Evo ljudi čast mi je pozvati vas sve na još jedan Mobil Media Party u Piranhi ove subote (07.05.) povodom promocije novog Mobila.
Bolje reći, povodom dobre zabave u odličnom društvu... ;) :cool:
Printable View
Evo ljudi čast mi je pozvati vas sve na još jedan Mobil Media Party u Piranhi ove subote (07.05.) povodom promocije novog Mobila.
Bolje reći, povodom dobre zabave u odličnom društvu... ;) :cool:
:beer: Dogovoreno!
kad dolazite?
se plaća upad?
mislim da bum došla.
idem u subotu ujutro u graz, do navečer sam doma.
fak pa to nisam ni znao
znači morat ću vas i posluživat;D
hahahahahahhaha
e moram doć
hahahhahaahahha
imat ćemo svog privatnog konobarčića
;)
po dobrom starom obicaju, pozivnice se mogu osvojiti na mobil.hr/party, a naravno i u novom broju Mobil Medije se nalazi pozivnica za dvije osobe... :)
a ak nemam pozivnciu , kak to ide?
jel se geldaju godine(naime , zgledam malo mladoliko? ) ?
gle nebu problema sigurno, a što se pozivnice tiče, pa izreži je iz novog mobila...
= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
;D
bum te ja ufurala, staneš u dekolte ;D
Jel ima tu dobna granica??????????
Mislim da nema, al nisam ziher, bu vam damgol točno znao reći...
ja sam biuo u pirahni sa frendicom prije jedno mjesec dana, ona je onak recimo .. zgleda starije a tak je bila i obucena :D , primila me za ruku i probala uvest unutra , lik me pogledo i pito kolko imas godina , ja reko 19
a ne nne moras imat 21
daj ajde
ovu subotu sam upo prek nekakvog crnca , Osman se zove
rekli smo da znamo njegai pustio nas je lik sve
Gle s pozivnicom bi trebao upasti, bez obzira na godine, jer pozivnica je pozivnica... btw pogledaj PM
Ja bum imal pozivnicu ak mi Mobil stigne doma na vrijeme (pretplata). A ak ne, bum zapalil Piranhu. I mir :D
Nema nis u pm....sta je trebalo doc??????Ej,ljudi,ja imam 15 ;D god,sumnjam da cu upast unutra.........= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
da nema PM-a.... sori... ;D
Kupite Mobil i stvar riješena. Uostalom, valjda ga svi ionako kupujete, ne? ;)
;D ;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
svaki tvoj post me nasmije do suza :kiss:
a je dobne granice ima ali ipak mislim da ako imaš pozivnicu trebali bi te pusti!= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ma čiji ćeš ti kruh spalit :evil:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Cek cek sad pregledavam neke slike s ovog zadnjeg partija valjda pa jesu to neke ribe iz zabranjene ljubavi?
I gdje je tu Andrea?!?!?
kakve ribe? kakva zabranjena ljubav?? kaj je to???
ajmo on topic, ovo je kao službena Mobil tema... ;)
za piranu znam da je jednom jedna cura dosla sa vip ulaznicom i nije imala 21, redar joj je uzeo vip card i reko da ce joj poslati doma kad navrsi
Pa dobro joj je i rekao, šteta što to ne rade češče ;D
blago meni kad će mi sami starci dolazit na šank...
Jel na prošlom partyju bila gužva?Ja sam zainteresiran za dolazak samo ako bi imao dovoljno mjesta da se mogu malo okrenuti,a ne da stojim i da se ne mogu ni pomaknuti,a odlasci do šanka su pravi doživljaji.Dok dođem do tamo prođe me volja za bilo čim.
Joj, kad te ulovim na šanku... pa nećeš mira imat ni na tren ;)
Ne, ozbiljno, ima li šamse da mi Mobil stigne doma do petka?
Pa zato sada imamo štelu za pijaču, damgola! ;D
Ja sam bio u drugom mjesecu u Pirani i bilo je poluprazni i puno klinaca...tak je bilo i ovaj vikend u Saloonu, raspon godina od 14 do 18...
a opet kad bolje razmisliš, ti si vrlo često opcija za takve, odu s tobom i više se ne vrate ;D= Citat =:
Izvorno postao gog
Šile- Andrea nije bila jer NIJE DOŠLA nemoj to više spominjat jer su dečki još osjetljivi na to ;D
htjela sam stavit par slika iz Italije ali nemam onu net adresu uploading your image pa...******... :cool:
Naravno da NE. Stvarno si prezahtjevan. ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
= Citat =:
Izvorno postao andrea
Pošalji meni na mail pa ću negdje staviti...
LOLčina! ;D a ti tako mlad.... ;D= Citat =:
Izvorno postao damgol
da fakat..prosl usubotu je bila ok ekipa po godinama , za vas mislim . ok.
meni malcice prestari , al izdrzi se.
pretplatnicima su poslani Mobili tako da bi trebao doci ;)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
:beer: tooooo!!!
Onda definitivno dolazim :)
da kao ja ti inače nebi sredio ulaz;D:rolleyes:
e ****** damgol ja sam baš mislil doć da se malo pričestimo al nažalost moram na TB pa bumo se vidli drugi put.
e nerede nerede,a baš sam se veselio da ćemo se vidjet...
I ja se poveselio. Ah well...better luck next time...
Nego damgol, daj mi PMaj broj moba il nekaj, ak me budu na ulazu tražili osobnu da te mogu kontaktirati ;)
a gle andrei sam dao broj ali tebi mislim;D
misliš penzionersku iskaznicu za popust? ;D
eh da to zaboravih ulaz je dozvoljen u rasponu od 21-31 ostali
nek nas gledaju izvana i mašu nam;D
hahahahaha
sva sreća na granici sam
:)
Ne bih rekao... s 35 si malo off-limits ;D
a i to što kažeš...bolje da onda ne dođem :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ali opet bolje tih 35 nego 60 banki okrugljak kao ti :kiss: ;D
600 godina?!?!?! ;D
Baš! OK da su muški ko600ino (s godinama dobivamo na kvaliteti).. ali 600 kvrgi!? To što sam tako dobar ne znači odmah da sam i tako star :rolleyes: ;D
60 banki? LOLčina! ;D
Nego, kad se svekoliko pučanstvo pojavljuje tamo? Oko 1? 12? Ranije? Kasnije?
Ak dođem prerano, ubit ću se na šanku i onda će bit nereda. A ak dođem prekasno, onda ću se prije ubit.
Hell, kak god okrenem, nebu dobro...
ja sam jos mali
evo da ja javimneznam ocu doc.
idem sa 2 (dvije) frendice van , i neznam kaj ce one htjet , a buduci da jedna od njih vozi , nekak ona odlucuje.
ali moguce da dodemo...mogo bi mi neko od modova ostavit br.moba na PM da se javim
update:vjerovatno cemo doc .
wb - youve got new sms :D
evo mene doma... a glečte kolko je sati.. katastrofa...
kaj niste imali love pa ste odrađivali?
ma muzli smo shefa :)
ma ovo jučer nije zdravo.. nakon laibacha u bugaluu još na jarun pa udri.. još da nije one šugave kiše u 5 ujutro bilo ne bi niš reko... nego WB, kak si ti u 8 doma? ti si u 5 ošo na tramvaj (il cipelcugom?)
evo i mene...hahahha kojaje komedija bila oko upada
wb i gog - jos jednom fala
wb - sorry na kartici , dobit ces drugu :deal:
ma nemoj se ništa brinuti, sve je ok... ;)= Citat =:
pa di si ti gruntovčan nestao? ;D kada dolaziš sa šerifima nema problema oko upada ;D
ah već vidim da ću šerife morat skulirat i spustit na zemlju;D
jel su se malo previše opustili....
Da se priključim, bilo je JAAAAAAAKO dobro... Mi smo nešto iza 5 stigli domeka, stvarno je bilo good.
Gog, hvala na klopi, stvarno je leglo kako treba :)
Treba ovo ponovit... Početkom lipnja, ne? :D
ma one dvije MILF-ače su me nafukale u Fontanu...= Citat =:
Izvorno postao gog
uzas
da da super je ispalo ovo oko upada...samo sam ja bio tak pripit da sam skoro zaboravio di zivim kad sam ono ispunjavo poslje...
onak napisem ulicu ... i nemrem se sjetit broja.
ozbilno.
razmisljo sam dal je 1 ili 2 , napiso sam 1 mislim.
Da, da, sjećam se toga... rekao si da ideš samo malo tu negdje, po koke, pa ćeš se vratit... Naravno, ostavio si dečke zbog neke dvije curice.... shame on you!
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
o čemu ti pričaš dječače?
osim tome,gog-a,whiteboy-a i gruntovčana ja nikoga drugog nisam vidio
dobro ok vidio sam frendice od gruntovčana;D
Sram te bilo Gruntovčan ;D
@bd, treba ponoviti definitivno ;D
hmmm ... da .. ma njih dve su ... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
zapravo, dosli smo az jedno 20 minuta do vas , al ije wb bio prezauzet slikanjem.. spajšot :thumbup:
http://img130.echo.cx/img130/5142/08050502023rv.jpg
stalno se s nekim sliko!
btw - bd nisam te tak zamisljo , nekak si ful velik!
joj da potrošio je valjda 10 kartica na slike
a jest bio naporan,a to je tak kad daš djeci u ruke igračku;D
sad bu ti napisao da nije potrošio niti jednu karticu do kraja jer ima 256 megabajta, pro model koji je brži ;D
hahahahhhah
lol@gog
wb ima xd pro Cupra-r version
btw - damgol jel ti znas onu malu plavu koja pere čaše ,stajal je ljevo od tebe ?
pa i ne baš tek sam je u petak prvi put vidio..
Takav sam po cijelom tijelu :D :D :D= Citat =:
damgol - probao sam pogledat po šanku, ali te nisam vidio. Dok sam još ja vidio. A poslije te ne bi vidio ni da si mi na nogu stao...
hehehe
@damgol a , pa kaj ne radi ona vec duze vrjeme tam?
brijem da da.
isla je samnom u osnovnu
Opal je nekam f grabu... Probudilo ga ujutro kad mu je tip iz Čistoće sparkirao bicikl u guzu :D= Citat =:
Izvorno postao zappan
A da ne velim da mi je poplašio čašu (pol čaše koktela) na cesti. NA CESTI! Otimačina!!! I nisam više vidio ni čašu ni koktel.
Eh ti doktori današnji...
----------------------------------------------------
A ti, Gruntovčan, nisi trebao nestat nego ostat pa sam pitat tetu za šankom tko je, što je i iz plemena kojega je...pa proučavat to što si već htio (primjenjena biologija - razmnožavanje u sisavaca). A možda bi ti i ponudila cugu (onu najbolju): mlijeko mlade mame direktno sa izvora :D
ma velim ti da ju znam :)
a i nebi ja se zasprehavo sa drugom , imam djevojku :kiss:
Yeah right! And pigs can fly ;D
ma zbog ne pozdravljanja ću ti zabranit ulaz sljedeći put;) :p= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
bolje da ništa ne komentiram.... ma u stvari ja se ničeg ne sjećam osim da mi je memorijska kartica bila ultra brza... ;D ;D
errrr.... čašu sam ti ja poplašil ali ne na cesti neg si već bil u avtu s komadima.... pa kad već nisi našel mjesta za mene u tom divnom društvu, onda si se odužil time kaj si poklonil materijal (il kak veliš da ti je netko otel...) za grijanje na onoj promrzloj kišnoj večeri/jutru.... :king:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Ah... onda dobro. Onda je to, naravno, bila donacija... Ma čim netko nešto mažnjava, automatski mi WB padne na pamet - ne znam otkud mi ta ideja :rolleyes:
LOL, pa ti se ni ne sječaš kaj se događalo, a meni nešto spočitavaš ;D :beer:
Ma sjećam se ja! Samo mi paritet ponekad malo zašteka... CRC error mi baci, pa moram restartat sistem (neš' ti procesora). I onda imam te memory-holes od po minuticu-dvije, koliko mu treba da se digne...
NE TO, nego sistem :D
Ma važno da se digne, prije ili kasnije ;D
katastrofa....:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
haj dečki! ok vidim da ste se razbili u pirani, cak i naše mlađe generacije navodite na grijeh... c c c... a di su te fotke? ili ih se sramite pokazat? ;)
Bravo, kolegice! Pitanje na mjestu, i ja bih slike volio vidjeti! Ako ništa drugo, a ono da mi se na GMAIL pošalju ;)
Ali i javno, nije greda (bar se nadam)...
Ja bih isto, prži ga bejbe! ;D
ok interes je pokazan....fotke se očekuju uskoro onda, ne? :) (naravno, javno)
jel to možda vi oćete fotke s moje super-ultra-warp10 brze memorijske kartice?? :rolleyes: ;D
ajd dobro, oni koji su izrazili želju će se moći i vidjeti uskoro na forumu, u zanimljivim pozama, naravno, te tako popuniti rupe u pamćenju... ;) ;D
A ionako ću vam (onima koji su bili prisutni) skuhati neki cd... ;)
brže brže brže;D
Ma strava, sad sam opet fotke pregledao i stvarno tu nema ništa što bi se ja usudio stavit na net... mislim stavit ću ak hoćete, ali u vašem je interesu da ne stavljam... ;D ;D
EDIT: uostalom, sad sam vidio da više nemam ni prostora na webu... :(
Dam ti ja prostora na webu, naći ćemo nešto. Ili sklopi taj CD, baš me JAAAAAKO zanima kako radi ta tvoja super-ultra-warp10 memorijska karica (ispalo mi "t") ;D
kaj ne dolazite na party ništa..... bar ovi iznad 21 mogu....ak niš drugo bacit oko na hostese ;)
@moderators , ajd maknite datum iz naslova, thread bi mogo bit univerzalan
o da moram priznat ti si na svakom party-ju;)
svaka čast:klap:
sta za piranhu moras imat 21 ?
pa nije ti ovo canada my friend;);D
Pa bio je jedan jedini, a i to sam saznao u petak tak da nisam mogao. A kad je idući? Ja bi došao :licklips:
A lazes... dobra obzervacija jer da mi nisi reko ja nebih znao...= Citat =:
Izvorno postao damgol
22.06.06 ............sad si obečao i držimo te za riječ ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Ma moš me držat i za.... ;D ;D ;D
22.6. upisano u kalendar. Nema da me nema! ... wait.... to je četvrtak, jel?
hehehe.. već se izvlači :notooth: :notooth: :notooth:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ma dođi već mi je dosadilo stalno tomu gledat s druge strane šanka:rolleyes:
nije da ga ne volim ali;D