opiši ga i dodaj neku slikicu
Moram priznati da sam se ugodno iznenadio, odlicno "leži u ruci", dobar software i najbolja kamera do sada....stvarno pohvale SE, bas cu gustat neko vrijeme....
opiši ga i dodaj neku slikicu
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
dosta slican software kao i k700i, dimenzije smanjene, ekran povecan, 262 000 boja, memory stick u paketu, nema se sta bas doat, ...osim 2mp prejebena kamera....
koja cijena i gdje si ga uzeo?
Ak te zanima kupnja pogledaj tu
na crno sam ga uzeo....cijena,....a neka kombinacija, ispalo me dosta povoljno...
Dobro izgleda
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Super izgleda...a kaj se tiče kamere, kakav je blic i da li pri noćnim slikama ima noisea na fotkama (onih plavih točkica po slici)?
Bom Chicka WahWah
Meni je prejeb*n,bas mi se svida,ne po izgledu nego opcenito,a ima i stereo,pa necu trebat uzimat w800,znaci ako novi kosta 2800kn,na crno ce biti jeftiniji,pa ga upecam,ili mozda mijenjam 7610
@MarioM
ajde molim te reci kak si zmikso fon,ili javi nam PM,ok?
@Phyto
nekak mi se cini da ces ga i ti imat jako brzo![]()
May the Force be with you!
Neću...sad imam ovaj i OK mi je...ipak dolazi ljeto, more, plaže...postoje puno zanimljivije stvari kojima se treba baviti u ovo doba godine koje sljediIzvorno postao IvLajec
![]()
Bom Chicka WahWah
Da nisam zakačen na symbian uređaje, ovog bih definitivno vrlo brzo nabavio. A slike izgledaju stvarno dobro. Uskoro će neki od nas moći se riješiti low-entry digitalaca i zamijeniti ih mobitelima.
Zadnji uredio frish : 05-06-2005 u 22:16
BLIC JE DOSTA JAK I KORISTI, KADA SE UPALI KAMERA I BLIC ON SVIJETLI, A KADA SE OKINE SLIKA ZASVIJETLI JOS JACE, ...TOCKICA PLAVIH IMA DOK SE NE FOKUSIRA I NE OKINE, ONDA SE SLIKA RAZBISTRI...TAJ AUTO ZOOM STVARNO radi...mp3 reprodukcija je odlicna,...kada se slusa na slusalice i ukljuci mega bas, ...hodam po gradu i moram ga stisati jer mi razbija bubnjice. Zmiksao fon?! What?!![]()
ma kak si tu zamjenu odigro?pise da si povoljno proso?kak to?
Evo bas gledam taj K750i... tehnicke karakteristike su stvarno impresivne... Kakav je tvoj dojam [MarioM] sto se cvrstoce kucista tice, ekrana, tipki...
edit> ajd ak ti se da slikaj nesto™ i stavi link ovdje na forum... fala
Zadnji uredio .:AM:. : 06-06-2005 u 22:02
dojam kucista je ok, ...kombinacija k700 i t630. Dosta dobro...zamjerka softwareu,...kad ga se napuni uspori se, poprilicno. I ako ruka nije apsolutno mirna kod dlikanja, slika je jako losa. tipke su ok, ...po meni malo prestisnute, ekran je stvarno jako dobar ...i velik i jasan, drasticno bolje ok k700....
Kakav je preview kamere u odnosu na t630 -> sporiji ili brzi?
brzi, ...puno brzi...taj telefon nema veze s t630,...samo malo ukradeno od dizajna!
Sad vidio u oglasniku cijene 500-550 eura! Malo prevelika marža, ako su vani od300-350 eura!!!!!!!
500?????????pa tam di je frish-KI ostavio link cijena je 2800kn,ovo sa 500€ je smijesno
Bas gledam oglasnik i trazim k750i kad ono cijena 1300 kn visa neg ovdje. Tak da ako budem preko oglasnika kupovao ne dam vise od 2700 kn.Izvorno postao kresoml
![]()
i meni se mob baš ok čini...
daj mario neke uslikane slike stavi
Ma preko oglasnika mora biti najmanje 200-300 kn jeftiniji od trgovine! Ipak u trgovini imas sigurnu garanciju!!!!!Izvorno postao .:AM:.
Znaci po 2500 kupujem iznad iz oglasnika se ne isplati!
I to stoji, al bi ja dao i tih 200 kn vise ako ne trebam cekat da mob dode u ducane.Izvorno postao kresoml
Nova cijena u oglasniku 350 eura!!!!! E to je vec prihvatljivo! Sad da jos skupim pare i moj je!
Bookmarks