Ustao,popio Aspirin + C,kavu i sad se moram uvatit posla... :)
Printable View
Ustao,popio Aspirin + C,kavu i sad se moram uvatit posla... :)
Idem frendu upasirat radio u auto... :)
Pozz!
Dosao upravo sa treninga, umro sam od vrucine ;D;D
Sutra ista tortura mucenja :D
Samo da napomenem da ce sutra pa do 4.9 ljudi u Novom Zagrebu (Siget, Trnsko, Sopot, Zaprude...) ostat bez tople vode -.-" Pa nek se pripreme ljudi koji zive u tim djelovima grada..
Jutro :wave:
Vidim nikog nema, jedino ja ;D;D
Kaj kazete na ovo od Eduarda...
Potego do pola 1. :)
Bit ce gadno opet nastavit s poslom u srijedu,al ima jos do tad... ;D
Zaboli vas za forum... :) :cry: :)
Idem na neku žurku. Jos sam prehlađen,al s rakijom cu poubijat sve bakterije... :drunk:
''Što radite sada?'' Čupam i sadim :)
Ne, gledam zašt SE W760 kojeg sam danas kupio (na sreću, za siću) ne podržava .swf u temama, ne dobije se ni USB adapter kao W910, neg' samo data USB kabel... bljuv
-i gledam kad će ''kraj'' recesije, da si popunim sobu za 20ak pari zvučnika :)
-i gledam zašt nemam love za LED TV cca 100cm?! a da, zato što živim u HR...
Debrandiraj mob pa ces moci imati swf za wallpaper. Ako ti se ne da muciti sa svim tim, onda samo dodaj ".jpg" ispred ekstenzije. Provjereno radi na T-mobile brandiranom C902. A LED TV se IMO ne isplati. Takodjer, sto ce ti 20 zvucnika? Vjeruj mi, 7.1 sistem ti je sasvim dovoljan. A mozes se i preseliti, pa neces biti u HR. Samo pazi da ne odes u neku drzavu koja je dublje u krizi, ili neku koja nije u krizi, ali u kojoj nema TV-a ni zvucnika. Jer ces biti u vecoj banani nego HR. ;D
Luna se udaje za drito dva tjedna.
cinjenica ustanovljena prilikom zvaljenja pive.
:bigjump:
Jesu pocele kile ici dolje uslijed toga? Sjecam se da ti je netko to obecavao... :)
Probudili me u 9,al nisam se dao do 12:30. Zvao u firmu i produzio do pionedjeljka (iduceg)... Weeeeee.... :)
Sestrični maznuli torbicu iz auta na sprovodu 19- ogodišnjaka...
Kakvi su to ljudi... :suicide:
u pravilu to tak ide, da, sam kaj sam ja zadnjih dana zbog nekih stvari bila neuroticna i nisam jela..
sad kad su se stvari iskristalizirale, sad mi se otvorio apetit :D ak tak ostane, jos cu ja i natuc kila do svadbe..
al, nekak si mislim da i nebu bas sve ostalo idilicno.. nisam ja te srece :(
Provjeravam stanje internet prometa...
Loš si itekako. Samo blejis u monitor... :belj:
Ja necu 10 natuc ovaj mjesec... :)
Idem na janjet'nu.... :notooth:
Došao s vožnje, na kraju je ispala šetnja (ja i bicikl) ;D
Ja sam isto pametan, skrećem na travu da cura može lakše proći i sje... si bicikl (djelomično izgleda- mislim da nije skroz, sutra ću pokušati nešto sprtljati :D).
Zna li netko u čemu bi mogo biti problem ako se kotač ljulja kao da nije pritegnut (a pritegnut je, koliko ljudske mogućnosti dopuštaju)? :hm:
Imas lufta u felgi... :)
Skini felgu i vijke (ne one sta drze felgu) malo rukom stisni,al ne ko sivonja,i vrati sve na mijesto... :D
Misliš da stisnem one dvije cijevi između kojih je kotač?
Ne znam kako mi se to raširilo uopće... :hm:
Nema zahvale u chataoni...
Onda hvala, onako- seljački ;D