evo trazim posao preko ljeta jel ima neko nekoga?! ili mi dajte neki savjet di naci!
p.s. nije o mobitelima, ali ovo je kafic, pa valjda moderator nece izbrisati!:angel:
Printable View
evo trazim posao preko ljeta jel ima neko nekoga?! ili mi dajte neki savjet di naci!
p.s. nije o mobitelima, ali ovo je kafic, pa valjda moderator nece izbrisati!:angel:
Kafić je za bilo koju temu koja vam padne napamet (ako je pristojna ;) ) Kafić je neka vrsta našeg chata... :)
Probaj na benzinskima (ono pranje stakla - mrzim ih ali čujem da dobro zarade - pogotovo cure ;D ). Ili probaj u nekoj autopraonici uletit za nekog tko ode na godišnji...
Konobarenje?
probat cu u badelu i tako nekim vecim tvornicama, a i praonice dolaze u obzir! mislio sam ako neko ima direktno neki poso!
ja cu možda vjerovatno radit u auto-kampu na pelješcu...
Coma tacna je zakon, ako si u stanju (mentalnom i fizičkom) to podnijeti.
Imam veze kod Majolice ako hoćeš pitat' ću!?
nisam u potpunosti skuzio koji poso?
Valjda misli na konobarenje.:rolleyes:
Pa u Orientu. Konobarenje, naravno.
zasto mentalnom i fizickom stanju, pa to nije toliko tezak poso(nije ni lagan naravno)! orientu? ja znam samo za slasticarnicu orient u maksimirskoj!
@Coma, e pa to je vrlo težak posao jer moraš stalno biti BRZ, BISTAR I DOBRE VOLJE, inače nema prometa, malo ljudi će te smatrati svojim omiljenim konobarom i naravno napojnica će biti pusta sanjarija i tada se sve to definitivno ne isplati, vjeruj meni ja sam dosta vremena radio u šanku.
bilo bi fora raditi negdje di izlazi ekipa mojih godina pa lovis pice!
A kako bi bilo zaposlit se bilo gdje pa privući te pice?
u starackom domu! :D
Vidi se Miško je prava faca! Ne može to svak! ;)= Citat =:
Poslao: miško
A kako bi bilo zaposlit se bilo gdje pa privući te pice?
Ima iskustva čovjek, poslušaj ga coma... ja isto mislim da je to vrlo zahtjevan posao i vrijedan kao i svaki drugi. A bome će ti ponekad trebati mentalne snage više nego što misliš (kad ti pijanci zalegnu na šank ;D )...
A i veliko je to iskušenje tol'ko alkohola a ti ga samo distribuiraš... ;D
@dmi, raketirao si samu bit problema!
@Whiteboy, thankyou,thankyou and thankyou again
vjerujte da je gušt radit u bircu, pogotovo na moru, i ako si sam odnosno ako te niko ne jebe, pa imaš slobodu, osječaš se ko šef
i onda stvari funkcioniraju ludnica
E moj coma, slastičarna u Maksimirskoj!?
ORIENT EXPRESS-MAJOLI STANISLAV, UGOSTITELJSTVO, RESTORAN, Zagreb, Nikole Tesle 10
http://imenik.ht.hr/map.dll/image?l=...38&w=640&h=410
A konobarenje je vrlo zahtjevan posao i fizički i psihički, ali naravno da se može raditi.
Da sam zensko ja bih prao stakla, posto znam sebe, prosle godine sam jednoj maloj na Vukovarskoj ostavio prek 15-20 kn, a sta cu imao sam puno sitnog a ona se tak lijepo smjeskala :)
konobarenja je teško, ali opet ovisi gdje radiš, u restoranu je jako teško, dok u nekom bircu puno lakše, znam jer sam radio (na praksi)
Kak je tek onda službenicima u bankama i mjenjačnicama... ;D= Citat =:
Poslao: dmi
A i veliko je to iskušenje tol'ko alkohola a ti ga samo distribuiraš... ;D
Pa ako nisi primjetio stalno ih šaltaju tj. jako rijetko koja dugo izdrži iskušenje pa kakti ode na bolje radno mjesto... ;D
Cuj konobarenja? Pranje stakla? Na kopnu? Hehe...nek ste vi zivi i zdravi, al ode Worf da trazi cure na nas lijepi Jadran. Ako se bude trebalo raditi, uvijek je tu restoran "Lovcen" u Budvi i restoran "Ragusa" u Dubrovniku. Naravno, sve po mjesec ipo do dva. Za dva mjeseca ravno 1400€ u Budvi.
Pranje stakla? Hehehe...:)
Pogotovo 1400Eura u Budvi i to za dva mjeseca.
Ja sam ovo napisao samo zato sto vec imam rezervisan posao...a ti nemoj misliti da cu te ubjedjuvati da ima.
Pranje stakla? :)
P.S. Dvije smjene na dan :(
Znači 700 Eura mjesečno za dvije smjene na dan tj. 350 Eura mjesečno za normalno radno vrijeme ,dakle ipak je to radni logor, i naravno legalno si prijavljen i sve ostalo?
Ma nemamo mi pojma, pa to u Budvu dolaze multimilijarderi, bacaju lovu, a uopće se ne naradiš i naravno da je sve LEGE ARTIS.
Velika većina gostiju ni ne dođe, samo pošalju lovu a i ovi što dođu sve su žene same, a lijepe i zgodne, ševiš i još ti plate.
"...tamo su kuće, od čokolade, prozori su od marmelade, tamo sva'ko radi ono šta hoće, tamo raste svako voće...tamo caruje drugarstvo!"
To Branko Kockica kad je pevao mislio je na Budvu u letnjem periodu!
Vidiš, vidiš kak' je Ivica upućen - sigurno je bio gastarbajter... ;D
Ja idem šljakat 30 dana u Labud.Otram čarli-dotram čarli,ak me kužite.
Kad smo već kod ljetnih poslića,idem i ja(inače radim tako nešto sl.već 5 god),u Umag(ne pitajte zašto,duga priča i ne ovisi o meni),a ako tko bude u prolazu biti ću na jednom od štandova,a vi skužite kojem.P.S.to je i objašnjenje zašto me vjerovatno neće biti na forumu od 15.7. do polovice 9.
Ovaj će Forum puno izgubiti u tom periodu, daj nađi tamo neki @caffee, pa nam se malo javi! :)
ah šteta ja sam u umagu do 12.7 :D
Mystique zamišljam te kako imaš uličnu psihoanalitičarnicu u kojoj se za 10Eurona skeniraju turistički umovi:lol::wave::roll:
a ja te zamišljam u badiču :::::::::::lol::::::::
ona ima decka koji mozda ima kompjuter i koji ovo gleda i koji ce te htjet sorat ako nastavis sa vulgarnostima!
joj daj pa šalim se. šalim se ne
Znam,znam,to sada kaľem da me neće biti,ali već se vidim nakon par dana bez redovne doze"forumida",cula sam da je odvikavanje praktički nemoguće ;D.
P.S.Kupam se uglavnom u toplesu.
P.P.S.Zar se niste nikada zapitali kako to da dečko koji toliko zna o mobitelima nije na ovom naąem forumu?
nema odvikavanja, nakačen.....4everzakačen, i ja sam cijeli život u toplessu, uglavnom džabe :lol:
1. dobrovoljno odvikavanje je NEMOGUĆE... samo prisilno, ako ti netko uzme komp ili vezu na net= Citat =:
Poslao: Mystique
Znam,znam,to sada kaľem da me neće biti,ali već se vidim nakon par dana bez redovne doze"forumida",cula sam da je odvikavanje praktički nemoguće ;D.
P.S.Kupam se uglavnom u toplesu.
P.P.S.Zar se niste nikada zapitali kako to da dečko koji toliko zna o mobitelima nije na ovom naąem forumu?
2. dečko vjerojatno ne zna da ovaj forum postoji... ili ?
3. Di se ti to kupaš toples? ;D
Onda mi je sudbina zapisana-Forum ili smrt!!Kada budem otvarala onu psihoanalitičarnicu (hvala:japan: @Miąko na ideji) ubacit ću i koji kompić(za osobne potrebe...) :) :)
@Mystique, ako odgovoriš doktoru na treće pitanje mislim da su ogromne šanse da se ostvari reality show "Forum u živo na okupu"
1.............tako mlada,a tako zacrtanog ľivota.....:D :D :D= Citat =:
Poslao: whiteboy
1. dobrovoljno odvikavanje je NEMOGUĆE... samo prisilno, ako ti netko uzme komp ili vezu na net
2. dečko vjerojatno ne zna da ovaj forum postoji... ili ?
3. Di se ti to kupaš toples? ;D
2.Biti će ono "ili?"..Zna on jako dobro da ovo postoji..bi li ikoga od vas neąto moglo spriječiti da se ne registrirate ovdje??
3.Bila sam neki dan na Pećinama,a u Umagu gdje se god ide(u Stella Maris-u,lukobran...itd)
2. A što je to 'ili'?
3. ma pitam to zbog ovih naših lokalnih momaka, Miška i kompanije...;D
Ja sam prelijen uopće otić na plažu kad sam na moru...
Evo da vas viąe ne zavlačim,i on je član foruma,a na vama je da skuľite tko je to(ako vas zanima).Nema natuknica niti pomaganja,tek ako pogodite priznajem da je točan odgovor :cool: :D :cool: :D :cool:
jedan od onih šta se učlane, a naprave 2,3 posta i bok
ma pogledaj avatara kod našeg moderatora, stvarno odaje prelijenog momka da bi posjetio interesantnu curu na plaži :spin:;D
Ne baą....da je tako,rekla bih vam odmah tko je.:)= Citat =:
Poslao: flOorKilla
jedan od onih šta se učlane, a naprave 2,3 posta i bok
"Ja sam stari morski vuk....":cool: :cool: :cool:= Citat =:
ma pogledaj avatara kod našeg moderatora, stvarno odaje prelijenog momka da bi posjetio interesantnu curu na plaži :spin:;D
Ja nisam, da čujemo i ostale i rezultat će uskoro na vidjelo, kladim se da nije ni Player.= Citat =:
Evo da vas viąe ne zavlačim,i on je član foruma,a na vama je da skuľite tko je to(ako vas zanima).Nema natuknica niti pomaganja,tek ako pogodite priznajem da je točan odgovor :cool: :D :cool: :D :cool:
To sam si i mislio... ;)
Nadgleda te, ha? Ili je neki aktivniji član (više od 50 postova)?
Nema natuknica...:D
Tironi je nula prema meni kad se treba ići na plažu... ali to je uglavnom zato da me moja draga onda nagovara na razne načine da je vodim na kupanac... ;)= Citat =:
P.S. a dok se ona kupa ja laganini u hladovini pijuckam nešto lagano i ispod sunčanih cvika zirkam šta ima novoga...:D
najsijači;)
Moj konačni odgovor: Coma-zg= Citat =:
Nema natuknica...:D
-ovo je coma napisao na neki Killin post...= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ona ima decka koji mozda ima kompjuter i koji ovo gleda i koji ce te htjet sorat ako nastavis sa vulgarnostima!
To si po ovome zaključio Miško? :)
Kaj jel istina coma, starijeg komada si hmm... ubo? ;) (to se tak veli, molim bez uvrede) :)
Da, Coma je reagirao dobermanski tako da sam zaključio jedino što sam mogao.
Preostali aduti ste mi ti ili Ivica, ali ti imaš curu i eto isplivao Ivica?:spin:
A nitko ne sumlja na Šljaku... ;D
čuj ovo, šljaka i studentica :confused:
Ovo je baš zanimljivo.Drago mi je da se trudite,al' za sada nema pogodaka :) :( :-/ Možda vam i se i on sam otkrije.Iako,baš je bilo zanimljivo ovako dok nitko nije znao,imam osjećaj da ćete sada sve pisati pod cenzurom.Nadam se da ne..
Tko kaže da je Šljaka star a i dotićna studentica... ;D
@coma je moj vitez na bijelom konju ovog foruma :D :D ;)= Citat =:
Da, Coma je reagirao dobermanski tako da sam zaključio jedino što sam mogao.
Švić... ;)
P.S.Da ne bi netko krivo shvatio onaj post maloprije,još ga niste pogodili..
Mobyfan-ica??? :jump:
A lijepo sam joj rekla da ćete nas skužiti....:love: :love: :love: .Dobar pokušaj.= Citat =:
Mobyfan-ica??? :jump:
@dmi, odlogiraj se , cijelu si mi koncepciju razbucao s tom idejom da se žene predstavljaju kao muškarci i obratno a i homosex sam skroz zanemario
:thumbup:
Pa Šljaka stalno spominje ona "mračna" vremena a šinjorina je pričala o tome da su ispitni rokovi i da teško nalazi vremena dokopati se očvrsja (hardware) pa ja zbrojio kruške i jabuke ..= Citat =:
Tko kaže da je Šljaka star a i dotićna studentica... ;D
"Nick Praskaton kombinira.."Znala sam da se u vama kriju detektivi.Ide vam dobro za sada,detaljčić po detaljčić.
Jest' a možda sam ja svoj kućni ljubimac... ;D
(Istina je oko nas - dosjei X; a nikad ništa pametno ne kažu...)
Za sada kao da radimo u Microsofta, puni smo istinitih i totalno neupotrebljivih informacija.
BTW Praskaton je zakon
Al' bi i on se izgubio u ovom preobilju podataka... ;D
I M. tko je drugi dio...
Prvi post od Mystique:
Ok,prvo svima pozdrav!
Skroz slucajno sam nabasala na ovu net stranicu i skuzila sam da ce biti teze nego sto sam mislila.Mogla sam se bas i nazvati mobil-tuka.Svejedno,problem is da mi je decko totalno u svemu tome,ne kuzim ga ni pola % dok prica o mobitelima i nadam se tu pokupiti nesto"korisnih" informacija.
Molim vas samo da,kad ponekad izvalim neko bedasto pitanje(a hocu...)ne poludite skroz i da mi se netko tu i tamo smiluje i pojasni to sto jednostavnije
Ako je slučajno nabasala na stranicu (naravno ako je istina to što je napisala), moguće je da je dečko tek nakon nje došao na forum, jer čudi me da joj ne bi ranije rekao za taj forum... ja sam npr. svojoj curi odmah rekao i pokušavao je nagovoriti da se priključi... (ne ferma ju to ni pol posto ;) ).
Dalje, pitala je za Nokie i Siemense... tu treba uključiti Nokiaše, tj npr. jsp_m i Siemensaše kao vikia koji odmah ispada jer ima curu Keti2win (Katarina, baš je fina ;) - malo zeke peke), dalje tu je gog koji je i u godinama koje odgovaraju okvirno godinama dotične Mystique. Ne smijemo zaboraviti ni zappana ali pošto mu ne radi onaj link www.mojacura.com :spin: on isto ispada iz igre (osim ako link ne radi samo privremeno zbog svađe s curom ;D ).
Naravno ovo je sve stara škvara s foruma pa isključuje onu moju prvu pretpostavku da se radi o nekom novijem.
Po ovome mi je gog najizgledniji! Ali on se je htio predbilježiti za psiho-seansu kod Mystique, a mislim da bi to njezinom dečku bilo nepotrebno ;)... OSIM ako njezin dečko ni sam ne zna tko je Mystique. Time ovo postaje zanimljivije!
No Mystique, nakon ovog moraš dati bar neki 'clue' za nas detektive (moraš priznati da je ova moja dedukcija vrijedna i samog Poirota! :) ).
joj joj vi ste mi neki detektivi!
Pa da vidimo onda tebe!
Vidim ja da je Arthur Conan Doyle kloniran i da živi u Zagrebu, treba razmisliti o onome što je rekla Mystique. Ako pogodimo onda ništa neće biti kao prije..........jedino ako se raziđu?!
Glasam da se ovo zaključa.
Mystique je samoljub-ka... ;)
zašto zaključavat'? Pa postaje napeto... ;D
A zašto tvoj dečko nije tvoj vitez ovog foruma, ha?? Papak ili što? :spin: Imam te! :)= Citat =:
@coma je moj vitez na bijelom konju ovog foruma :D :D ;)
Možd' ima drugačiju konfiguraciju lica... ;D
To je napisano zbog @cominog "dobermanskog ustanka":D :D .= Citat =:
A zašto tvoj dečko nije tvoj vitez ovog foruma, ha?? Papak ili što? :spin: Imam te! :)
@whitwboy-Znaš da sam impresionirana!Obožavam A.Christie,a Poirot je jednostavno zakon,najbolji si kandidat za njegovog hrvatskog nasljednika.Evo ovako,imao si pravo,doista nisam slučajno nabasala na ovaj forum;moja "bolja polovica" je već bio član,a ostalo je istina,htjela sam skužiti bar nešto o mobitelima da ne kolutam samo očima svaki put kada ih spomene.Imao si pravo u još nečemu,on ispočetka nije znao da sam @Mystique ja,bar prvih par tjedana.Nabacivala sam mu tragove po kojima bi to mogao otkriti,a nešto sam se i slučajno odala,tako da kada mi je već postalo jasno da oboje znamo tko je tko poslala sam mu PM i sve objasnila.Htjela sam poslije toga odustati od daljnjih dolazaka jer zapravo i nema puno "korisnih" stvari o kojima mogu pisati,ali učenja radi,a i društva ovdje ipak sam ostala(zaključili smo već da se je nemoguće odviknuti :D :D :D ).Eto,sada imate više informacija.
Kad se eliminira nemoguće ostaje samo istina, koliko god nevjerovatna bila, dakle ovo će definitivno potrajati duže od "Santa Barbare":spin:
Znači nije ni jedan od onih koje sam naveo?
Niš.. ajmo mi isprovocirat tog dečka pa da se sam izlane! ;D
Svidjelo mi se kod tvog zaključivanja što si objasnio zašto si naveo svakog kandidata,inače bi mogli samo nabrajati sve članove dok slučajno ne pogodite,a to nije to.
@Whiteboy, yes, a šta ćemo mu reć? Da je ružan ili da nema pojma o mobitelima? Šta misliš da bi mistikuša trpila takvog nekog kratkofitiljnog kraj sebe??
ZNAM TKO JE!!
SMS freak! Zašto? Pogledajte zadnja 3 posta OVDJE!
Jesam li u pravu? :)
@Whiteboy, bogami radiosilence je super dug za ovu situvaciju, mora da se šibaju priveovi tako da dimi iz žica??
Evo editirao sam post i stavio razlog mog zaključka u obliku LINKA...
Nije bilo PM-ova ;) ... samo malo istraživanja... :angel:
Doktore svaka ti čast, ima li na ovom forumu da je neko nešto reko a da ti nisi to ufolderio?
A njih dvoje, golubića, šute ko zaliveni.:kiss::spin:
Ovo je nevjerovatno!!Tko bi pomislio da cete pokazati toliku sposobnost zaključivanja i istraživanja.Zbilja,SVAKA ČAST!!Samo....postoji jedna caka,...to NIJE on.Istina,znamo se,tj sreli smo se par puta(nema bas previse internet kioska u Rijeci) i zato sam to napisala.Sorry,ali trud je za svaku pohvalu.
Pa ovo je za kardialni arest.
:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
Doc, kako ćemo prosijati samo one koji su iz Rijeke i okolo?
Da nije Mystique i Keti??? :jump:
Znaš da smo mi psiholozi svi ćaknuti pa ti ideje i nisu loše :D :D .Evo ovako ljudi,trudili ste se,pogađali,ja vam neću više ništa reći,a on vam se možda javi.Ok?Zbilja mi se sada čini da je @miško imao pravo,neće biti isto ako se otkrije.This thread is closed from now(znam da ju ne mogu zatvoriti,al svejedno).:)
pa ja vec znam, ali nije fora ako kazem, odnosno nesmijem otkriti!:cool:= Citat =:
Pa da vidimo onda tebe!
Mislih da je ovo zakračunato... ;)= Citat =:
This thread is closed from now(znam da ju ne mogu zatvoriti,al svejedno).:)
p.s. ovo je sve off topic
da vratimo ontopic eto ideja -> posao detekiva koji će tijekom ljeta istražiti tko je mističin dragi...
tko je ono pitao za posao??? :)
Znam sad i ja ali ne smijem reći! ;)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
pa ja vec znam, ali nije fora ako kazem, odnosno nesmijem otkriti!:cool: