Ne pijem kavu nikad, nemam naviku a i nije mi dobra! Ali brijem da ju dobra u dublinu (blizu MIOCA) jer tamo idem sa ekipom kad oni piju kavu!
dakle...da cujem po vasim misljenjima gdje vam je u zgb najbolja kava??ja pocinjem jackie brownom u kaptol centru imaju fantasticnu kavu, drugi mi je po redu jedan mali neugledan birc na tresnjevci po imenu Pink
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Ne pijem kavu nikad, nemam naviku a i nije mi dobra! Ali brijem da ju dobra u dublinu (blizu MIOCA) jer tamo idem sa ekipom kad oni piju kavu!
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
atno ovo je offtopic al odakle si s volovcice?
Jel to onaj birc sa plavim foteljama na 2. katu gdje rade lavazzu i dobiš mlijeko onak sastrane da si sam natočiš? Meni je tamo isto jebena kava...
nije to taj jackie brown je dole kod khale ali znam gore je takodjer dobra kavica
A kaj je ovo? Topic samo za zagrepčane? Postoje bircevi i cafei i u ostatku Hrvatske, you know?
Meni je najbolje na poslu. Jeftina, brzo napravljena i uzmem si ju kad god si poželim.
laser kod mene u kvartu,
i kod mene na poslu ali na velesajmu![]()
turska crna vulgaris, 1/2 l dnevno
ma ja se ispricavam, moze i van zg ali pitam cisto zato jer sam iz zg-a pa da vidim di se isplati otici
Ja nepijem kavu al najbolja je u kafu Balote
kave po kafićima su nužno zlo, al ajde......cappello na ferenšćici....
@damgol koju kavu imate na velesajmu?
ima i dobrih kava po zgb ...
hmm di je najbolja ... nebi znao.znamda velik izbor imaju u cinestaru odn ispod dotičnog...
ja najcesce idem u Oliver Twist ili VIP cafee
e jel se ti to sprdaš ili si ozbiljan?!?to je ona birtija u donjem gradu!Izvorno postao zeus
ja nepijem kavu ali ljudi kažu dok sam radio ko konobar da sam pravio najbolju kavu![]()
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
evo dođite na FER, danas je JOB FAIR, pijemo nescaffe dzabe u svakoj pauzi....
mogao bih ja malo i na fax svratiti![]()
cremcaffe definitivno najbolja kavaIzvorno postao tomo
![]()
meni je najbolja kava koju sam pil vani bila u morićan hanu u sarajevu..... e da mi je toga u zagrebu...
Znas di je Nk hašk?? E tam sam ti ja...Izvorno postao McLaren
@tomo > di je to na ferenščici?? Mislim u kojem djelu jer koliko znam ferenščica se djeli na I, II....
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
U subotu sam bila u shoping centar Prečko i gore na katu(neznam dali 1.ili2.)popila kavu s mlijekom .Več dugo nisam pila tako dobru kavu.Mislim da se kafić zove polo ili tak nekak.
@sibir ja sam skroz ozbiljan,mislim tamo idem s prijateljima igrat pikado,bilijar i dr. a oni piju kavu
@atno. ja sam ti isto otud iz ivanicgradske... od moje cure drze taj daily nems caffe u cienestaru i tamo je isto ok kava al ipak nije nekaj special
crvena zgrada preko puta hotela park, I ferIzvorno postao Atno
jesi bila gore na drugom katu , Art se zove birc,ljepo je ureden..Izvorno postao lili
@zeus ok samo pitam konto sam da se sprdaš na račun birca!![]()
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Bookmarks