Evo ljudi dugo se nisam javio a to je zbog toga što sam učio 2 tjedna sve o overclocku,temeraturama,voltaži i svemu i svačemu...
Prvo da kažem da je došo novi komp...stvarno sam prezadovoljan, izvrstan je.
Drugo..evo odlučio sam napraviti jedan big project i napraviti odličan overclock te se prijaviti na ocklub.net listu a možda i dalje ako clock bude dobar i stabilan...
Odlučio sam se na hlađenje suhim ledom, trenutno mi se izrađuju containeri za suhi led koji će biti namontirani na procesor,chiset i grafičku karticu. Suhi led sam naručio iz Srbije (30 kg) pa i to moram čekat.
Biti će malih testova na nekom starom kompu kojeg ću ubrzo kupiti pa tamo ću to sve namontirat, isprobat i odvrtit koji benchmark...
Za vrijeme dok mi ne dođu containeri i suhi led moram malo srediti kako ću kućište stavit jer mi mora biti polegnuto okomito (možda nagovorim didu da mi napravi case od drveta), i moram nabavit termometar koji se spaja onako da samo zalijepim tamo gdje hoću izmjeriti temperaturu (ako netko zna gdje to ima kod nas za kupit i koliko košta neka mi obavezno napiše).
Onda ide ona prava stvar...vrćenje testova na novoj mašini sliedećih komponenti:
MBO DFI LANPARTY UT ULTRA-D
CPU AMD ATHLON 3800+
MEM CORSAIR 3200 PRO,TWINX,KIT,2X512 LAT 2-2-2-5 (TVORNIČKE POSTAVKE)
ATI RADEON X800
NAPAJANJE TAGAN 480W+TAGAN 480W = 920W
Ljudi biti će slika,biti će svega...držite mi fige...
Očekujem temeraturu oko -60 celzijusa...
Javljat ću se povremeno sa slikama containera kako budu izrađene itd.