Moram priznati da sam se ugodno iznenadio, odlicno "leži u ruci", dobar software i najbolja kamera do sada....stvarno pohvale SE, bas cu gustat neko vrijeme....
Printable View
Moram priznati da sam se ugodno iznenadio, odlicno "leži u ruci", dobar software i najbolja kamera do sada....stvarno pohvale SE, bas cu gustat neko vrijeme....
opiši ga i dodaj neku slikicu
dosta slican software kao i k700i, dimenzije smanjene, ekran povecan, 262 000 boja, memory stick u paketu, nema se sta bas doat, ...osim 2mp prejebena kamera....
koja cijena i gdje si ga uzeo?
Ak te zanima kupnja pogledaj tu
na crno sam ga uzeo....cijena,....a neka kombinacija, ispalo me dosta povoljno...
Dobro izgleda
Super izgleda...a kaj se tiče kamere, kakav je blic i da li pri noćnim slikama ima noisea na fotkama (onih plavih točkica po slici)?
Meni je prejeb*n,bas mi se svida,ne po izgledu nego opcenito,a ima i stereo,pa necu trebat uzimat w800,znaci ako novi kosta 2800kn,na crno ce biti jeftiniji,pa ga upecam,ili mozda mijenjam 7610
@MarioM
ajde molim te reci kak si zmikso fon,ili javi nam PM,ok?
@Phyto
nekak mi se cini da ces ga i ti imat jako brzo :D
Neću...sad imam ovaj i OK mi je...ipak dolazi ljeto, more, plaže...postoje puno zanimljivije stvari kojima se treba baviti u ovo doba godine koje sljedi:)= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Da nisam zakačen na symbian uređaje, ovog bih definitivno vrlo brzo nabavio. A slike izgledaju stvarno dobro. Uskoro će neki od nas moći se riješiti low-entry digitalaca i zamijeniti ih mobitelima.
BLIC JE DOSTA JAK I KORISTI, KADA SE UPALI KAMERA I BLIC ON SVIJETLI, A KADA SE OKINE SLIKA ZASVIJETLI JOS JACE, ...TOCKICA PLAVIH IMA DOK SE NE FOKUSIRA I NE OKINE, ONDA SE SLIKA RAZBISTRI...TAJ AUTO ZOOM STVARNO radi...mp3 reprodukcija je odlicna,...kada se slusa na slusalice i ukljuci mega bas, ...hodam po gradu i moram ga stisati jer mi razbija bubnjice. Zmiksao fon?! What?! :)
ma kak si tu zamjenu odigro?pise da si povoljno proso?kak to?
Evo bas gledam taj K750i... tehnicke karakteristike su stvarno impresivne... Kakav je tvoj dojam [MarioM] sto se cvrstoce kucista tice, ekrana, tipki...
edit> ajd ak ti se da slikaj nesto™ i stavi link ovdje na forum... fala
dojam kucista je ok, ...kombinacija k700 i t630. Dosta dobro...zamjerka softwareu,...kad ga se napuni uspori se, poprilicno. I ako ruka nije apsolutno mirna kod dlikanja, slika je jako losa. tipke su ok, ...po meni malo prestisnute, ekran je stvarno jako dobar ...i velik i jasan, drasticno bolje ok k700....
Kakav je preview kamere u odnosu na t630 -> sporiji ili brzi?
brzi, ...puno brzi...taj telefon nema veze s t630,...samo malo ukradeno od dizajna!
Sad vidio u oglasniku cijene 500-550 eura! Malo prevelika marža, ako su vani od300-350 eura!!!!!!!
500?????????pa tam di je frish-KI ostavio link cijena je 2800kn,ovo sa 500€ je smijesno
Bas gledam oglasnik i trazim k750i kad ono cijena 1300 kn visa neg ovdje. Tak da ako budem preko oglasnika kupovao ne dam vise od 2700 kn. :D= Citat =:
Izvorno postao kresoml
i meni se mob baš ok čini...
daj mario neke uslikane slike stavi
Ma preko oglasnika mora biti najmanje 200-300 kn jeftiniji od trgovine! Ipak u trgovini imas sigurnu garanciju!!!!!= Citat =:
Izvorno postao .:AM:.
Znaci po 2500 kupujem iznad iz oglasnika se ne isplati!
I to stoji, al bi ja dao i tih 200 kn vise ako ne trebam cekat da mob dode u ducane.= Citat =:
Izvorno postao kresoml
Nova cijena u oglasniku 350 eura!!!!! E to je vec prihvatljivo! Sad da jos skupim pare i moj je!
Evo ga i u mojim rukama na testiranju... Oduševio me je!
Fotke su na razini digitalaca od prije 3-4 godine!
Znači kao onaj Sonyjev CyberShot 1.3MPix od prije par godina...znam da ovaj ima 2MPix, ali me zanima samo usporedba kvalitete slike...jel ima po mraku noisea na fotkama?
:) exkjuzmi ,a gdje su slike?
Pa naravno da ima, ipak nema niti fleš pravi fotić, nego foto-svijetlo...= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
@lili: bit će fotki tamo na gmailu, samo da nađem vremena malo uploadat ih...
:thumbup::thumbup: ma dobže,ne gori :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
imao sam ga u ruci i malo prčkao,meni kao na k700,doduše malo bolji ekran,kamera je ok,ma da sam ja mislio kako se pisalo da će to bomba biti,ali na mobu fotke ok izgledaju,ništa posebno..uglavno mob je ok,ali niš posebno da bi sad d500 mijenjao...
Pozdrav
Imam jedno pitanje za one koji su imali priliku isprobati K750i.
Da li postoji mogućnost zumiranja slike NAKON što je slikana?
Dakle,ako je dotična slika rezolucije veće od rezolucije ekrana moba onda se može (kada se zumira) scrolati ljevo-desno gore-dole.
Malo sam zakomplicirao ali valjda kužite na što mislim.
K700i nije imao tu mogućnost,pa se nadam da su taj,po meni blesav propust ispravili.
Btw. sada imam Nokiu 3660 i tu opciju jako često koristim,pa bi mi jako falila kada kupim K750i.
moze mate sve moze ,moze x32 zoom
cak isa vecom resoluciom slike
Prodano!!!
:) :) :) :)
dolazi 28.7. u EM-a znači da je negdje oko 1-2. 8. u trgovinama
Evo već je 5.8.2005 i JOŠ ga nema!!!!
POLUDIT ĆU!!!!
Ni u Splitu ni u Zagrebu ni u Koprivnici (I VIPnet i T-Mobile) nitko NIŠTA ne zna!
Ni kada će doći ni kolika će biti cijena.
Info.......bilo tko........prije nego svršim na Vrapču!
:retard:
zanima me dali netko zna koja je razlika izmedu d750 i k750 jer mi se cini da su isti po svemu osim sto d750 ima ona tmobile sranja
d750 je k750 s t-mobile brandom (znaci t-mobile softver, wap postavke, neke live usluge itd...). uglavnom bolje uzet k750 jer je taj softver jako los, najcesce se to vidi na foticu mobitela
kaj slike ispadaju losije ili?
vidio sam dasu u oglasniku tu negdje pa je onda bolje uzet k750 a i ljepsi mi je po bojama i ona kamera iza
nemora biti. to moze biti samo jedno od monogih ogranicenja.
ma meni je k750i super...
ja sam uzeo k750 i mob je ludnica totalna,imao sam d500 do sad i taj je bio mrak,ali ovo je strašno,fotke su me oduševile,napokon to sve liči na nešta...koristim ga par dana i stvarno sam oduševljen
@smogovac daj mi reci kakva je razlik u slikam i samom slikanju u odnosu na d500
naime ima sam ga i bio sam odusevljen pa me zanima dal se kuzi razlika?
i kad zumiras dal se smanjuje rezolucija ili ne?
i btw jesi naso kakve nove 3d igre za njega jer me stvarno zanima kak funkcionira java na njemu jer sam vidio da je dobio skoro max ocjene i da je jedini koji se moze usporedivati sa smartphonovima
konacno evo i potvrda da je se k750i trenutno najbolji mob s kamerom.
ili ako hocete mob koji ima najbolju kameru
http://www.gsmarena.com/nokia_n90_vs...-review-46.php
pogledajte test izmedu k750i i nokie n90 sa "carl zeiss" lecama.
jedina stvar koja je bolja kod nokie je video
respect
razlika između kamere na d500 i k750 je jedno i pol koplje sigurno,prvo veća rezolucija,a drugo i autofokus...i slika na kompu i na mobu jednostavno izgledaju čudesno,kao malo lošiji digitalac..sad se na d500 sigurno ne bi mogao vratiti,nisam baš tražio igre,ali sad ću googlati...
kakvi su filmovi kad ih gledas na mobu
jel su u frameovima ili teku glatko
bio sam super zadovoljan sa d500 kad sam snimao filmove jer su isli fakat glatko
a flash?
djeluje?
bolji su na d500,u idealnim uvjetima stvarno su ok...flash je bolji i nekako jači nego na d500,a u kombinaciji sa night-mode daj za mob izvrsne slike na bližoj udaljenosti
Ma sve je to super , ali zasto serete po d750i sto je T-mobile brand , to nema NIKAKVE veze s kamerom, a jeftiniji je oko 500 kn...?
meni d750 izgleda kao dr. mob..
k750 je došao u vip i košta 3300kn
BEZOBRAZLUK!!!
A1 Refill Centar ga nudi za 2870kn!
......nego....zanima me da li se nože isključiti onaj iritanatni zvuk okidača na kameri?
Znam da se kod nekih Firmwarea može ako se mob stavi u silent mode,samo neznam je takva sitvacija i u Hrvatskoj.
Meni je gušt slikavat okoliš iz aviona ili vlaka i sl. ali mi je "crnjak" ako svaki put dok kliknem idem ostalim putnicima na živce!
P.S. .............a naravno tu su i tete na plažama........:) :) :)
:thumbup:
Mislim da se moze ako stavis profile na Silence ali samo sa najnovijim firmwareom.
jel se mogu stavljati mp3 melodije za poruke?
mogu....i wav čini mi se
Da i ja napišem po koji komentar, baš sam ga jučer koristio na par sati čisto da vidim kako radi.. Izgled kao t630,vrlo sličan i dosta plastično izgleda (postoji sivi i crni) ja sam imao crni,na desno bočnoj strani ima okidač za slikanje/snimanje, tipke za zumiranje +,-, na joystick se prebacuje sa foto na video snimanje i ostali parametri za snimanje. Svjetlo je dosta jače nego na k700i (zato što je veće,ima nekako plavo bijelu boju kao neonka). Uz standardnu opremu dolazi adapter za MS kartice jer u njega ide MS Duo,pc kabel isto dolazi s njim,iako sam ja koristio bt, potrebno je instalirati softver ako se želi koristiti memorija od mob, Izbornik/meni je dosta brži i slikovitiji nego na k700i. Kod slikanja potrebno je držati 1s okidač zbog fokusiranja, znači nije samo dovoljno nakratko pritisnuti okidač, blenda se iza ručno zatvara.
Sve u svemu mobitel za 2000 kn nudi dosta toga, ja za sada mislim uzeti k700i koji je isto dosta jeftin i bolji od moje motorole!
mobitel za 2k kuna?to u bosni ili?
u zg ti je u oglasniku od 300 do 330 eura a d 750 oko 290 eura
danas ga uzimam
350 € je u Osijeku, a znam dvije osobe koje su ga nabavile za 1800 tako da je 2000 kn, ovisi koliko ste sposobni naći povoljan mob. Inače K700i je u trgovini 1500kn sa karticom tako da 2000 kn za k750 zvuči malo nerealno,ali nemožete se ravnati sa cjenama iz trgovine.
pa ne možeš uspoređivati k700 cijenu iz dućana sa k750 individualnim cijenama na crno...
Prodajem mobitel sony ericsson w800- ugrađen mp3 player, 2.0 megapiksel kamera s blicom( snima kvalitetne slike i video), uključene original slušalice, nije kodiran, garancija još 10 mjeseci. CIJENA 2700 kn zainteresirani javite se na mail damai@net.hr pa
ma daj......preskupo.....
Ostalom, kakvi su to postovi u ovom podforumu?
briši................
e baš zbog tih teta na plažama se to i nemože isključit. Naime, zbog nekih zakona koji osuđuju fotografiranje nekoga tko ne zna da je fotografiran je i nemoguće isključiti zvuk okidača. No, ipak postoje naravno načini da se to u silent modu iskjuči= Citat =:
Izvorno postao Mate_Balota
Moze se iskljuciti zvuk kamere sa novim softverom. Moj k 750 nečujno fotka, bez silent moda.
ja na svojem trebam uključit silent onda radi