ja 52kg...
Printable View
ja 52kg...
71kg :D ,nsam ja neki debeljko,teske kosti :D
70, nekad koju kilu manje
74-76 .............
59kg nisam još na pivu tj. mlad sam
oko 100 kila
oko 76kg....
Oce bit jos koja ovako dobra tema?!?!
60 i nesto???
Da, stvarno...
Da pogodim iduću: "Koje vam je boje kosa?" ;D
BTW, 70-75...
bil sam zafrknul nešt... ovak je bilo... došo ja kući iz škole pod utjecajem alkohola ;D i spojim se ja na net i odmah na cafe.mobile. i tam ja gledam ima ko rođendan i ja pogledo slučajno na trenutno aktivni korisnici: i tam je bil atno... i ja ljepo napravil topic: sretan rođendan atno... hvala bogu niko nije videl ja tek za nekih 5 minuta skužim da nije atnu ročkas... e i ja idem stavit drugi subject i stavil to... to mi je prvo došlo na pamet... e to je moja životna priča ;D
Alkohol.... klasika...
...trenutno oko 65 kg ...
80 ..............
Bas ljepo da si mislio na mene :kiss: ! ;D= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
btw. oko 74-76kg
ove teme me podsječaju ko barenje preko chata!;D;D
koliko si visok,bija očiju,teživa......
sve u svemu imam 68 kg,tu sam stalno oko 70!
a čuj nikad se ne znaju namjere.... ko zna kakve je ipavli19 skolnosti.... ;D
oko 70 kružim!
Imam 74-76 (nisam debeo,btw. imam pločice ;D )kg kak sam napisao a imam 16 god...nadam se da su u 18-oj imat nekih 85-90 (ali mišiće)!
Također :D= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
83kg. A atno čim se ti baviš da imaš "pločice"
:evil: Previšeeeeee! :)
uglavnom čudno je i kako kod koga... no mislim, bilo bi fora govoriti i o visini... odnosno spojite onu temu u kojoj se govori visina i ovu... jer nije isto lik od 70kg 160cm i lik od70kg 180cm... i da ne govorimo o godinama... već kad pišemo et take gluposti, iako je zanimljiva tema, ajmo onda da pišemo sve...
82-84 prije 2g 100-102 :)
ja mislil da je thread o lovi. Kujiš ono, težak sam tolko milja eura i to... ;D
Teretana boy, vrijedan djecak ;D! Nas kaj iskreno mi se smraci kad vidim da neko tko ima recimo 20-25 godina a, rucice tanke ko dve metlice, slabasan... zato sam ja rano krenuo sa bildanjem pa polako... :thumbup:
kod mene je stvar ovakva: imam oko 80kg i to su mišići, ali nemam tapete... bavio sam se boksom 2 godine, pa pol godine nisam zbog upale pluća, pa sad se opet bavim 2 godine... stvar je u tome da nisam dobio tapete... zadovoljan sam sa težinom, jer mi pomaže kad se pofajtam s nekim... al koliko god se trudio, ništa od tapeta e sad jel to od pive il? hm... imam tek 18 god...
Neznam dečki ovi su ozbiljno počeli da se raspituju o našem izgledu, visini, težini ....
Nadam se da neče sastavljati svoj IMENIK;D;D
Šta je sljedeče?
Ajd da su cure pa bi i razumio;D!
Da nebi puno off.
Koliko sam težak?
HMMM
Pa recimo uzmem Nitena pod ruku i nosim ;D;D;D
Boks je jeben sport, dobis na udarcu pun ****c! Ja imam doma vrecu i rokam svaki dan...saka mi je prilicno cvrsta tak da kad roknem u drvo, zid, skolsku polocu ne boli me a udarim jako...(kak je tek kad u glavu pogodim :)). za trbuh radim stalno u teretani na kosoj klupi i na univerzalnoj klupi dizem noge! (tocnije sad cu 17god)
Ne treba prerano krenuti s teretanom... hoće se puno sr*nja dogodit...
JA sm trenutno na 90-91kg, što je za mene puno jer se inače ništa ne prima na mene.
A u najboljim sam godinama (teretana svaki dan) imao puno više...
a zašto nema žena na ovom threadu? :confused: :confused: :D
naziv threada im je teži od bilo čega ;)
Recimo ja isto idem u teretanu negdje oko 3 god. znači od 17, sve je bilo ok do ove zime, ona me malo dotukla kolačima itd. ;D
Isuse ovi topici ko da su kopirani s torcidinog foruma odprije...
KAJ JE SLJEDEĆE...
ma otkalen ti to. :D (treba uvest neki ironični smajli)= Citat =:
Izvorno postao tomo
kaj je tak nemoguće da na par foruma ima sličnih tema?? pa to je normalna stvar, samo su članovi drugi pa su i postevi drukčiji... nije to kao da se kopira neka stručna tema zajedno sa svim postevima...= Citat =:
Izvorno postao member
jao da mi je pavlinu bilo vidjet pijanog, a povodom čega si se napio?? vjerojatno ste slavili majmunovo to je tu kod nas u zlataru u školi često 2 puta tjedno, to se zove srednja škola ;D ;D ;D
uglacnom 75kg 1,75-1,80 m neznam točno :rolleyes:
ja 67kg a visok 179vm
HMMM ja....49,6:)))
70 kila CISTIH misica.
imam tolko dobre tjelo da svaka cura kad me vidi ona poljudi ona vice zamenom Apoljone daj da te dirnemo daj da te pipnemo ..
kolko sam ja dobar
u dusi
i izvana.
U snovima.................. :D
50kg :spin: dovoljno ;) heheheh , sad sam se zdebljala ,tj jos nisam ,al sam na putu jer svaki dan bar 5 snickersa popapam... :licklips: njamiii
Jesta lagani ja imam 86,5KG visok 186cm pa zar to nije gotov savrseno:)
181/86 ;D
deckima ima na visinu -110, a curama -120
kolko ja znam :)
103 kg i 189 cm visine
al mi niko ne vjeruje...
svi misle da imam manje kg
ja na svoju visinu od 195 cm(košarkaš :thumbup: ) imam 79 kg :)
kost i koza
pim... joza
Nisam ni ja neki debeljko...193cm - 80kg
50...tona :flame:
78-80
97Kg, visok 167
110kg :(
evo da dodam promjene...
poslije nove godine sam imao 113 kg, onda malo dijetica koje se nisam drzao bas striktno i dosao na 98... Onda sam prekinuo jedno dva tjedna prije uskrsa i sad imam 102 (u slavoniji dobio 2 kile u 2 dana)
559,17 N :)
177cm,84Kg
ja oko 64 kg
180 , 77 ,18 cm UPS...kriva tema
U 9. mjesecu prosle godine imo sam 58kg na visinu od 156cm, sada u 4 mjesecu ove godine imam 43kg na visinu od 159cm (bio sam preso u anoreksiju, i tesko se izvuko iz nje) (to sam zbog jedne cure smrsavio!!! :D :D
..oko 64 kg...
120 kg 3 gore-dole :)
175cm, +/- 70kg
227cm, 131kg
Ovisi kako sam raspoložen. Ponekad sam skoro bez težine, a kad sam loše volje ljudi se na mene deru da začepim koliko postanem težak :-)
Visina: 176
Težina: 72
ovisi o godisnjem dobu, no uvijek nabijen=o) uvijek 185 a kilaza ovisi od 80 do 95=o) varira godisnje
Nije da voli anoreksične nego sam ja htjeo bit s njom (neželim reć da je glupa, ali stvarno neznam zast nece bit sa mnom???) Mislio sam da joj smeta to sto sam bio malo bucmastiji pa sam poceo s mrsvljenjem pa sa preskakivanjem obroka... I tako doso do 42 kile i sada se moram udebljat barem 2-3kg, ali se sada nista neprima za mene??! Kupio joj naušnice (mislim prave) za 170kn kupio joj bon (za mobitel) od 100kn, poklon za valentinovo, božić, uskrs...
znas onu od mitra mirica
nedaj se Rocky!= Citat =:
pricaju ljudi da si Rockya_55 ukrotila
i ko na loto premiji dobila
pa ga ko limun cedis
a stace kada vredis
a neznaju da nije Rocky55 od jucer
mnogo do njega trebaju da uce
lepotu treba njegovati
jer to se uvek isplatiiiii
ima se može se
ma hvala Bogu da ti kupim bas sve
sve cu ti dati kolko kosta da kosta
ko ima taj i plati!
ziher ces joj sa manje od 40 kila bit jos privlacniji .
sa infuzijom da ne pričam