo odvagnuta riječ odvlači od teme. :wave:
mudrijaši
@coma , sorry neću više majke mi
:D
Tipičan komentar manje uspješnih (ako se tako mogu izraziti)...= Citat =:
Poslao: miško
ne jebu momci nego novci!
vjeruj, nemora biti!
Viki vjeruj mi niti sam ja to izmislio niti sam mogao provjeriti (sirotinja po defaultu), ali priznat ćeš da po tom pitanju novci teško mogu odmoći:)= Citat =:
Poslao: viki2win
Tipičan komentar manje uspješnih (ako se tako mogu izraziti)...
Malo smo ublažili riječi, ha? ;)= Citat =:
Poslao: viki2win
Tipičan komentar manje uspješnih (ako se tako mogu izraziti)...
No slažem se s Miškom da novci sigurno ne mogu odmoći... pogotovo ak se namjeriš na neku missicu u malo mondenijem noćnom mjestu (tipa Tantra u Zgbu i slično...)
Imao sam lijepih uspijeha kod sponzoruša po horoskopu, ali je vrlo kratko trajalo, ono-poigrale su se s mnom, bio sam im interesantan kratko vrijeme ali su onda odlučile nastaviti svoju potragu.
Da je bilo love ko' što nije imao bih već djece s nekom gradskom kraljicom, ovako ništa. :(
A svakoj sam bio srce dao. :)
kaj nikom nije palo napamet iskoristiti takve i onda ih izvrijedjati ko stoku!?!?!
E al da bi se uopće našao u mogućnosti da ih iskoristiš treba ti početni kapital.;D
Navodno u RBA imaju povoljne nenamjenske kredite......:lol:
odlično! :deal:
Evo ti ga na sad!Nema me par dana i vidi vragova,odmah u banke po kredite....;) ;D ;) ;D
Drago mi je da ste odmah prepoznali dobru ideju. :spin:
"A kiss on the hand can be quite continental,
But Diamonds are a girl's best friend.
A kiss may be grand
But it won't pay the rental
On your humble flat,
Or help you at the automat" :D
http://www.mangore.com/diamonds.gif
trebas se praviti da imas kapital, i sve nabrzinu obaviti!
Zec fora... ;D
nadimak mi je zec
Nadam se ne zbog ušiju... ;)
Ma kakvi mobiteli, trebe se pale na skutere i motore. To je ono kaj njima treba. Jučer (bez skutera) si jadnik, sutra (kad dođeš sa skuterom pred školu) trebice ti maltene sjedaju u krilo. A bilo bi bolje da se pale na mobitel - jeftiniji je (puf, kako koji) :-))
Ali možda padaju na vibru... pa tko ima jaču :D= Citat =:
Poslao: Worf
Ma dajte, kad se dobra cura upecala na mobilni?
ma neeeeeeeeee, zato sto karam ko zec! :D= Citat =:
Poslao: dmi
Nadam se ne zbog ušiju... ;)
Prebrz si? :) Ne brini, nije to nista strasno, sve je to u glavi... :)
@Mystique, jel moguce imati previse samopouzdanja (ne mislim bahatosti i prepotencije), nego, ono znam sto sam kakav, sam i toga se ne sramim (mada sam uglavnom savrsen) ? :) Meni se cini da mu cure bas zbog toga i vole :)
sta si imo istih problema?= Citat =:
Poslao: gog
Prebrz si? :) Ne brini, nije to nista strasno, sve je to u glavi... :)
Nope.. Nego, ti to mene zaozbiljno pitas na javnoj grupi? :)
To je osjetljivo pitanje,mislim kada samopouzdanje prelazi u bahatost i prepotenciju.Ljudi uglavnom ne vole da se netko nečime razmeće.Ako si posve zadovoljan sobom i to se vidi na tebi,ali ne namećeš nikome da te takvime prihvati ili ne činiš nikoga namjerno inferiornim zbog toga(nisu svi sigurni u sebe) onda je to definitivno plus.Drugi ti mogu biti privučeni kao magnetu a da pojma nemaju zašto :D :D :D= Citat =:
Poslao: gog
@Mystique, jel moguce imati previse samopouzdanja (ne mislim bahatosti i prepotencije), nego, ono znam sto sam kakav, sam i toga se ne sramim (mada sam uglavnom savrsen) ? :) Meni se cini da mu cure bas zbog toga i vole :)
Cuo sam da od svih ljudi koje upoznas u zivotu, 20% ce te bezuvjetno "voljeti", 20% te nece podnositi, a na misljenje ovih ostalih 60% mozes utjecati. Istina ili ne? Misli, jel to u psihologiji kao recimo pitagorin poucak u matematici ili jo to netko bubnuo tek tako?
p.s. moram priznati da me ljudi dozivljavaju malo bahato, ali to samo dok me ne upoznaju...
Bilo bi dobro da postoje poučci u ovome čime se bavimo,onda bi bilo puno manje gnjavaže s time što je točno po kojoj teoriji.Istina je da je nemoguće da ćemo se svidjeti baš svim ljudima koje smo ikada upoznali.Isto tako,nekima ćemo biti simpatični i skroz dragi na prvi pogled.
Ali,uglavnom ono kako ćemo doživjeti osobu određuje prvi dojam(to vrijedi samo kod poznanika,prijatelji se ipak bolje upoznaju s vremenom) što je žalosno,ali nam otvara mogućnost iznimno dobre prezentacije zbog čega će osoba imati relativno dobro mišljenje o nama čak i kada nam ponašanje ne bude baš tip-top,ili ako se upoznajemo s nekim na posebno loš dan,kasnije će nam trebati puno više truda ako želimo da osoba stekne drukčiju sliku.
Uglavnom,nema nekih brojki koje određuju kako će nas ljudi doživjeti ako se sami ništa ne potrudimo.Mišljenja se stalno mijenjaju,kako dobra tako i loša.
uh, ovdje smo zašli malo dublje u psihologiju...
nije moje područje
Mystique, wellcome back. Halo efekt je zeznuta stvar, dobrog čovjeka može baciti daleko nazad samo zato što prilikom prvog predstavljanja nije bio 100% fit a opet nekog kretena može lansirati samo zato što smo naletjeli na njega baš na onaj dan (pojavljuje se često ko i Helijeva kometa) kada se ne ponaša kao kreten.
Ovdje je jako upotrebljivo i korisno što češće se sjetiti Vanjinog signa.
Bas je dobro kada je netko malo bolje upucen u ovo područje pa iako se ja trudim ne koristiti stručne nazive odmah skuzi o čemu zapravo govorim :D :D :D :D= Citat =:
Poslao: miško
Mystique, wellcome back. Halo efekt je zeznuta stvar, dobrog čovjeka može baciti daleko nazad samo zato što prilikom prvog predstavljanja nije bio 100% fit a opet nekog kretena može lansirati samo zato što smo naletjeli na njega baš na onaj dan (pojavljuje se često ko i Helijeva kometa) kada se ne ponaša kao kreten.
Ovdje je jako upotrebljivo i korisno što češće se sjetiti Vanjinog signa.