ja 52kg...
ja 52kg...
Zadnji uredio .:SlayeR:. : 18-05-2005 u 14:49 Razlog: :))))))))
71kg,nsam ja neki debeljko,teske kosti
![]()
May the Force be with you!
TakođerIzvorno postao IvLajec
![]()
Previšeeeeee!
![]()
Teretana boy, vrijedan djecak! Nas kaj iskreno mi se smraci kad vidim da neko tko ima recimo 20-25 godina a, rucice tanke ko dve metlice, slabasan... zato sam ja rano krenuo sa bildanjem pa polako...
![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
kod mene je stvar ovakva: imam oko 80kg i to su mišići, ali nemam tapete... bavio sam se boksom 2 godine, pa pol godine nisam zbog upale pluća, pa sad se opet bavim 2 godine... stvar je u tome da nisam dobio tapete... zadovoljan sam sa težinom, jer mi pomaže kad se pofajtam s nekim... al koliko god se trudio, ništa od tapeta e sad jel to od pive il? hm... imam tek 18 god...
Neznam dečki ovi su ozbiljno počeli da se raspituju o našem izgledu, visini, težini ....
Nadam se da neče sastavljati svoj IMENIK
Šta je sljedeče?
Ajd da su cure pa bi i razumio!
Da nebi puno off.
Koliko sam težak?
HMMM
Pa recimo uzmem Nitena pod ruku i nosim
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
uglavnom čudno je i kako kod koga... no mislim, bilo bi fora govoriti i o visini... odnosno spojite onu temu u kojoj se govori visina i ovu... jer nije isto lik od 70kg 160cm i lik od70kg 180cm... i da ne govorimo o godinama... već kad pišemo et take gluposti, iako je zanimljiva tema, ajmo onda da pišemo sve...
70, nekad koju kilu manje
74-76 .............
59kg nisam još na pivu tj. mlad sam
oko 100 kila
oko 76kg....
Oce bit jos koja ovako dobra tema?!?!
60 i nesto???
Da, stvarno...
Da pogodim iduću: "Koje vam je boje kosa?"
BTW, 70-75...
bil sam zafrknul nešt... ovak je bilo... došo ja kući iz škole pod utjecajem alkoholai spojim se ja na net i odmah na cafe.mobile. i tam ja gledam ima ko rođendan i ja pogledo slučajno na trenutno aktivni korisnici: i tam je bil atno... i ja ljepo napravil topic: sretan rođendan atno... hvala bogu niko nije videl ja tek za nekih 5 minuta skužim da nije atnu ročkas... e i ja idem stavit drugi subject i stavil to... to mi je prvo došlo na pamet... e to je moja životna priča
![]()
Bas ljepo da si mislio na meneIzvorno postao ipavli19
!
![]()
btw. oko 74-76kg
Alkohol.... klasika...
...trenutno oko 65 kg ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
80 ..............
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ove teme me podsječaju ko barenje preko chata!![]()
koliko si visok,bija očiju,teživa......
sve u svemu imam 68 kg,tu sam stalno oko 70!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
a čuj nikad se ne znaju namjere.... ko zna kakve je ipavli19 skolnosti....![]()
oko 70 kružim!
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Imam 74-76 (nisam debeo,btw. imam pločice)kg kak sam napisao a imam 16 god...nadam se da su u 18-oj imat nekih 85-90 (ali mišiće)!
Bookmarks