idemo sa izjašnjavanjem
Printable View
idemo sa izjašnjavanjem
zavisi kakvu ponudu bude imao tele2...
ja sam se vec izjasnio.
prelazim definitivno :beer:
na tele2 ofkors.
Pricekat cu jos mjesec-dva da vidim kako ce se stvar razvijati
cekam da vidim kakve ce mobitele imati u ponudi pa ako bude nesto jeftino mozda se i prebacim na tele2.
Normalno "Pricekat cu jos mjesec-dva da vidim kako ce se stvar razvijati"
Prije neki dan sam uplatio bon od 50kn na svoju Simpu i nakon par dana stiže poruka
"Poštovani, temeljem vaše dosadašnje vjernosti i ukupnog iznosa nadoplata u prošlom mjesecu Simpa +club je na vaš račun nadoplatio 24kn"
Šta češ bolje od toga ;D a ako Tele2 nudi još nešto bolje evo mene.
...ostajem na Vipu i T-mobilu jer oba koristim, a te brojeve ne želim mjenjat... ako budem imao potrebu, kupit ću i tele2...
= Citat =:
Izvorno postao Vuki
ohohoooh!kolko dugo imas simpu?
također :)= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Mogu ovo slobodno prepisat. :)= Citat =:
Izvorno postao Eminem
@nered Nedostaje ti u anketi opcija Uz T-mobile i VIP nabavit ću i Tele2
ostajem vjeran T-Mobilu
ostajem na t-mobileu, a kasnije ću vidit kak bude išlo,,,
ostajem na vip-u
Pricekat cu jos mjesec-dva, ali kupit cu jos Vip a za tele2 budem vidio kakve ce cijene biti
Ostajem na VIP-u
ako kojeg dana u bliskoj buducnosti uhvatim signal od Tele2 domakabit cu sretan a mozda onda i razmislim o tele2 a do tada sam na vipu i simpi
ostajem na t-mobilu -> 7 brojeva po 50 lp nije lose
ostajem na vip-u -> 0 kn/min za 1 broj, jako dobro
ako bude tele2 imao jos nesto jace, uzimam i njega. ove brojeve ne mijenjam. predugo ih imam, i jednostavno ih trebam, prerasireni su.
Tele2 je potpisao ugovor za nacionalni roaming sa VIP-om, a prema tome, gdje VIP ima signala, imat će ga i tele2 (tako dugo dok ne izgrade svoju mrežu)= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Ostajem na vip pretplati, koja mi istjece u sijecnju,pa cu vidjeti kakva ce bit situacija sa teletom br.2 i potom ako bude zanimljivih paketa prelazim na tele2.
Sva 3 ali sa 2 mobitela(adapter u drugom).
Pa negdje od početka još sam prvu karticu imao onu crvenu pa zbog potrošnje baterije morao mjenjati za noviju kada sam mjenjao mobitel. Imam mob od onda kada su u kafičima govorili "vidi onoga što se preserava priča na mobitel" pa sam ga morao skrivati u džepu da se "nebi pravio važan" ;D= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
ostajem na vip i t-mobile pretplati moram;D
na vip-u do 2010 godine
a na t.mobilu do 2007 godine
ti si se bas debelo uvuko u govhna;D= Citat =:
Izvorno postao damgol
Ja ostajem na Simpi.Ako će Tele2 imat niže cijene,valjda će ih spustit i T-mobile i svi zadovoljni..
ostajem na vipu i vjerojatno cu kupiti simpa karticu i jos jedna mob, samo da neka jeftinjara uleti
nisam zašto? sve sam ja to svjesno napravio a imao sam= Citat =:
Izvorno postao **gogi**
po meni solidni razlog da se tako obvezujem! meni je ok:D
Ja cu isto pricekati par mjeseci, pa bumo videli kako se situacija bude razvijala...
Mamicu im...meni su dali samo 18 kn....:D= Citat =:
Izvorno postao Vuki
ja krecem potpisati ugovor sa tele2 iako cu zadrzati i vip i simpa karticu,za svaki slucaj.
Ti si dobar, meni nisu dali ništa= Citat =:
Izvorno postao VandaL
ova anketa bi mogla i na papir, mislim u mobil
Pa jel ga možemo saznat(razlog)?= Citat =:
Izvorno postao damgol
ja sam mislio da pričekam mjesec dana al umjesto bona od 100 kn za vip ubost ću si tele2 .....ako vip spusti cijene vraćam se na vip (ali samo zbog broja)
Ja ostajem na Vipu jel sam s njim zadovoljan i nemam potrebe za mjenjanjem, a i ugovorom sam vezan na jedno 3-4 godine još plus 2 godine kad kupim novi mob uskoro
sva tri! čovječe ako ja ne dobijem neki tumor ili rak onda nitko neće!;D
ja ostajem na VIP-u definitivno, jer nedavno sam uzeo sa curom vipfriends koji mi je zasad jako dobar. mislim da netreba zurit s prebacivanjem, iako sam danas vidio dosta guzve po mjestima gdje se prodaje TELE2, pa pretpostavljam da je velika zainteresiranost. iako nisam bas ljubitelj vip-a na koji sam odnedavno presao sa SIMPE, samo palac gore za usluge, meni se cine ok. za jednu sam stvar gotovo siguran, a to je da:
1) ili ce tele2 povisit cijene za neko odredjeno razdoblje (otp godinu dana)
2) ili ce VIP i T-mobile snizit
ja cekam ovo pod 2 definitivno!!!
Ja uzimam i TELE2
Uzimam TELE 2 na pretplatu od 0 kn,pa onda nakon mj.dana prelazak na prepaid.Pa da vidimo.
prelazim na tele2, vipu dajem nogu
http://www.planet-smilies.de/alphabet/t.gif http://www.planet-smilies.de/alphabet/e.gif http://www.planet-smilies.de/alphabet/l.gif http://www.planet-smilies.de/alphabet/e.gif http://www.planet-smilies.de/alphabet/gif_2.gif http://www.planet-smilies.de/alphabet/r.gif http://www.planet-smilies.de/alphabet/u.gif http://www.planet-smilies.de/alphabet/l.gif http://www.planet-smilies.de/alphabet/z.gif
Ja sam u međuvremenu napravio drugo od onoga za što sam glasao. Znači, uz postojeći 098 uzeo sam i 095.
ja sam mislio uzeti drugi mob na 098, sad vise nemam pojma kaj da napravim
...ma tele2 još nije spreman za ono što ga čeka - velik prihvat korisnika, i to još duuugo... zato se ne isplati prelazit na 095 ako usput nemaš il VIP il T-mobile...
Zašto ne? Ja koristim 095 nekoliko dana i za sada sve šljaka kako spada.
Pa ti koristiš tele2, koliko ja znam, možda 1.5 dana, a ostalo vrijeme si imao probleme... ;)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Da, koristim drugi dan, ali nije bio problem u mreži već u aktivaciji broja. Ovaj novi broj koji sam dobio radi kako spada, odnosno s njim nemam nikakvih problema. A i da imam, zaboga, sve je to za i očekivati. Kad se sjetim samo prije nekoliko godina kad si slao poruke sa 098 i nadao se da ćeš ju uopće uspijeti poslati.
Nekako mislim da su korisnici van zagreba u boljoj situaciji...
I ja mislim....
Trebate vidit situaciju u Splitu. Stalno se prebacuje s Vipa na Tele i obrnuto. S obzirom na jednu baznu stanicu od teleta i 20-ak vipovih ništa čudno. Drži teletov signal sve dok ne dođe na jednu crticu i onda se prebaci na vip.
Ja sam na vipu još nekih godinu i pol sa pretplatom a to mi je bolje jer imam vip 0 tarifu koja me spašava od velikih tel. računa:D, zato još nemam namjeru prelazit na tele 2 barem dok se još ne prošire kako spada i kada kod njih sve sjedne u svoje mjesto i kada naprave nekaj kao vip sa tih 0 kuna
ma meni se račun za duplo smanjio od kad sam uzeo tarifu 0
i novu pretplatu na 098,a to stvarno više nije luksuz;)
evo ja sad imam vip start 0, simpu, i tele2 0
...eto, kupio i ja Tele2, jer nisam mogao odolit... pa budemo vidjeli kak će bit...
Do sada sam Simpu koristio kao glavni broj a Vipme onako usput. Od sutra gasim Vipme jer mi ističe rok za bon i ostajem na Simpi i Tele2 Kao sporednom broju.
ma uzimam jos i tele 2.
ja cu imati samo tele2.sa vip-om i t-mobileom ne zelim imati posla nikad vise.:bunny: :throw: :skull: :crazy:
Ja sada imam VIP.Namjeravam se prebaciti na tele2,kupila sam start paket sa brojem,čuvam ga kod kuće.
Kada više ne budem imala kune na VIP-u,onda idem na tele2
ja idem danas uzeti telca2, zame i hanumu, i to na predpljata, eh pa če da vidimo! bio sam jučer ali nisu imali SE k300i...
ovo je bio dupli post, sorry....
ma neces nac k300, nemoj se nadat... barem ne u zagrebu... ja ga trazim u prepaidu i postpaidu i dolazi tek u srijedu... ako ipak uspijes nac, javi brzo di si ga naso... pardon na off-u
ja sam iz Pule.... pa se nadam da če ga dobiti kao što su rekli, ali ču svakako ti javiti!
Po nekom istraživanju 22% korisnika Vipa i T-mobilea će se pribacit na Tele2 - šta uopće nije loše i još da dobiju 70% budućih korisnika - brzo će sustić ostale.
Ja koristin sva 3 operatera - kod svakoga ima nešto, al je Tele2 definitivno najpovoljniji. Kad bi mora isključit neki od brojeva to bi bija T-mobile, jer su stvarno najškrtiji, a gadi mi se i ona njihova ružičasta boja logoa!
Čekam Božić, tada će mi trebati mob za T-mobile jer ovaj mi rikaje a Vipov C75 je tek mjesec dana star
...a koji mob imaš, da rikava...= Citat =:
Izvorno postao DadušPraskuš
ma i ja milimd a treba pričekat a ludost je "srljat ko guske u magli" sad na tele 2....= Citat =:
Izvorno postao Mraz
treba razmislit pričekat..iako mi zamamno zvuči tele 2
Kako god da bilo i što god da ova dva diva napravila, nikad neće moći biti u potpunosti jeftiniji od Tele2, jer je politika ovih da su uvijek jeftiniji.
u previlu nigdje nema naj jeftinijeg operatera nego je svaki jeftiniji u necemu.
Trenutno Tele2 je najjeftiniji. Ako isključimo VIP-ovu Easy promotivnu tarifu koju ako pak želiš koristiti moraš udovoljiti neke druge financijske uvjete.
ali zar nije onda opet skuplje kad zovem na 098?? ili 091??? a njih je ipak puno puno više...kod mene u DU niko živ ne prelazi na 095 a u Osijeku sad kad sam bio lol! svi ko mutavi prelazi(što bi se moglo puno reć o čovjekovoj psihi...ljudi u OS su puno siromašniji i gledaju na svaku kunu...za razliku od gospara iz DBKa)
...nije ako zoveš samo jednu osobu - jer za svakog je nešto povoljno...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ljudi ja još malo prelazim na tele2
bus nas zval da svi zajedno proslavimo to?
:D
...;D , pa može platit piće kad dođe na INFO :)...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Stvarno nevjerojatno... Koliko je ljudi samo kukalo i psovalo ovo dvoje operatera svih ovih godina i na sami spomen novog operatera skoro svi su govorili kako će preći i kako više ne misle plaćati ovolike novce VIP-u i T-u. A sad kad je konkurencija napokon stigla svi se hvataju one "pa nitko mi nije na toj mreži". Pa kako bi i bila kad nitko nema onu stvar da napravi taj korak. Kao da ćete propasti ako ćete više plaćati pozive prema mreži u kojoj ste sada, a puno manje u usporedbu ako sad zovete iz mreže u neku drugu. Zar onda niste znali da će biti takva situacija ili se govorilo o prelasku u slučaju ako pozivi budu gratis?
LOL kaj sam saznao - frend od starog je prvi dan prešo na tele2 i odjavio je sve drugo, baš kak je friški napiso - neće više ni kune dat ovima, pa makar morao čekat da se popravi stanje s signalom i makar više love trošio na međumrežne pozive... uglavnom nazvali njega iz T-mobile-a par dana nakon što je odjavio broj. Pa pitaju oni njega zašto je on otišo, šta mu ne odgovara, da ima još i neke bodove skupljene i bla-bla, a on im sve lijepo objasni zašto je otišo, da mu idu na q i sl. A oni i dalje njega nagovarali da se vrati, da ima bodove i slično... a on ipak neće... na kraju su mu rekli da će mu poslat neke poklone, ak on nema niš protiv, majce, kape, kišobran i slično, a on naravno veli - šaljite, aj bok. ;D Ma LOL totalni! ;D
morat ću i ja to probat lol baš mi treba kišobran;D
evo ja sam uzeo telca na pretplatu, kao što sam i rekao. mislio sam pričekati do kraja ugovora s t-mobilom(kraj god.), ali nisam izdrzao jer mi je riknuo mob, tak da sam spojio ugodno s korisnim. nadam se da tele nebude iznevjerilo ljude nakon 1.1.
E, šit. Totalni. A ja u petak naručio majicu sa kapuljačom. Baš sam mogao nazvati i isto reći, pa kad se ponude za poklone, onda se kao predomisliti. :)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
e ti nemas bas srece ko ni s 6630 :)
Pazite ovo: vip izbaci ovu (cini mi se dobru) tarifu za pozive prema svim mrezama za 0.91kn i onda tele2 odgovori sa 0,85kn ;D ;D
Izgleda da su definitivno odlucili bit najjeftiniji...
...uz to što kod vipa plaćaš još 25lp za uspostavu poziva...= Citat =:
Izvorno postao guzica
Ne 25, već 19 lipa i to samo kod vip.me, znači na prepaidu.
Definitivno prelazim na Tele 2 cim budu imali uslugu preusmjeravanja e-maila na SMS. Obzirom da mi je to podjednako bitna usluga kao i telefoniranje, ne mogu zasad napustiti trenutnog providera. Nazalost iz Tele 2 mi ne mogu reci kada im je ta usluga u planu, a godina polako istice kao i ponuda za besplatnom pretplatom.
A, nemoj se pretjerano nadati da će to biti tako skoro. Zato ja imam vremena do kolovoza iduće godine kad mi izlazi pretplata, a do onda kombiniram 098 i Tele2 za zvanje na 095 i 091.
Ja sam uzeo pretplatu na Tele2, Simpu ću ostavit još jedno vrijeme, dok traje onih 7 simpatija, a onda ću vidit. Vip ide u ropotarnicu povijest. ;D
...i opet nije povoljnije, kako god sagledaš... ma kradu na sve moguće načine... a što ćeš kad se danas ne može bez moba...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
pa ak ukinu VIPme frendsa za 0kn, ode vip u povjest (tj ode 3 vipova broja u povjest)
ak simpa ukine 7 favorit (ode 2 simpa broja u povjest)
ostane samo tele2 i vip pretplata s 0 frendsom.
Sad više ne vidim na T-Mobileovim stranicama onaj disclaimer da se tih 7 Favorite brojeva mogu koristiti do 31. 1. 2006.
ni ja..ja mislim da je to za stalno.
Dal su ovi iz HAT-a odlucili maknuti onaj glas koji govori da je broj prenesen u drugu mrezu?
Mislim da o tome dosta ovisi dali ce netko preci
jucer kupio Tele2 paket curi i sebi, i od sinoc konacno pricamo komotno i ugodno na Mukte tarifi.
T-mobile cu drzati kod sebe jos pola godine do isteka ugovora a onda ga baciti u smece.
Da su ponudili jedan broj besplatno ostao bih s njima, ovako necu tim lopovima dati 100kn mjesecno za unlimited da bih zvao 2-3 broja iz 098 mreze. Pretjerano skupo.:loco:
Nisu.
Slažem se, glavni turn off za odluku o prijelazu je upravo ta iritirajuca poruka.
Jas sam razmišljao o prijenosu broja ali ta poruka je bila glavni i osnovni razlog odustajanja, ne želim to sra** vezati za broj niti maltretirati ljude koji me pozivaju sa "spamom".
Pa koliko niže?? Već sada su višestruko niže. Usporedi samo Teletovih 0.49 kn/min u sve mreže i recimo T-Mobileove (oko) 3 kune u druge mreže. Usporedi razlike u SMS-u, MMS-u itd, da ne govorim roamingu...
Ni T-Mobile i VIP neće značajno spustiti cijene dok se god većina ovako bude premišljala, a to je upravo ono s čim oni računaju bombardirajući nas (lažnim) oglašavanjem (mislim na neke kvazi nule itd...) i nekakvim dugoročno beznačajnim akcijama.
Sve je to bezveze jer oni ne diraju svoje tarife, pogotovo prema drugim mrežama.
nemaju za tim potrebu.vezali su ljude ugovorima na 24 mjeseca i pred istek ugovora ponude im jeftine mobitele i besplatne minute i to je to.
nasem narodu je samo vazno da je nesto besplatno i primamljivo,a nikad ne gledaju ona sitna slova na dnu.
Jedno pitanje: prešao sam sa Simpe na Tele2. Mogu li se registrirati preko neta kod Teleta i dobiti onih 25kn? U paketu sa SIM karticom nisam dobio listić, a i ovako sam to napravio online samo me zanima hoću li išta dobiti da znam..
ja sam tako isto presao sa simpe na tele2 i dobijes odmah 10 kn + 3 x 30 + 25 za registraciju. sad sam nekidan jos 2 broja prebacio sa tele2 na vip i tu sam dobio samo onih 30 kn za registraciju
Nisam ni skužio da sam dobio mail od njih (upisao sam ga na reg. listiću na netu..)
Znači ništa od para :)= Citat =:
Poštovani,
zahvaljujemo Vam na registracijskom listiću koji ste nam poslali.
Vaši podaci su, prilikom prijenosa broja, već registrirani u našem sustavu,
te nemate mogućnost ponovne registracije i nadoplate bonusa za
registraciju. Zahvaljujemo Vam na razumijevanju.
Srdačan pozdrav,
Vaš TELE2
@imatic: kako si dobio tih 3x30kn..? Ne kužim na kojem principu.
Ja sam ih zvao i rekli mi da se prije ukupno dobivalo 100 ili 105 kn kod prijenosa a sada samo 55 kn.
to je bilo prije negdje 2 mjeseca. ako predes na tele2 dobijes 100 kn na racun. ne znam jel i sad to ostalo.
a sad i vidim sa njihove stranice da se sad dobije samo 55 kn. ja sam dobio 100 :D
= Citat =:
Usluga prijelaza broja se ne naplaćuje! Svaki prepaid korisnik koji prenese broj u TELE2 mrežu (bez obzira kupuje li, ili ne, mobilni uređaj iz TELE2 ponude) dobit će na TELE2 "bla bla" račun 55 kn (30 kn odmah i 25 kn sljedeći mjesec)!
Budem ih sutra zvao za to.. A te pare, tih početnih 30kn, ima li neki uvjet kojeg moram ispunit da ih dobijem ili je dovoljno aktivirati karticu, napraviti prvi poziv?
morao sam nadoplatiti bon da dobijem tih prvih 30 kn, a ostali su stizali svaki mjesec