dakle...da cujem po vasim misljenjima gdje vam je u zgb najbolja kava??ja pocinjem jackie brownom u kaptol centru imaju fantasticnu kavu, drugi mi je po redu jedan mali neugledan birc na tresnjevci po imenu Pink
Printable View
dakle...da cujem po vasim misljenjima gdje vam je u zgb najbolja kava??ja pocinjem jackie brownom u kaptol centru imaju fantasticnu kavu, drugi mi je po redu jedan mali neugledan birc na tresnjevci po imenu Pink
Ne pijem kavu nikad, nemam naviku a i nije mi dobra! Ali brijem da ju dobra u dublinu (blizu MIOCA) jer tamo idem sa ekipom kad oni piju kavu!
atno ovo je offtopic al odakle si s volovcice?
Jel to onaj birc sa plavim foteljama na 2. katu gdje rade lavazzu i dobiš mlijeko onak sastrane da si sam natočiš? Meni je tamo isto jebena kava...
nije to taj jackie brown je dole kod khale ali znam gore je takodjer dobra kavica
A kaj je ovo? Topic samo za zagrepčane? Postoje bircevi i cafei i u ostatku Hrvatske, you know?
Meni je najbolje na poslu. Jeftina, brzo napravljena i uzmem si ju kad god si poželim.
laser kod mene u kvartu,
i kod mene na poslu ali na velesajmu;D
turska crna vulgaris, 1/2 l dnevno
ma ja se ispricavam, moze i van zg ali pitam cisto zato jer sam iz zg-a pa da vidim di se isplati otici
Ja nepijem kavu al najbolja je u kafu Balote
kave po kafićima su nužno zlo, al ajde......cappello na ferenšćici....
@damgol koju kavu imate na velesajmu?
ima i dobrih kava po zgb ...
hmm di je najbolja ... nebi znao.znamda velik izbor imaju u cinestaru odn ispod dotičnog...
ja najcesce idem u Oliver Twist ili VIP cafee
e jel se ti to sprdaš ili si ozbiljan?!?to je ona birtija u donjem gradu!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zeus
ja nepijem kavu ali ljudi kažu dok sam radio ko konobar da sam pravio najbolju kavu:king:
evo dođite na FER, danas je JOB FAIR, pijemo nescaffe dzabe u svakoj pauzi....
mogao bih ja malo i na fax svratiti ;D
cremcaffe definitivno najbolja kava;)= Citat =:
Izvorno postao tomo
meni je najbolja kava koju sam pil vani bila u morićan hanu u sarajevu..... e da mi je toga u zagrebu...
Znas di je Nk hašk?? E tam sam ti ja...= Citat =:
Izvorno postao McLaren
@tomo > di je to na ferenščici?? Mislim u kojem djelu jer koliko znam ferenščica se djeli na I, II....
U subotu sam bila u shoping centar Prečko i gore na katu(neznam dali 1.ili2.)popila kavu s mlijekom .Več dugo nisam pila tako dobru kavu.Mislim da se kafić zove polo ili tak nekak.
@sibir ja sam skroz ozbiljan,mislim tamo idem s prijateljima igrat pikado,bilijar i dr. a oni piju kavu
@atno. ja sam ti isto otud iz ivanicgradske... od moje cure drze taj daily nems caffe u cienestaru i tamo je isto ok kava al ipak nije nekaj special
crvena zgrada preko puta hotela park, I fer= Citat =:
Izvorno postao Atno
jesi bila gore na drugom katu , Art se zove birc,ljepo je ureden..= Citat =:
Izvorno postao lili
@zeus ok samo pitam konto sam da se sprdaš na račun birca!;D;D;D
zašto bi se sprdo?
neznam pomislio sam!znam da je to birc pa ono a svi ostali pričaju o nekim boljim kafićima recimo!ma zaboravi lega nečemo ić OFF
To je jedan birc kao i većina u gradu-za one koji neznaju
ok sad znaju!
:thumbup: Mi smo sjedili "vani" blizu pokretnih stepenica.Kava me oduševila!!! :spin:= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
:) vidim da se pomom susjedstvu pije (kava) :licklips: dobra mi je i na platou kod onog plavog dečka.Ah f... neznam kak se zove. :-/= Citat =:
Izvorno postao tomo
Di na platou?? Kak se zove birc? Mozda starcaffe?? :) offtopic...sta je ovdje ovoliko ljudi sa pešće tj. volovčice?? ;)
;D E da to je taj.Dobar ambijent. i kapučino. Jesmo republika ili kaj? :spin:= Citat =:
Izvorno postao Atno
nisam dugo bio na platou, osim u banci ;)...al navrati na kavu u cappello ;)...kolko znam pol volovčice ide u krenicu!?= Citat =:
Izvorno postao lili
:bunny: tamo me nebi dobil ni pod razno(jednom su mi se zamjerili i nikad više) :coffee:= Citat =:
Izvorno postao tomo
Joj krenica... tamo su isli svi moji frendovi koje starci nisu smjeli vidjeti da puše, pa su se tamo skrivali :):), koliko znam i sad tamo idu...bezveze birc! Tomo znas di je madera ili tak nes??
:thumbup: Da,capelo je ok!! ;D
Ah MaderaDavno je to bilo.
hehe, znam di je madera, tam ti ne idem već dost dugo, u banani je= Citat =:
Izvorno postao Atno
@lili možda se i vidimo slučajno ;)
Vidi ti kako kauboj baca laso na telca (ženskog roda)...
:kitty: Nikad se nezna! Poslala mi je frendica onog jajana i rondo pa idem pogledat1 Pozdrav :closed:= Citat =:
Izvorno postao tomo
http://www.imago.hr/casestudy.php?id=128
Ima ovdje za skinuti sve 4 reklame...
poslala mi je 3 znači ima i 4.Ok :kiss:= Citat =:
Izvorno postao gog
Dali mi netko može reći gdje se nalazi neki novi kafić zove se Škola Lounge bar ili tak nekaj. jeli itko zna gdje je???Znam da je negdje u centru...
nazalost neznam skyward