Jel zna netko kako se zove ova nova pjesma iz reklame za tuborg, ili hineken ?
Ona gdje su u disku...
Printable View
Jel zna netko kako se zove ova nova pjesma iz reklame za tuborg, ili hineken ?
Ona gdje su u disku...
Ona "I love you baby"????Mislim da se i tak zove :D
Ne ta, nego ova nova, gdje je dj, i ona cura dodava pive...
Aha,to ti je od safri duo,zove se Played Alive
E, to je to, hvala !!
joj prijatelju pa to ti teška komercijala,pjesma je stara ajme!
pa ta pjesma je brat bratu 3-4 godine stara
fala bogu... kaj odma svi pocnete 'to je prastaro ovo ono' covjeku se svidja i nije prije cuo stvar. safri duo je super, poslusaj i ostale stvari, iako sve manje vise ide na istu foru
prjedlog, neka ovaj topic ostane otvoren za daljnje slicne upite, sigurno ce netko uskoro opet trazit neku pjesmu koju je cuo u reklami, samo predpostavljam da ce se desit ono najgore, tema past na dno a ovaj ce otvorit novu.
imam ja odma pitanje, doduse nije pjesma iz reklame, nego ona tema iz survivora reality showa (hrvatskog)
e imam ju ja negdje sam moram potrazit pa ti posaljem,i da sretan mi rockas! :)
2sirius kome ti to njemu ili meni? sretan rodjendan ali za to otvori drugu temu ;)
ma mislio sam natebe za tu temu,a vidim da se mene ne pamti pa eto sam sebe podsjecam kak godine brzo prolaze. :thumbup:
*ebiga.. i ja to govorim. ak ti se da slat pjesmu... super. ak ne reci koja je pa cu potrazit po netu i p2p sigurno ima negdje
ma evo cim ju nadjem,a trazim,posaljem ti ju! :thumbup:
Daj killa onda preimenuj temu u "Ime pjesme" ili takvo što... jer ako želiš da ova tema ostane za ono što si predložio, ovaj naslov nema puno smisla.
nemogu ja preimenovat ja djelujem samo u podforumu 'igre'.
Ko zna stvar iz reklame za heiniken s jeniffer aniston? nemrem se sjetit...
Pjesma se zove "Happy Together", a grupa je "The Turtles".
To je legendarna pjesma!!A kak se zove ona pjesma iz heinekena gdje vadi pivu iz onog leda!Ide nekak quando,quando!!
Hvala ti. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Za tu reklamu ne znam. Se vrti trenutno na našim TV programima?= Citat =:
Izvorno postao dakinho
Vrtila se.To ti je finta ide jedan lik pa mu treba dugo da pravu pivu izvadi i poslje njega pise amater,pa ide drugi kojem treba malo manje pise nesto ko iskusan,a treci izvadi odma i pise pro,al neznam kak se pjesma zove
Nikad vidio...
Nije ta nego druga!Gdje frik traži u ledenoj kanti heineken i svaki put izvadi drugu pivu!A kad napokon izvadi heineken anda mu ispadne iz reuke i opet sve ponovno!
Sjećam se reklame, ali pjesme - no way.
Da,iako već ima jebene ozebline na ruci. E to je želja za pivom! ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao dakinho
jel zna neko koja je pjesma u reklami za '7 days' kroasan
Jel zna netko stranicu s koje mogu skinut onu pjesmu Proljeće od Luke NIžetića, ili ako je netko ima pa da mi je pošalje na mail !
jel zna neko koja je stvar u reklami za axe
evo naso sam neki sajt di ima za skinut pjesme iz reklama http://music.advertka.ru/
Par puta sam bio našao jednu talijansku stranicu sa bazom velikog broja svjetskih reklama i pjesama koje se korištene u njima. Ako ju opet nađem, linkam ju.
jel zna neko kako se zove ona pjesma u reklami za vodu unique, onaj frajer koji trci po sumi, popije vodu pa moze trcati po vodi?
Jel zna netko neku stranicu gdje ima skinuti pjesme (theme) nekih filmova,serija i sl... Vidio sam na Briljantinu jednu dobru takvu stranicu ali sam je zaboravio..
Treba mi pjesma sa CSI: NY ove serije što se vrti na RTLu...
Pa, "Song 2" od Blur. Ta je stvar već toliko iskorištavana, da je izgubila svoj smisao.= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Od ovoga se ograđujem, jer kolega veli da je jedna od stvari "Open Letter To New York" od Beasie Boysa.= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
pozdrav svima! Zapravo to je stvar koja svira u pozadini najave za seriju CSI New York na RTL-u. Užasno mi je dobra stvar,al nikako da skužim (saznam) kako se zove. (znam sigurno da nije od Beasty Boys-a Open letter to NYC) Hvala unaprijed....
P.S. ako netko slučajno zna koja je stvar u reklami za novu Fiat Cromu,neka javi! Hvala.......
Snimi jednu epizodu i pisat će ti na kraju (barem piše za CSI: Las Vegas).
RTL reže creditse filmova i serija,tako da nevjerujem da će tako saznat. Čekaj dok serija dođe na HRT. :D
Bilo bi to lako da se ta stvar koristi u seriji odnosno na početku ili kraju,al ona se koristi u najavi serije tako da je vjerojatno izbor nekog od urednika RTL-a,nema veze sa serijom.Pokušavam po netu to već danima sznat al nikako. A jeste li vidili reklamu za novu Fiat Cromu? E,pa i tu mi treba stvar koja se vrti u pozadini,nekakva laganini muzika i nježni ženski glas...;D
i ja isto trazim jednu pjesmu,ona iz reklame generali osiguranje
za CSI NY probaj sa "The Who - Baba O'Reilly"
ak nije ta, imaš soundtrack svih epizoda tu:
http://members.aol.com/remiped/csi-music-newyork.htm
Ali ponovno vam kažem; ne radi se o glazbi iz serije već iz najave za seriju,al u svakom slučaju hvala na trudu...
I ja tražim jednu pjesmu ala Karibi, bila je korištena u jednoj reklami za Allianz osiguranje, i nikako. Možda netko zna o čemu govorim?= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
a jel zna neko kako se zove ona stvar iz one reklame za vodafone ili t-mobile ni sam ne znam vise .. kao one dve cure idu u autu i zaustavi ih murijak ... njemacka je stvar ..........
Jel ona balone ne balkone?
Nena - 99 luftbalons
Ako je u pitanju CSI koji se trenutno vrti na HRT2, onda je uvodna stvar "Who Are You" od The Who.= Citat =:
Izvorno postao Šanta
imam ti ja tu stvar u mp3-u a mogu je konvertirat u bilo koji format trebas, nije problem.
fiat croma reklama - thievery corporation until the morning
http://www.alwaysontherun.net/thievery.htm#until
... a CSI na najavi je BB Open Letter to NYC, a ako ima jos koja...
T-mobile sa onom reklamom u kojoj zena teleofnir i izbjegava sranja i frajer na drvetu izbjegne nororoga:
http://www.alwaysontherun.net/nouvellevague.htm#n10
odlicna stvar..zapravo sve od nouvelle je super...
jel zna neko kak se zove ona uvodna pjesma iz serije "OZ"? falalepa
Ovo je pjesma iz oz-a
Kool G Rap. Lord Jamar, and Talib Kweli - OZ Theme 2000
Da ne otvaram novu temu:
Kako se zove pjesma iz reklame za ferrero roscher?
Molim vas moze ime pjesme iz filma "apsolutnih sto", najezio sam se kad sam je cuo... Pleaseeee :D
apsolutnih 100:
1.Sunshine - Marginalan tip
2.Neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i resava stvar - Bullet proof (remix cycle 99)
3.Flip out - Junkie jungle
4.V.I.P - Atlantida (malo para - puno stila)
5.Urgh! - Cekic
6.Negative - Kraj
7.Veliki prezir - Neobicna sumnja
8.Ana Stanic - Kad reci prestaju
9.Andrej Acin (originalna muzika za film) - fix - trcanje - snajper - tuca - lift - ubistvo - kraj svadje - koncentracija - zidic - over - apsolutnih sto - ispovest - rastanak - video/kraj
a sad koja je?....to je OST, probaj naci cijeli album
Tnx care :beer: probam ih naci sve onda..
ljudi ak neko ima ili zna di se može skunut ona pjesma o Janici "...kad zagrmi s juga i sa sjevera cijela zemlja zna ide janica..." nek stavi link il mi pošalje na mail: localapatriot_zg@yahoo.com
tražim pjesmu od reklame toyota yaris
ak neko zna neka mi javi
trazim zvucnu podlogu iz reklame za kit kat (kad onaj crnac prodaje sat bjelcu na otoku)
Gabrille - Out Of Reach ;) Uživaj!= Citat =:
Izvorno postao Chessmaster
Ljudi dali znate kak se zove pjesma iz Vip-ove reklame i iz serije "Nestali" (uvodna)
Jest i mene zanima ova stvar iz vipovih novih reklama, pa ako netko zna...
@darian= Citat =:
Izvorno postao TheRoyalFlash
Iz reklame za vip: Steve Harley & Cockney Rebel - Make Me Smile
reklama toyota yaris i ja to trazim i reklama od citroena (onaj c4? kad se transformira ;D u robota koji plese)
BTW Reklama od hajnikenja - Engelbert Humperdinck - Quando Quando:thumbup:
Les Rhytmes Digitales - Jacques Your Body (Make Me Sweat)= Citat =:
Izvorno postao DJ argon
Tražim onu iz nove reklame za tuborg!
Samo sam čekao da ju netko zatraži... :)
Trazim uvodnu pjesmu od NYFD (vatreni decki).
hehehehe= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ma ne dobra je stvar, volim disco ritmove!;)
da, ta je ok...= Citat =:
Izvorno postao deth
Dali netko zna koja je pjesma na RTL-u u onoj reklami da mozes glasat koji ce film bit u nedelju. Dva su filma za glasat, a mene zanima od onog prvog "Posljednja jesen"
Check Out These Site!!!!!!!!!
http://www.soundclick.com/
i mene ta zanima, jebena je..= Citat =:
Izvorno postao The Doctor
Evo saznao sam nekako Only Time - Enya
Sample http://www.amazon.com/gp/music/wma-p...107601-3920961
a kako se zove ona stvar iz t-mobile reklame ide nekako
everybody run everybody move?
ako znate
hvala
DAli neko zna onu stvar u vip-ovoj novoj reklami kad ona jedna počinje lupkat nogom onda ona s ključevima onda patenti i onda onaj kao na e730 pusti tu stvar? Neznam koja je ali je OK...
t-mobile je Martin Solveig - Everybody
hvala casper1
Evo ja slucajno naletih na ovu temu i nadjoh puno pjesama sto su me interesovale, sto sam pitao na nekom drugom forumu... Hvala. ;)
mislim da je ova= Citat =:
Izvorno postao @l@n
Nate James - Message
Jel zna mozda neko onu pjesmu sa reklame od tic-taca???? Ono kad lik drvi na chatu s nekom trebom... To me vec ljudi dosta pitalo al nikak da se sjetim...
Ta je pjesma malo prerađena za reklamu, ali inače zove se "I can see clearly now"...
A koji je original te pjesme(ak je prerađena)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ja znam da ju izvodi Jimmy Cliff... čini mi se...
A onaj Tuborg? Nitko ništa?
Misliš za Tuborg Green? Tražio sam intenzivno, ali nisam ništa pronašao...
Znam vam ja ;)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Safri Duo - Played-a-life
Ma ne ta... Ima još jedna, sa onom crvenokosom curom koja baca stvari kroz prozor na ulicu... Ovo za Safri Duo valjda skoro svi znaju, a i to je starija reklama...
molio bi vas da mi pomognete otkrit jednu pjesmu, koju trazim jos od ljeta od tad sam je par puta cuo na radiu ali nisam uspio skuzit tko pjeva i kako se zove. pokusao i guglat lyrics kolko sam upamtio ali isto bezuspjesno.
i onda danas cujem tu pjesmu na RTL-u u emisiji MIJENJAM ZENU (pjesma je u pozadini, negdje na pocetku emisije, kod predstavljanja obitelji)
repriza emisije je u nedjelju u 10:15 ujutro.
stvarno bi bio zahvalan jer ovo mi je stvarno misterij a stvar mi je super
.....bila je i na kraju kad se opraštaju!!!!;D= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
ova nije iz reklame nego iz serije vatreni dečki... dal neko zna kak se zove ona pjesma na početku te serije?
eto ako ce se netko sutra probuditi ranije, emisija pocinje u 9:35 pa ako se nekom da, ima vremena i misli da moze odgonetnut koja je pjesma, neka pogleda :)
nitko , naravno. evo snimio sam, pa tko hoce neka skine (1mb) i poslusa
mozda zna koja je stvar
http://rapidshare.de/files/15303340/pjesma.mp3.html
nemogu otvorit link
meni radi...= Citat =:
Izvorno postao member
kak nemozes pa sve je u redu. kad ti sve otvori stranica stisnes FREE
Da, znam koristit radidshare. Bil je problem kod mog interneta nekaj...
Neznam nažalost koja je to pjesma...čudi me da nisi uspio nać pomoču upisivanja riječi pjesama u google. Tak ja nađem sve kaj neznam ime stvari.
nasao nasao nasao ! :bunny:
the proclaimers - I'm gonna be (500 miles)
jel zna netko pjesmu iz reklame za citroen tamo kad okreću stvari,kuću i aute
reklama je za c3
pjesma se Zove C'mon C'mon - The Von Bondies= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
otkrio sam zove se= Citat =:
Izvorno postao sipe
SImple Plan - Welcome To My Life
meni zakon pjesma i malo mene opisuje:thumbup: ;D :spin:
Loša vijest...
Onaj (famozni) Tuborg Green, gdje komad baca namještaj kroz prozor da napravi mjesta za party...
Spot: "Make Room For Fun"
Režija: Shachar Segal
Claim: "The Fun Starts Here"
Muzika: jingle specijalno za Tuborg - not available.
Što će reći da ništa od toga :( :cry: