Instalirala sam smart movie i sve za 5.kad se pojavi usred filma register i kaže da upišem : personal license key !!??'
Gdje da ga nađem ? :wstupid:
zahvalna!!
Printable View
Instalirala sam smart movie i sve za 5.kad se pojavi usred filma register i kaže da upišem : personal license key !!??'
Gdje da ga nađem ? :wstupid:
zahvalna!!
Malo(puno) si fulala dio za Symbiane
Imas .app file koji sa FXplorerom zaljepis preko defaultnog u folderu i onda ides u programu na opciju UNLOCK CONVERTER i utipkas kod koji ti je u koverteru kad ides pod HELP->UNLOCK CONVERTER ili tak neke(to ti je request key) i dobijes kod koji opet trebas napisat u konverteru na mobu..............javi ak si uspjela
:bunny:To mi treba malo dok skužim!!= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Hvala :spin:
Dali mi može netko poslati neki crak ili tak nešto da upišem ,ovo mi zvuči komplicirano! :cool:= Citat =:
Izvorno postao lili
Daj mail,taj .app file ti je ko crack........ides u FExplorer i na njega copy i paste u folder programa(di ti je vec instaliran,MMC ili mob),to napravi pa cu ti dalje jednostavno objasnit= Citat =:
Izvorno postao lili
:spin: ljbulic@vip.hr= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
:bunny: Kaj si i to moram instalirat? :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
da,poslat cu ti i njega u mailu
lili,friski je vec spomenuo da postoji gumb edit pa te molim da se njime i sluzis i da se suzdrzavas postanja "u nastavcima"
sto se tice app datoteke ona se ne instalira nego se samo zamjeni sa originalnom app datotekom programa
:kiss: :closed:Instalirala sam fexplorer ali kad sam ga otvorila piše:The beta version is expired.Kaj da radim? :cool:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Hvala Vlajecu Instalirala sam sm (još uvijek bez registra), a onu datoteku .app na mobiću piše:Datoteku nije moguče pokrenut iz sigurnosnih razloga !!!''?? :bunny: :kiss:
:spin: Hvala sodom-u i ivlajecu!!!
Upisala sam registar kak si mi rekel.To štima,ali onaj .app mi nije jasan??!! :klap:
u register upisi kod 0000
Jesi????Prvo napravi to kaj ti je sodom reko.................
Sad odi u SM i na opciju unlock converter.....................
I u konverteru na kompu procitaj request key(tam ti je negde pod help isto u opciji Unlock Converter)kuzis?
0000 ništ od 0 invalid!!
skini iz mojeg profila fexplorer 1.13
Poslal sam ti novu verziju,daj sa njom probaj.........
:wstupid::wstupid:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
to san našla ali neznam kaj daupišem ispod .request codaTreba unlock code generade by device. :spin:
taj unlock me muči! pa veli restart player,device više neznam! :evil:
pogledaj u sm-u koji je kod i upisi ga u converter
:evil:= Citat =:
Izvorno postao sodom
isto mi piše i sa 1.11 i sa 1.13.neče iz sigurnosnih razloga. :zbunj:
Koja ti poruka dode kad upalis FExplorer???
on je "normalan" piše c,ispod pa e,z inbox ,procesis.onaj .app me zeza :bunny:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Hvala super si kak da ti povečam reputaciju?= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Više ništa neznam ! :bunny: Hvala odoh na Pink gledat Rubi Bok!!! :kiss:
Hvala na svemu"nemam više živaca!!! Bok :closed:= Citat =:
Izvorno postao sodom
Serial: 353798006787636 to ti je za verziju 2.12 koju sam ti poslo prije,onaj kod koji tu treba= Citat =:
Izvorno postao lili
Repka se dize tak da stisnes na vagicu ispod imena,onda odaberes Slazem se (za pozitivnu) ili ne slazem se(za negativnu) i napises svoj komentar
Čuj ovdje piše jako puno riječi koje znače spread :thumbup: !!!= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Danas mi nejde ,čak nemrem ni reputaciju poslat !da po.....ššš! :spin:
Upiši ga ti!!! :evil:= Citat =:
Izvorno postao sodom
Odi u konverteru na kompu na help->unlock converter i tam ti pise request key
koji upises u mob u SM kad ides na unlock konverter
:bunny::spin:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
U smconverteru pod help nigdje nevidim unlock.Piše pod registar :
In the player on device selekt unlock menu item!!!
Gdje je???
Onda je pod register,bilo je davno kad sam konverter instaliro..........
Na mobu ti je to kad otvoris SM,imas opciju UNLOCK CONVERTER......to ti je to
Jesi napravila ono sa .app fileom pomocu FExplorera(sa kompa .app file prebaci na mob,i iskopiraj ga u folder SM-a di je vec instaliran)
Upišem ja onaj broj i onda piše: pleas restart in order aplication to apply t... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Prvo moras napravit ono sa .app fajlom,a tek onda sa tim kodom
kad otvorim sm na mobu ima: brwse files,opttion,about ,jump to time help,register i exit :comp:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Datoteka mu nepaše!!! :spin:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
odes na register-otvoris vidis kod, prepises ga i registriras converter.nije bas neka nauka.
ps.kako mislis datoteka mu nepase....jel kopiras sm app u folder gdje je sm instaliran?! zene :evil:
@sodom
za ovo nek nam daje reputaciju svaki put kad moze ;D
Pa onda odi na register
Taj .app file zaljepis u SM folder na LOKACIJA DISKA(phone memory ili MMC),pa onda SYSTEM i folder Smart Movie,kopcas?
Ma bravo!!Kada prebacujem sa kompića na mobitel sa bluetoothom dođe u ulaznispremnik (i nkud ga ja ne prebacujem (ti muški)Kad ga u izboru otvorim piše :Datoteka (smart movie.app) nije moguće pokrenut iz sigurnosnih razloga!!! O čemu pričam cijeli dan !!!Sad mi je stvarno dosta!= Citat =:
Izvorno postao sodom
NEČE NEMOŽE !!!!!!!!
Ali nemogu dobit app u tom je problem!= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
lili, ti stvarno ne razumijes o cemu mi pricamo vidim ja......
dakle kada prebacis datoteku sm.app na mobitel otvoris fexplorer,kopiras ju ili cut...odfuras ju u folder gdje je instaliran sm (npr. e./system/apps/smartmovie i ides paste....pitat ce te dali zelis zamjenit s postojecom datotekom i ides Yes....
Pa ne ukljucujes nju,nego dodes na nju pa OPTIONS>EDIT>COPY,pa onda odes u folder SM pa ponovno ides OPTIONS>EDIT>PASTE i izades is FExplorera,pa onda upalis SM,kopcas to????????????????????????????????????????
Sorry sodom,nisam vidio tvoj post kad sam svoj piso
;D mislim da je problem u converteru .treba mi novi!ako onda nebude radio bacit ću ga u smeče(šala) :spin:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
:) :thumbup: ;D:spin: Konačno da završim ovu trakavicu zahvaljujem Sodomu i :king: i Ivlajcu na strpljenju :thumbup: a posebno :jump: Ipavlinu :spin: :kiss:= Citat =:
Izvorno postao lili
Slučaj rješen.Ende :closed:
i opet super ipavli19 priskače u pomoć dami u nevolji ;D ;D ;D
objasnil sam joj sve od glave do pete... i onda je skužila!
može jedan rep. bod :spin: ?
Pa hvala onom gore ak postoji da si uspjela!!!!!!!!!! ;D= Citat =:
Izvorno postao lili
I da,nemoj zabotavit reputaciju SVIMA,to smo ti isto objasnili kak se daje!
:thumbup:Podjelila sam previše za danas.Može sutra!!??''= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
:king: :king: :king:
Pozdrav :kiss:
a jesi ti možda meni dala tam kod jar teme?
ak jesi onda mi nemreš više dat...
prekinite više o reputaciji,ova je tema i onako gotova.
:thumbup: htjela sam ti upisat reputaciju ali nejde ni na jednom postu,neznam zašto! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Reputaciju možeš dati jednoj osobi jedanput i onda moraš dijeliti reputacije okolo drugima (ne znam točno koliko) da bi je mogla ponovo dati istoj osobi...
krug od 20 osoba,no dosta o reputaciji....ontopic
fineeee fine
very fine niceeeeeeeeeeeee