Koji su po vama najbolji mobiteli trece generacije? Napisite neke usporedbe.
Meni nije losa motorola e1000, mobitel je malo ciglast, ali taj ekran od 320*240 pixela cini ga odlicnim.:smart:
Printable View
Koji su po vama najbolji mobiteli trece generacije? Napisite neke usporedbe.
Meni nije losa motorola e1000, mobitel je malo ciglast, ali taj ekran od 320*240 pixela cini ga odlicnim.:smart:
meni isto e1000 za sada... od onih na .hr trzistu
Ima dosta 3G mobitela na nasem trzistu, ali samo ova motorola ima tako jak ekran svi drugi imaju samo 208*176 pixela (cast iznimkama N: n90...)
Ja ne bi rekao da ih je ni priblizno dosta... uz to i ovi koji jesu imaju visoku cijenu koju prosjecan Hrvat moze samo pogledati i proci dalje.
Ako se uzme u obzir SE V600i za 2200kn (samo uređaj), i nisu tako skupi.= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
I još je na akciji za nekih 1000 i nešto kn= Citat =:
Izvorno postao Dark
Ako je akcija; izvadim 1000kn i nosim mob bez daljnje rasprave i potpisivanja onda OK, ali 2200 nije (ne)skupo...
2200kn je neki prosječan 2/2,5G mobitel, a 2200kn za 3G mobitel je gotovo besplatno (u Hrvatskoj)
V600i
http://www.tre.it/3foryou/Offerta3/V...0_ITA_HTML.htm
Cijena ovoga 199Eura
http://www.tre.it/3foryou/Offerta3/V...2_ITA_HTML.htm
A ovaj 99Eura
@Dark
smanji malo briju i procitaj thread otpocetka... ja nisam govorio o prosjecnom 3g aparatu vec o prosjecnom Hrvatu. ne kazem da taj mob ne valja nego da ga prosjecni Hrvat ne moze kupiti...
damn, mate :)
@RAUL
super, Italija je super... steta sto mi nismo Italija...
@Pharcyde
Istina nismo Italija, ali ja imam 45 minuta voznje do Trieste tako da u vecini slucaja tamo kupujem aparate....na sve to mi vrate IVU ( Talijanski PDV ):beer:
Meni se ovaj SE v600v nikako ne svida. Bija sam u vipovome ducanu pa sam ga vidio. Mobitel je cigla!
Ali ima simpa izgled... na nekaj me podsjeca, ali ne znam na kaj... zbog toga mi se ful svidja :)
LG, bilo koji iz U... serije! U8130 sam platio 800kn. Svaka cast motorolama, nokiama, SE i ostalima al ne vrijede tolko kolko kostaju (3x vise od LG-a). Za 800kn bar nemoram pazit na mob, a ima sve sto mi treba...
Najbolji 3G aparati su smartfonovi...drugim riječima Motorola A1000, Nokia 6630/80/N70/90.
Najjeftiniji je SE K600i odn. V600 koji je stvarno dobra ulaznica u 3G svijet :)
Ali ako tražite malen 3G mobitel onda definitivno Samsungov Z500V.
Ali daleko najbolji 3G mobitel će biti SE P990i...ostali su...a way ispod :)
...zavisi što trebaš...= Citat =:
Izvorno postao ttperic
od nabrojanih imam dakle novu A1000 cca 1 i pol dana staru i zbilja je mrak a u zadnje vrijeme stalno visim na voda ediciji v3x koja ubija i nije ni slična škartu iz oglasnika a naročito poslije Inovatorove intervencije gdje je dekastimizirana i ukrašena jedinstvenim Inova-dodirom koji se razlikuje od bilo čega viđenog a funkcionalnošću je nešto sasvim mračno i to opako dobro radi na 3 G pa je kao takvu inačicu toplo preporučam
dajem glas za E1000... samo zbog pristupačnosti, funkcionalnosti, mnoštvo opcija i udarnog ekrana!
kad izađe definitivno će biti n80 a do onda neznam
ja bi onda reko p990 kad izađe,a do tad v3x
mogao bi se s tim složit v3x
a sad a se postrojite i recite koje to 3G usluge koristite da vam je super neki telefon i da vam treba bas 3G telefon.
dodatna kamerica za snimanje autoportreta...;)
a sto bi znacila DODATNA. vecina UMTS telefona ima dvije kamere , dali to znaci da bi ti i trecu ili ...?
EF91 biti će naravno iznad mnogih u svojoj klasi,ali jedina stvar koju ne razumijem ZASTO NE NASTAVE SA "Symbian-om" ali ostalo nema premca...
Samsung ne zaostaje daleko ni sa kvalitetom a niti sa cijenom pa kome se to vise svidja...
Uzivajte... :thumbup:
po cemu zakljucujes da ce biti iznad mnogih u klasi. sto ce on to tebi ili nama omoguciti na UMTSu sto drugi telefoni nemogu?
a sto se Samsunga tice on zaada ima na HR trzistu dva UMTS telefona sa malim ekrancicima, a ako se gleda zbog cega je lansiran UMTS onda su napravili promasaj jer je vecini ljudi veci gust gledat streaming na koliko -toliko ali skoro duplo vecem ekranu.
Sto se tice Siemens-a jedan je od rijetkih ako ne i jedini (neznam jer ne kontroliram sve mobove) koji ima "HSDPA" pa cew streaming biti puno veci gust gledati....... do 14.4 Mbps........a sto se tice Samsunga pa nije bas da imaju mali ekran,e sada pitanje je sto je kome "malo"......
a ja sam sa svojim zadovoljan u svim pogledima sto se tice baterije sto streaminga ....
Sto se tice ekrana motorola E1000 ih po velicini sve pere ( imas google) a sto se tice HSDPA imas nekoliko tema gdje smo se dotakli toga i malo procitaj cemu je namjenjena ta tehnologija. 14Mbps sigurno iz ruke neces dozivjet jer bi ti baterija krepala za dve do tri minute. Ne znam dali si kada uopce rukovao telefonom koji ima HSDPA, a ako jesi onda si mogao primjetiti da on moze postici nekih 1,8 Mbps sto je dovoljno pšogotovo ako te zadovoljava maleni ekran. Sto se tice kvalitete streama nece ovisiti o HSDPA nego iskljucivo o tomu u kojoj kvaliteti pruzatelj usluge streama, pa onda imao ti taj uredjaj ili neki drugi UMTS telefon dragom Bogu svejedno. isto ce se vidjeti samo ce netko na Moto E1000 imati vecu sliku nego netko na samsungu.
BTW Samsung ej prvi isporucitelj HSDPA telefona Vodafoneu a inace je Motorola navodno napravila prvi HSDPA telefon.
Ja bi glasao za Nokie... A posebno za 6280... Mob mi se ful sviđa...
= Citat =:
Izvorno postao abd
Ja isto koristim V3x i jako sam zadovoljan telefonom. Nakon što sam ubacio debrandirani soft te je modificirao do bola + sam je kastimizirao po svojoj volji. Moram reći da je mob super a pogotovo jer se da jako puno toga modificirati
z/v800i odlican 3g telefon sa 1.3 mpix za video poziv :thumbup::thumbup:
Uz tebe sam tebra.= Citat =:
Izvorno postao hat
ja dajrem glas z500 jer ga imam :bunny:
Imam v3x, brijem isto da je ta "posebna" edicija jer ima vodafone ugravirano na poklopcu. Nisam debrandirao soft jerbo nemam pojma kako a strah pe kopati jer je malo preskupa da je sje'bem :bunny: .
osim baterije sve ostalo je super. 2 mpx je meni sasvim dosta, al ja i nisam neki napredni user.
Bateriju sam rjesio tako da sam uzeo dodatni punj za auto a ugradit cu i steker u motor pa sam miran :D
heheh...dobre su mi inace motorole....razmisljam o K2 =) :bunny:
najjači je SE K600i , samo mu je prevelik displej;D ;D
Moram ti reći da ga Njoka 6233 potukla ;D -isprobano-= Citat =:
Izvorno postao tj1
samo radi displeja.:thumbup: ;D
ja svoj glas dajem za dva uređaja:Nokia 6280 i SE K800i
od onih koje sam imao prilike isprobati 6280, inaće w850:thumbup: