imas onaj 72r ili 58r...58 sam ja imao na mobu super je..za 72 neznam kakav je iz vlastitog iskustva. Nemam blage jel ima sta novije nisam bas pratio u posljednje vrijeme!Izvorno postao tomican
Ma ljudi pored svih muka i pronalazenja kojekavih serisera (servisera) uspeo sam mob oporaviti i ubaciti "novi" softver, ali mi je bilo vazno da proradi. da pisem koje su mi sve gluposti seriseri napumpali, cak sam i hrvatski ubacio, ali sve zahvaljuci strpljenju Davilu. Softver je star, triplets, TRIPLETS_G_0B.09.1DR_A_LP0039_JPG_0B_TRIP_0B_04.05 R_SE6446AXXF10F8_1FF.shx, ali ponavljam da sada sve funkcionisem molim ima li neko da mi kaze koji triplets da ubacim noviji.
pozdrav tomica
imas onaj 72r ili 58r...58 sam ja imao na mobu super je..za 72 neznam kakav je iz vlastitog iskustva. Nemam blage jel ima sta novije nisam bas pratio u posljednje vrijeme!Izvorno postao tomican
58r ti radi odlicno. Najbitnije od svega je da nema oni iznenadnih restarta.U mom sigu ti pise na cemu tjeram svoju (tj. maminu) V300
http://bluedevil.info-mob.com/
Razgledaj malo taj sajt imas dosta korisnih stvari tu...
Tomios izvini gde mogu da nadjem taj tvoj sig, ili ga nisam zapazio, ako sad ubacim 58r, da li je reflesh.
Ma vazno da je proradio i da seriseri nisu izmisli rupu na saksiji.
Pozdrav tomica
prvi red ispod njegovog posta onaj zeleni..tam ti je post..ma radit ce nemas problema ubaci 58r i sve super...imas sve potrebno na linku 2 posta vise..Izvorno postao tomican
kaj zahebavate čoveka , STAVI 72R , pa ne bu te mu onda poslje objašnjnavali kak da stavi 72r sa 58r jer je to zajebancija (za one koji ne znaju baš još puno o problemu)!!!!!
@jdabic P.S. - kaj ti još nisi svoju rolu popravio?![]()
P. L. U. R.
ajd slusaj covjeka ipak pravo kaze..stavi si 72r..Izvorno postao DOMICH
HVALA HVALA!Izvorno postao jdabic1
![]()
P. L. U. R.
Šta se ovime riješava problem mrtvih rola?? Moj je popi*dio kad sam htio stavit 72R na 58R!!
E ovo treba izdrzati, golicame 58R a 72R, ali kad si krenuo idi do kraja. samo da napomenem jedan seriser mi trazio 20 ojra da mi obrise WEB SESSIONS, umalo mu nisam dao da se nisam slucajno zakacio na netu i tamo pronadjem kako da sredim isti, i evo ga ima samo dve stavke mobtelgprs i mobtelmms, nige onih silnih od T-Mobile. E sad cu i sa ovim malo da se za....m, jedino ne mogu da nadjem flash backup, onaj sto imam je na ruskom i nista ne vidim sta radi.
Ljudi idemo u nove pobede "nista nas nesme iznenaditi"
Bok Tomica
Aj leba ti objasni na nekom normalnom jeziku sta ti pokusavas da uradis?Izvorno postao tomican
![]()
Pa evo ukratko, kad sam kupio sat risiver, ubacio modul, nista, kazu mpras i karticu kupiti, sve sa modulom oko 480 maraka, tad je bilo, e sad karticu treba puniti, odem kod serisera on kaze dodji za 1. sat i uzme 10 maraka. Radi kartica jedno 20. dana opet kod serisera (servisera) opet 10 maraka. Ja malo tvrdoglav odem nadjem programator kupim i opet tako na forumu, satelitski.com, pocnem kao i ovde i postan pravi majstor za punjenje kartica, modula a bogami i poravku risivera. Nista nisam zaradi niti cu pa to ikad da radim, radim za prijatelje.
Sto se tice kompa e tu naplacijem jer bogami tridestak godina sam ga ucio.
Tako ti je i sa ovim, necu da mi neko dere kozu, kad je to posao za mozda pola sata, sigurnu da ima nekada i problema, daleko od toga, ali nisam toliko pun para da placam neke stvarno banalne stvari, kao sto rekoh serser mi je traci da mi izbrise WEB SESSIONS 20 evra a ja sam sa P2K Tools zavrsio za desetak minuta.
Nikakva zarada nije u pitanju, jer i sa s35 sam se igrao jer imam data kabli i lakse mi je da preko kompa neke stvari uradim nego li na mob-u.
E to je TO.
Pozdrav Tomica
Izvorno postao tomican
![]()
E izvini ali mislim da nikog ovde neinteresuje sta si ti radio poslednjih 30 godina.Postavio si pitanje,dobio si odgovor za njega,ali sad si poceo da ides u najveci offtopic koji sam u zivotu video
.Mislim da je ova tema
![]()
Ma mogo si se malo potrudit i skuzit sta zeli rec..vecinu stvari sam pohvatao i skuzio bit... Najvaznije da smo mu pomogli a na ostale stvari necemo trosit vrijeme! Zivio!!Izvorno postao JA_SAM
![]()
Ajd dajte netko link za taj soft! ( TRIPLETS_G_0B.09.1DR_A_LP0039_JPG_0B_TRIP_0B_04.05 R_SE6446AXXF10F8_1FF.shx ) Tražim već 2 dana
Resistance is futile. You will be assimilated!
E ljudi nisam mislio nikog vredjati, samo mi treba pomoc oko nekih stvari, sta dobijem sa 72R, i gde da skinem Flash backup.
I zatvaram temu.
Pozdrav Tomica
Pa neverujem ni da se iko ovde osecao uvredjeno,nego potrudi se da u buduce malo jasnije opises ta tvoja pitanja(tj. da izostavis gomilu nepotrebnih stvari).
Sa 72r dobijas isto sto dobijas i sa svakim drugim flash-om(samo malo poboljsano u odnosu na starije verzije,logicno).I koliko ja znam flesh se nemoze backup-ovati samo flex.
Ovo je valjda jedina stranica koju nisam posjetio!! Svaka ti dala!Izvorno postao **gogi**
![]()
Ovo što si dao nije soft, već nekakvi java file koji je u vf3 formatu!!
Pa neverujem da je java file te velicine.P.S. vf3 je flash format koji se otvara sa MSS software-om.Izvorno postao GoGs
Pa da, ali kad ga otvorim sa mss-om, piše mi da je to kjava file. I ne ubaciva flash
Baš 1D trebaš? Ne nalazim ga nigdje... čak sam 38R_VA našao (Vodafone) ali 1D jok![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ovak: našao sam 1DR, ali nije u ovom MonsterPacku koji ti tražiš, nego se može skinut posebno reflash, a posebno flex. Ako ti to što pomaže, odi na motomodders.net
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks