Izvorno postao tomican
Pa evo ukratko, kad sam kupio sat risiver, ubacio modul, nista, kazu mpras i karticu kupiti, sve sa modulom oko 480 maraka, tad je bilo, e sad karticu treba puniti, odem kod serisera on kaze dodji za 1. sat i uzme 10 maraka. Radi kartica jedno 20. dana opet kod serisera (servisera) opet 10 maraka. Ja malo tvrdoglav odem nadjem programator kupim i opet tako na forumu, satelitski.com, pocnem kao i ovde i postan pravi majstor za punjenje kartica, modula a bogami i poravku risivera. Nista nisam zaradi niti cu pa to ikad da radim, radim za prijatelje.
Sto se tice kompa e tu naplacijem jer bogami tridestak godina sam ga ucio.
Tako ti je i sa ovim, necu da mi neko dere kozu, kad je to posao za mozda pola sata, sigurnu da ima nekada i problema, daleko od toga, ali nisam toliko pun para da placam neke stvarno banalne stvari, kao sto rekoh serser mi je traci da mi izbrise WEB SESSIONS 20 evra a ja sam sa P2K Tools zavrsio za desetak minuta.
Nikakva zarada nije u pitanju, jer i sa s35 sam se igrao jer imam data kabli i lakse mi je da preko kompa neke stvari uradim nego li na mob-u.
E to je TO.
Pozdrav Tomica