mislim da su takve trebe jadne, nažalost iz iskustva znam da ta je takvih treba puno...
ajde posto nam je ing. zappan(uskoro) rekao da ovo premjetismo u drugu temu ovako: sta mislite o sminkerskim mobitelima, jel se cure na to pale, i sta mislite o takvim curama i koliko ih je!!!!![]()
mislim da su takve trebe jadne, nažalost iz iskustva znam da ta je takvih treba puno...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Naravno da se pale, ne sve ali dosta. Takve trebe ne volim...![]()
Forumaš godine :)
Pun grad je takvih fufa kaj im neki 'mali slatki srebrni mobač' raste iz uha... ili visi na špagici oko vrata!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma dajte, kad se dobra cura upecala na mobilni? Ako se iko peca inasta onda smo to mi na njuhove lijepe...Znate vec...![]()
3,2,1...3...Jedan je Djordjevic Sasa!
ma ne pecaju se one na mobitel, ali ako ti izvadis sminkerski mobitel od 8000kn onda ce pica shvatiti da imas para! naravno moras se i oblaciti u stilu, odn skupo!
ne jebu momci nego novci!
hehe, istina!
Osobno uopće mi nije bitno kod dečka kakav mobitel ima pa moj dečko ima neki stari Siemens onaj prvi iz A serije čini mi se.To šta ja volim mobitele to je druga stvar, ali da dečke gledam kakav mob ima ili kakav auto vozi to mi je skroz
![]()
Zašto Mystique šuti?
Mislim da muški dio populacije više pada na mobove jer kad ženska osoba koristi neki hajteh mob prva pomisao je lovatorica razmažena pa ona ga ne zna ni upalit' (iskustveno učenje) a kad primjetimo muški dio populacije koji ima bolju pilu od nas skoro ista reakcija osim s željom za verbalnom komunikacijom (u stilu - koji si ti...)![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Prava cura se ne peca na telefon...
Za one koje vrijede treba truda i vremena..i sarma naravnoPitajte Moby Fan-icu
![]()
Mobyfanica pada na pravog masnog muškarca u znojnoj potkošulji s pivom u ruci a ne mobitelom! Muškarca koji voli čuti dobru sočnu psovku i glasan prdež!![]()
![]()
Just kidding, of kors!![]()
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Forumaš godine :)
Ma doktore ima i tu nešto, šala je šala ali u svakoj malo istine ima, ima to nešto što ih vuče prema iskonskim muškarcima, neki njihovi iskonski primarni ženski porivi koji su kondicionirani vlastitim endokrinim sustavom, estrogen, progesteron, testosteron i kompilacija u različitim omjerima.
Pa ako uzmemo feromone koje izlučujemo znojem, svega tu ima.
Da ne kažem ništa o tome kad joj tresneš šamarčinu, koju strašno vole, ne pričaju o tome ali vole.
Vole da ih pobijediš, na bilo koji način, pružit' će ti otpor, naravno, ali samo iz potrebe da njezin otpor slomiš, jer ne može te cijeniti ako misli da je veći frajer od tebe.
Da se netko ne uvrijedi-PRESENT COMPANY EXCLUDED !!![]()
Zadnji uredio Ivica : 11-06-2003 u 12:27
![]()
![]()
E baš sam se fino nasmijao... znaš ti majstore šta ženama treba, makar ni one same u to nisu sigurne pa briju na nekakvu emancipaciju i slične fore od previše gledanja serije 'seks i grad' ali uvijek se na kraju vraćaju tom praiskonskom špiljskom nagonu da ih se odvali toljagom po tikvi i odvuče za kosu natrag u špilju poradi kuhanja i pružanja brutalnih seksualnih zadovoljstava svom mužjaku!
P.S. molim da se nitko ne uvrijedi jer naravno radi se samo o zdravoj muškoj šali... kad nam to jedino preostaje...![]()
U mojoj je vezi uvijek moja riječ zadnja: 'da draga!'![]()
Pale se one na skupe aute, skupu odjeću, skupe mobitele, debeli novčanik... istina ne sve, ali velika većina njih. Meni se osobno riga na to.
Ma da, ono, moraš biti lijep, zgodan, pametan, biti sposoban u poslu kojim se baviš, znači imati love, stan ili kuću, jaku makinu, moraju te ljudi znati, ti znati ljude, moraju te štovati, samim tim i nju kao tvoju suprugu ili curu, ako treba moraš se znati dobro marisati, moraš nju kod kuće dobro marisati i to samo nju, nikog drugog ne smiješ ni pogledati, moraš imati erekciju veličine baltičkog štita kad god nju zasvrbi krzno, biti spreman bambusati dugo i strpljivo i posvetiti se tom poslu ozbiljno i predano, ne olako, i to kako je bilo u prvih mjesec dana tako to mora biti i nakon 15 godina, jednaki RUSH.
Pa dobro kako sve to!?
'Fala Bogu nisam jedini...Poslao: whiteboy
![]()
![]()
U mojoj je vezi uvijek moja riječ zadnja: 'da draga!'![]()
![]()
Ja samo molim da se ne naljute Mobyfan-ica i Mystique, ma to samo mi dečki malo brijema ovdje gdje nema reprekusija i konzekvenci za izgovoreno:
To mi samo sebi mislimo, a zapravo vama curama želimo biti sve što mislimo da od nas očekujete, a mislimo da očekujete sve što mi sami očekujemo od nas samih, a ako nismo TO onda ulijećemo velikom brzinom u samofrustriranje i nema nam pomoći, pa se vadimo na vas cure!![]()
E ljudi, ova comina tema je odlična, idem ju odmah dolje ocijeniti odličnom ocjenom, ajd' i vi svi dolje dati po peticu jer je majstor coma to zaslužio s ovom temom!![]()
fala!ali nesto se ekipa iz mobila ne javlja, kaj vi mislite jel njih zanimaju cure ili samo mobiteli!
![]()
He he dečki kužim ja te vaše spike, naravno da nema ljutnje.![]()
Oni vole muškobanjaste žene! Vole žene koje mogu popit više pive od njih i nakon toga mogu ostati stajati na (neobrijanim) nogama i glasno se podrigivati. Nema tu mjesta za mobitel!Poslao: coma_zgb
fala!ali nesto se ekipa iz mobila ne javlja, kaj vi mislite jel njih zanimaju cure ili samo mobiteli!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joj kada nam se javi zappan i ekipa!
Bookmarks