EDIT by whiteboy: Tema s fotkama: "Fotke vaših "radnih" kompjuterskih stolova"
Komentare molim ovdje, da tamo ne zagušimo temu.
zenski dio foruma mora pozirat uz "radne" stolove... ;D
Printable View
EDIT by whiteboy: Tema s fotkama: "Fotke vaših "radnih" kompjuterskih stolova"
Komentare molim ovdje, da tamo ne zagušimo temu.
zenski dio foruma mora pozirat uz "radne" stolove... ;D
@TheRoyalFlash Zakon uhvatio si i moj post na monitoru ;D Dokaz da si slikao maloprije ;D Btw. super lampa kraj monitora :)
wb mislim da bi trebao dozvolit komentiranje u ovom topicu.
vandal to je onaj jeftini set zvucnika za kucno kino? ili?
istina....planirao sam ih uzeti za prvu ruku ali me jos sluze i za sad ih nebi mjenjao...
..svidaju mi se Krompirkovi zvučnici (logitech ili);D
@gog, imamo isti monitor
@wb
cipele na stolu
higijena je jedan od bitnih čimbenika u tvojoj profesiji,zar ne?! :)
Ma ima tamo dovoljno alkohola za dezinfekciju svega što živi... a i oni antibiotici na stolu pomažu... ;D ;)
Ovaj mi se svidja !
ma daj WB stavi sliku koja nije stara 2 godine kao i tvoj komp;)
ja bi stavio ali se dvoumim nije mi baš uredan stol a neda mi se spremat
Ja sam stavi sliku od prije 2 godine, namam fotić :)
heheh, budem, budem...= Citat =:
Izvorno postao damgol
pa reci frende bum ti posudil;)= Citat =:
Izvorno postao gog
ove stare slike uopće nisu fora pa ljude zanima kakav ti je sad stol a ne
kakav je bio prije par godina!
@damgol, znam da si več negdje bio piso ali nekužim kako možeš spavat točno glavom pored kučišta?
mislim ja u svojem kompu imam 2 kulera zalman, i napajanje sve sam eliminiro i kučište je dampirano sa materijalom za prigušenje iznutra pa opet imam neku frustraciju kad čujem da disk počne radit:)
= Citat =:
Izvorno postao sodom
;D da to i mene nekad živcira ali po noći mi rijetko kad radi komp osim ak nekaj
skidam,onda jednostavno stavim jastuk na kućište i buka nestane;)
Pa neki ljudi i gase komp kad idu spavati navečer... ;)= Citat =:
Izvorno postao sodom
Mene ne smeta, bez njega više nemrem zaspati :)
ajd da je nekom posaljem pa da on napravi upload... nek se javi na p.m. ..
ajmo ocjenjivat stolove, u vise kategorija npr. urednost, originalnost, opci dojam...
ja bi dobio za urednost -1
a wb -5 ;D
WB je okružen alkoholom i ima neke male cigare na stolu. Čovijek pokazuje da živi zdravo;D. Valjda se tako lječi kada je bolestan pošto je sve puno ljekova i toalet papira;D
a da nisu to petarde možda mu je od nove godine i alkohol i petarde
Upravo sam šišn'o snimku "svog" stola.Podstanar sam u maloj sobi tako da stol nije moj i diskvalificiran je iz natječaja ljepote,sve ostalo je ;D
A ona alu-cijev od nape u kućištu je moj "patent" zvan DAi (Direct Air inlet) napravljen prije nego je Intel predstavio BTX standard sa cijevi kojom se zrak izvana dovodi direktno na procesor.Naravno i zračni filteri su na ventilatorima da manje prašine ulazi.
@WB onako među nama govoreći tvoj stol je jedini za kojim bi se mogao snaći. ali ipak imam primjedbu. Zbog čega stoje one dvije prazne flaše pive na stolu. Trebale bi bit pune ili bar poluprazne. Ako su prazne treba ih zamijeniti. I koliko vidim na iza "monitora" viri voda. A gdje je vino?
:jump: ;D
idem ja malo komentirat vase stolove.
compov, pure classic, reklo bi se, jedino malo sredi onaj nered mali sa stolaa i nova stolica bi dobro dosla tvojim ledjima
lili, ova slika kao da je iz 1990. :D ona 4 daljinca daju do znanja da ipak nisi toliko tehnicki zastarjela :D
mex25, nije lose al pospremi te stvari sa stola di im je mjesto, a svima je tv pred nosom pa to nije zdravo ljudi (i meni je al otom potom)
TheRoyalFlash, veliki stol puno mjesta al o neredu necu pricat i onu hrpu zica bi mogao malo sakrit
krompirko, veliki monitor daje sobi poseban look al premalo se vidi na slici da bi se doslo do nekih zakljucaka
eminem, na stolu ti vlada pomanjkanje prostora, ponajvise radi onog pojacala ili sto li je vec, kamera ti tu ne stoji to si stavio samo da se vidi na slici pa je pospremi negdje da nije izlozena prasini ;)
vandaL, ova dva zvucnika daju dojam uskladjenosti, i tebi bi lcd monitor dobro dosao a i taj nered sredi malo a onaj pistolj necu komentirat valjda znas da je drzanje oruzja u kuci zabranjeno :D
sodom, uredno, ali nije dobar raspored u sobi
damgol, promjeni boju zida, npr svjetloplavu
gog, nije los ovaj uredski stol puno mjesta al nedaje sobi bas neku osobnost i sve u bijelom tonu, pozabavi se sa superkreckom :)
wb, vec iskomentirali, tu je sve vazno samo komp nije :D
zeus, jel to uopce stol ili je regal, nhf ali ovo je najnekomforniji stol za rad na racunalu pa neznam uopce kako sjedis i tipkas
imatic, treba ti veci stol a ova boja zida mi nekako djeluje hladno, nije to ta svjetloplava o kojoj govorim. probaj u narancasto
vkosalec, vidi se da je soba extra mala, ali i uredna i ukupan dojam je ok
vuki, eh kad bi taj printer mogao negdje drugdje smjestit, + za biljku iznad.
sms freak, tako izgleda soba u sloveniji inace, samo mozda malo vise uredna :D
tomo, dva spojena monitora i inace super izgledaju, cini se da mjesta ima za stolom iako je mali, i uredan (kad nema ni mjesta za nered)
sto se tice moje sobe i stola, ja sam se potrudio da spojim dobar izgled sa komforom, mislim da sam uspio. stolica je skupa, ergonomicna i moze se cjeli dan sjedit a bez da guza i ledja zabole. stol je mali ali iskoristiv, prije je na njemu bio crt monitor, sada je lcd i puf vidi mjesta. ugodan kozni trosjed za malo prilegnut ima i biljaka u sobi ali se nevide na slici.
@Tomo, very nice :)
ljudi, ocete mi vishe reci gdje cu uploadat sliku ?
http://www.imageshack.us/= Citat =:
Izvorno postao Celikkk
Pure classic? He čuj nemam ja para za takve skupe sportove u masovnom moderniziranju, nered veliš? nemam ja vremena za pospremati nered a i nije baš velik što se mene tiče zna biti i gore ;D Što se tiče stolice u planu je... :P= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
@tomo Ta dva spojena monitora izgledaju bezobrazno dobro ;D
joj nemojte me sad uzet na zub :) pa klasicno je sasvim u redu :)
Kakav zub ni slučajno ;D Da imam love uh što bi ja sve imao uh huh uh huhhuhh.... u biti da bilo ko' ima love taj bi imao svašta uh huh huhhhh huhhh.... ;D= Citat =:
BTW. baš sam se super teme sjetio jel? ;) Meni jako zanimljivo
@gog je ok je samo kaj mi oći ubijaju.....ipak mi je želja onaj LCD na info sajmu, ono je nice LCD :)
eto i moje slike... sljedece cu uploadovati burazzovo.. sa posla..
Nije da pametujem i bez uvrede ali daj se potrudi naučiti uploadat slike; ove su ti sve bez direktnoga linka,tako da su praktički bezkorisne.= Citat =:
Izvorno postao Celikkk
Evo sad sam uploadao fotke svog deska, heheh ;D, ali ovog puta bez zafrkancije... ;)
iz slike se vjerojatno vidi, ali da slikam iz vise kutova ne bi to mislio. ima 12 m2, iako se ne kuzim kolko su prosjecne sobu, meni je i vise nego dosta da sve sto mi treba strpam unutra...= Citat =:
WB dobri zvučnici(ko i kod Krumpirka)!!!!!:)
@Player: napiso je tamo Eminem nek se stavljaju thumbnail slike, a ne full slike, pa sam ostavio samo linkove.
Molim ubuduće da svi paze na to.
@WB nisi me razočarao
ipak je kod tebe doktore sve ko u apoteci ;D :thumbup:
@whiteboy zar je ono bila zezancija, sad sam definitivno razočaran.
@pinocio sta si to slikao djecju igraonicu u vrticu? ;D
...a čuj, trenutno imam takav stol, nadam se da ću uskoro uzet neki di ću moći bolje rasporedit komponente ;) ... a što se tiče kamere, brat ju je tu stavio :) ...= Citat =:
Sto se tice nereda, slikao sam a nije mi se dalo pospremiti, ali stavit cu jos jednu sa cistim stolom pa onda komentiraj.= Citat =:
TheRoyalFlash, veliki stol puno mjesta al o neredu necu pricat i onu hrpu zica bi mogao malo sakrit
A sto se tice kablova, puno ih je, a dosta su kratki pa ih ne mogu sve razvuci pa zato tako izgleda...
ha pa ja bar imam muda za komentiranje i da vas sve popljujem ;D
Nekada se i treba pazit šta se priča!= Citat =:
Mene bi bilo sramota tako šta izjavit!!!:thumbdown :thumbdown :thumbdown
pa ti vuki ne shvacas salu
sta je tu sramota u mojoj izjavi? jos stavim smajli na kraj
Onda ti meni oprosti kao što ču ja tebi! :jesus: :angel:= Citat =:
I u šali treba biti granice jer prelazi u neukus :-/
ah vuki... ma.... forget it
XLR8R kakva je ona zica sta ide iz misa???
edit: zaboravio sam da su misevi nekad imali zicu kako smjesno to izgleda lol lol
baš si grozan a kad smo kod žice kakva je to žica na tipkovnici zaboravio sam da su tipkovnice nekad imale žice kako to smiješno izgleda
ja sam imam i bezicnu tipkovnicu ali sada imam ovu jer svijetli ;)
al tipkovnica je nekako fixna a mis stalno pomices sim tam pa je nekako logicno da na misu zica smeta...
ma za**ebavam se ionako... samo mi je doslo na smijanje kad sam vidio da ona zica ide misa :D neznam zasto :D
@Killa: ta žica vrijedi bar 10 tvojih bežičnih mišonja :D Nemogu ni zamisliti mx510 bez žice - to više nebi bilo to..
Ali mi je tipkovnica bežična.. :D i ima onu užasnu tipku "Fn" koja nema ama baš nikakvu funkciju osim što kvari gejmerski doživljaj.
Btw tvoj stol mi je fin, mislim xerox..
I tomov isto... Ostalo je komercijala ;D
@cyberphere: elegantno :D sviđa mi se... Plavi zub je u zraku heh..
dizem ovaj topic malo da i ovi noviji clanovi poslaju slike svojih stolova :)
kupio stolicu, predsjedničku :)= Citat =:
Nemaš ti pojma kako mi je sad drukčija soba, nekad je bila roza sad je mornarsko plava ;D (što se i vidi). Nekad je virila žbuka kad se montirao prozor, danas je to sve fino sređeno + napokon sam montirao zavjesu (sad me ne vide iz susjedne zgrade kad.... khmmm :))= Citat =:
Izvorno postao fly::nan
@xlr8r
LOL meni je sve isto samo sto si kupio novi sat i poceo uciti ;D
@killa... kul :) sviđa mi se... sve je uredno i haj-tek :) :kitty:
evo ja stavio sliku svojeg stoleka, to je jedan od dva, u mojem skromnom podrumceku koji si sredjujem za sebe :)
stavio sam i ja, mozda proslo par sedmica otada. samo za razliku je sto mi je sad laptop preselio na radni stol s kompom, a monitor je 'preselio' drugdje.
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=556758&postcount=54
:ideja: novi monitor i zvucnici ? :D
da, dva najbitnija osjetila ;)
i friški stolec :)
ne zapravo...maknut je iz kadra ,to je fotelja odostraga.
stari zvučnisi sviraju u drugoj sobi...
...je u pravu si b&w dm603,...nekako sam privržen tome "komercijalnom zvuku"(kako to oni vole govorit,da)..jel prije njih su tamo stajale 601 ali sam ih preraso :)
@AutoXpert
Još samo pokoja lijana fali. :notooth: Se ne bojiš da ti nešto gadno se ispuže iz te džungle? ;D
ahaaaaaa, a baš sam razmišljal, kam kvragu staviš pepeljaru na tom stoliću :D
@AutoXpert sta nisi mogo kupit manji stolic:confused: :confused: :confused: :confused:
:)
vert
vidi u desnoj palmi...
speed
i ovaj mi je prevelik...
kaj ste napali moj stol?:fried:
Pitanje za sve vas koji imate policu na izvlačenje ispod stola, ne umore li vam se ruke pri dužem radu?
a zašt bi se trebale umarat?
omg :lmao:= Citat =:
Izvorno postao Vertigo
..možda mi se priviđa, al listovi su joj nekako žuti :D
Mene ne, polica mi je u ravnini sa naslonima za ruke na stolici tako da laktove naslonim i radim, a ruke su u horizontali.= Citat =:
Izvorno postao gog
Negdje sam citao o polozaju ruku za vrijeme koristenja kompjutora. Pa kaze da je najbolje kada zapesce stoji vodoravno te da se tada najmanje umaramo i da smo manje zivcani. Kad sam to vidio nasmijao sam se kao da netko opet izmislja toplu vodu, ali sam se onda i sam uvjerio jer iako imam siber policu za tastaturu i misa ne drzim ih na njoj nego na gornjem dijelu stola i osjecam se odlicno da vise ne mogu stati tipkati tipka tipka tipka tipka tipka... tipk...
@bLd@------kaj je to??? R2D2 ????
to ti je samo sirova snaga nis drugo....nije ni podgrijana:(
@ sodom - wtf iz det? :p
to se koristi u pozi čučanja na tepihu? :)
iza je kauč.. dakle iz stanja nirvane ;)
Wild Boy: uredno, jednostavno, funkcionalno... cool
Stavio i ja slike...
...hvala :) ...
...inače, mario, i tvoje - jednostavno, čisto i uredno, sviđa mi se :thumbup: :)...
domy - svaka čast organizacija mi se sviđa :thumbup: - sve uredno i čisto :) ...
Domy:
zakon... skužil sam da imaš dva kompa, ali jedan bez monitora (?) ...
Taj sa crnim desktop kućištem bez monitora je server, a ovaj s monitorom je workstation na kojem inače sve radim. Tu su osim tog što vidiš i dva laptopa... Onaj krem boje je tada bio na servisu...
Vrlo rado, ali ne mogu, nažalost. :( LCD monitor je malo stariji (cca četiri godine) pa nema rupe po VESA standardu i ne mislim ga prodavati jer ima predobru sliku (S-IPS matrica). Možda bih na zglobni nosač mogao staviti LCD TV, ali i to je upitno jer TV ima 20-ak kg...
Hvala. :)
20 kg je lakša kategorija lcd-a tako da tu nećeš imati problema,
onda ćeš moći maknuti onaj rotacioni podložak ;)
Hm, budem onda nešto smislio, ali taj nosač se onda mora šarafiti na stol jer ovaj raspored neću još dugo imati...
takvi nosači su isključivo za zid, postoje varijante sa vertikalnim i horizontalnim pomicanjem kao i nosači koji omogućuju potpuno okretanje i izvlačenje ekrana za 180 stupnjeva, ako planiraš mjenjati raspored onda je bolje sada ništa ne dirati.