evo trazim posao preko ljeta jel ima neko nekoga?! ili mi dajte neki savjet di naci!
p.s. nije o mobitelima, ali ovo je kafic, pa valjda moderator nece izbrisati!![]()
evo trazim posao preko ljeta jel ima neko nekoga?! ili mi dajte neki savjet di naci!
p.s. nije o mobitelima, ali ovo je kafic, pa valjda moderator nece izbrisati!![]()
Kafić je za bilo koju temu koja vam padne napamet (ako je pristojna) Kafić je neka vrsta našeg chata...
Probaj na benzinskima (ono pranje stakla - mrzim ih ali čujem da dobro zarade - pogotovo cure). Ili probaj u nekoj autopraonici uletit za nekog tko ode na godišnji...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Konobarenje?
probat cu u badelu i tako nekim vecim tvornicama, a i praonice dolaze u obzir! mislio sam ako neko ima direktno neki poso!
ja cu možda vjerovatno radit u auto-kampu na pelješcu...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Coma tacna je zakon, ako si u stanju (mentalnom i fizičkom) to podnijeti.
Imam veze kod Majolice ako hoćeš pitat' ću!?
nisam u potpunosti skuzio koji poso?
Valjda misli na konobarenje.![]()
Pa u Orientu. Konobarenje, naravno.
zasto mentalnom i fizickom stanju, pa to nije toliko tezak poso(nije ni lagan naravno)! orientu? ja znam samo za slasticarnicu orient u maksimirskoj!
@Coma, e pa to je vrlo težak posao jer moraš stalno biti BRZ, BISTAR I DOBRE VOLJE, inače nema prometa, malo ljudi će te smatrati svojim omiljenim konobarom i naravno napojnica će biti pusta sanjarija i tada se sve to definitivno ne isplati, vjeruj meni ja sam dosta vremena radio u šanku.
bilo bi fora raditi negdje di izlazi ekipa mojih godina pa lovis pice!
A kako bi bilo zaposlit se bilo gdje pa privući te pice?
u starackom domu!![]()
Vidi se Miško je prava faca! Ne može to svak!Poslao: miško
A kako bi bilo zaposlit se bilo gdje pa privući te pice?
Ima iskustva čovjek, poslušaj ga coma... ja isto mislim da je to vrlo zahtjevan posao i vrijedan kao i svaki drugi. A bome će ti ponekad trebati mentalne snage više nego što misliš (kad ti pijanci zalegnu na šank)...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
A i veliko je to iskušenje tol'ko alkohola a ti ga samo distribuiraš...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
@dmi, raketirao si samu bit problema!
@Whiteboy, thankyou,thankyou and thankyou again
vjerujte da je gušt radit u bircu, pogotovo na moru, i ako si sam odnosno ako te niko ne jebe, pa imaš slobodu, osječaš se ko šef
i onda stvari funkcioniraju ludnica
E moj coma, slastičarna u Maksimirskoj!?
ORIENT EXPRESS-MAJOLI STANISLAV, UGOSTITELJSTVO, RESTORAN, Zagreb, Nikole Tesle 10
A konobarenje je vrlo zahtjevan posao i fizički i psihički, ali naravno da se može raditi.
Da sam zensko ja bih prao stakla, posto znam sebe, prosle godine sam jednoj maloj na Vukovarskoj ostavio prek 15-20 kn, a sta cu imao sam puno sitnog a ona se tak lijepo smjeskala![]()
konobarenja je teško, ali opet ovisi gdje radiš, u restoranu je jako teško, dok u nekom bircu puno lakše, znam jer sam radio (na praksi)
Kak je tek onda službenicima u bankama i mjenjačnicama...Poslao: dmi
A i veliko je to iskušenje tol'ko alkohola a ti ga samo distribuiraš...![]()
![]()
Pa ako nisi primjetio stalno ih šaltaju tj. jako rijetko koja dugo izdrži iskušenje pa kakti ode na bolje radno mjesto...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Cuj konobarenja? Pranje stakla? Na kopnu? Hehe...nek ste vi zivi i zdravi, al ode Worf da trazi cure na nas lijepi Jadran. Ako se bude trebalo raditi, uvijek je tu restoran "Lovcen" u Budvi i restoran "Ragusa" u Dubrovniku. Naravno, sve po mjesec ipo do dva. Za dva mjeseca ravno 1400€ u Budvi.
Pranje stakla? Hehehe...![]()
3,2,1...3...Jedan je Djordjevic Sasa!
Pogotovo 1400Eura u Budvi i to za dva mjeseca.
Bookmarks