Pozdrav svima
imam jedno pitanje:
da li se kod SE K750i može mp3 postaviti kao zvuk za pristiglu sms poruku,hvala?!
Printable View
Pozdrav svima
imam jedno pitanje:
da li se kod SE K750i može mp3 postaviti kao zvuk za pristiglu sms poruku,hvala?!
naravno da,da!
naravno da moze!
Hvala na odgovorima
Ma da, a kako? Moze li se na S700i?= Citat =:
Izvorno postao smogovac
ne..........
...to sam i mislio, bas mi je bilo cudno....
ali bi bilo jebeno da moze, npr. stavis neki vrisak;D ;D ;D
Nazalost, K750i je prvi SE na kojem se moze mijenjati zvuk poruke. :(
Ni na mojem K700i se ne moze...
To su takve nebuloze, da je strašno. Uređaj koji ima mp3 player i može reproducirati mp3-jeve, nema mogućnost za stavljanje mp3-ce za zvuk poruke.
Ti to meni ne vjerujes ili? :jehon:
Pitaj druge, ili probaj sam.
Ne da ne mozes staviti MP3 za zvuk poruke, nego ne mozes uopce staviti svoj zvuk, mozes samo birati od par ugradjenih. :(
Mislim, i meni je glupo... Na Siemensu to mozes ne znam otkad vec.
Evo citat iz teksta iz Mobila broj 65:
= Citat =:
Za dojavu novih poruka konačno se može uz par predviđenih melodija odabrati i bilo koja druga melodija u telefonu.
A za koji je to telefon? K700i ili K750i?
K700. Jedino najnoviji K750/W800 mogu imati bilo koji MP3 za zvuk poruke
K700i nemoze imati bilo kakve signale za poruke osim vec ugradjenih...
Imam, znam...
Za K750 nemam pojma... ali i mene zanima
K750i. Pa valjda kupujete Mobil? ;)= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Naravno. ;D
Nemoj sad off-topic. ;)
I mislio sam da je to o K750i, bilo bi mi prilicno iznenadjenje da se na K700i mogu stavljati vlastiti tonovi poruke, a da ja to dosad nisam skuzio. :rolleyes:
Meni se moze , na d750i...
Hm, tko zna zasto?! Mozda zato sto su K750i i D750i zapravo isti telefoni? ;)
D750i je samo "T-mobile brandani" K750i.
Ma nemoj, mora da se salis...
Sta se odmah bunis covjece samo komentiram jer ima gore onih koji drukcije misle...
Samo kazem... Mozda netko ne zna. :dunno:
Pa stavio sam smajli! :)
Sorry ježi ga teško je skužiti emocije preko neta...:)
OFF - zanima me dal ko zna di mogu kupit neku futrolicu za SE D750i
Pogldaj na stranici od SEa pod d750i i dodatnom opremom...
Krivo si me shvatio. Ja komentiram da je nebulozno napraviti uređaj koji reporducira mp3-jeve, a ne može ih se koristiti za personalizaciju.= Citat =:
Izvorno postao ravilov
naravno da je nebulozno, ali to su sve trzisni trikovi izaci ce novi model koji ce to moci i odredjena grupa ljudi ce kupiti taj novi model radi toga.
oni stakvim mobitelima ionako uglavnom ciljaju na ovaj segment kupaca, techno frikovi kao sto smo mi tu neki
To se slazem.
Ma ne treba meni MP3 za zvuk poruke, moze i MIDI ili AMR, samo da mogu stavit svoj zvuk! :(
On a side note, prema nekima spadam u techno freakove, ali ipak ne mislim zbog toga kupovat K750i. ;)
E al ima jedan problem, bilo koji mp3 da staviš, svira sam prvih 10 sekundi, tak da...
Hm, bolje ista nego... ;)
iako je vjerojatno, odnosno sigurno (iako ja ne mogu pronaci - oprostite, ali preumoran sam) bilo negdje na forumu rijeci o besplatnim MP3 melodijama kako za dolazne pozive, tako i za SMS, molio bih vas lijepo da me uputite na taj post, ili ako vam nije problem, da mi kazete neki site, naravno blesplatni :) , gdje mogu skinuti takve melodije.
Zahvaljujem se!
Ako trazis za svoj mobitel (barem onaj koji ti je u profilu navedan T68) onda mi nije jasno zasto, jer nadam se da znas da T68 ne reprodicira mp3 zvukove.= Citat =:
Izvorno postao SEguy
Ako trazis za neki drugi mobitel, ne znam zasto bi trazio neki site za navedeno. Imas mp3 - ojki valjda na racunalu. Samo obradi malo ako zelis postaviti za zvono ili SMS, smanji bit rate i to ti je to. Ako trazis neki poseban mp3 koji nemas doma reci koji pa ti posaljem na mail ili ti UL negdje na net (to je ako govorimo bas o glazba mp3, ako trazis neke posebne zvukove tu ti ne mogu pomoci)!
Evo ti teme na forumu na kojima se govori o melodijama i sl, pa i tu potrazi:
http://cafe.mobil.hr/search.php?searchid=205187
Nekoliko zvukova za poruke:
Incoming message Star Trek
T-Mobile jingle
ICQ sound
You bastard sound
Ok, puno vam hvala na navedenim stranicama.
Inace, ne trazim za svoj T68m, vec za sestrinu motorolu, ali posto planiram uzeti W800i onda ce dobro doci i za moj buduci mobitel... u svakom slucaju, jos jednom hvala!