Bolje nemoj. Opet će mi čir proradit. :envy:
Printable View
teksaški masakar motornom pilom 6/10
Ocekiavao sam da ce biti strasniji... fale one brze izmjene slika i scena... za bolji ugođaj...
Thirteen - 7/10 ok film, nis posebno
Mi nismo andjeli 2 & 3 - srpske komedije, ok za pogledat 8/10
Big Nothing 8/10
Perfume-The Story Of A Murderer 7/10
School For Scoundrels 8/10
Stomp The Yard 8/10
We Are Marshall 7/10
bijeg iz alcatraza 10/10
shawshank redemption 10/10
2sonyck: wuaaaat? Samo 10 za Shawshank?? ;D
Bemti, jedini film na kojem sam se rasplakao :(
(i ja imam srce) :) Meni je 12/10
2 filma u kojim mi je ostala knedla u grlu su život je lijep i zelena milja a shawshank je prica za sebe.
--------------------------dupli post-------------
nakon balboe još jedna legenda se vraća i to u krvavom stilu
http://www.aintitcool.com/node/32721
Jučer sam u kinu napokon pogledao 300 - Bitka kod Termopolija
Mislim da su već prije ljudi napisali podosta o njemu...
Moja ocjena: 9,5/10
crank (urzanje)
7/10
gledao white noise 2 the light 7/10
interesantan horor o duhovima al mi je kraj nekako glup i te gluposti o sotoni
"An inconvenient truth"
Dokumentarac o globalnom zatopljenju; gledan kroz predavanja ex-potpredsjednika USA Ala Gorea; poprilicno efikasno realiziran. Cudilo me kako drzi dobro predavanje, a onda saznajemo da putuje svijetom i podize svijest ljudima o problemu CO2 i ostalih stetnih cimbenika; odrzao ih je preko 1000.
Ipak potkrade mu se (namjerno; to je ok) bockanje Busha i njegove administracije, kao i prisjecanje na laziranje izbora u Floridi kao digresija. No, sve je to u redu; pokazuje kako uopce nema svijesti o tome sto ce se dogoditi, a prezentirane cinjenice zbilja zaprepascuju..
Ocjena: (9.5/10) - da nema malo samopromocije i zaljenja sto on nije predsjednik (politicar ko politicar), bila bi cista desetka.
BTW: Obavezno pogledati
"Fast food nation"
Isto obavezno pogledati. Gotovo indie film; kvazidokumentarac o fast foodu u americi (ne kao supersize me); obuhvaca socijalni dio u obliku meksickih radnika u klaonicama i doslovno *sranja i fekalija* u tom mesu. U McDonaldsu sam zadnji put bio pred 6 godina, ali nakon ovoga stvarno ni blizu icemu slicnome..
Ocjena: (7/10)
Spiderman 3- film nije ni blizu prvom nastavku, previše srcedrapajućih scena(= premalo akcijskih scena), no na plus ga vraćaju: fenomenalni vizualni efekti, smiješne scene (ponajviše kad Peter Parker postaje bahati darker,LOL ;D), izvrsne akcijske scene.
Ocjena: 7/10
Pirati s kariba III: 8/10
pomeni najlošji od sva 3 nastavka
Alien autopsy
7/10
radnja filma je temeljena na istinitom događaju. radi se o dvojici britanaca koji odluče snimiti lažnu obdukciju vanzemaljca, kako bi vratili dugove, ali i zaradili nešto love... zabavan filmić, iako daleko od toga da je umjetničko djelo, može poslužiti kao dobra razbibriga.
To je po mišljenju prosječnog gledatelja, no za kritičare- to je najbolji film od sva 3 nastavka.= Citat =:
pomeni najlošji od sva 3 nastavka
300- film mi se ne sviđa zbog korištenja računalne grafike te zbog nerealnosti *SPOILER*(npr. spartanac ubije 2 osobe istovremeno, a drugog nije ni dotaknuo)*SPOILER*
Ocjena: 7.5/10 (zahvaljujući dobrom scenariju)
ti si svjestan da je to prema stripu rađeni film??
Svjestan sam. I Spiderman je rađen po stripu, kao i Dardevil te Hulk- no nijedan od navedenih filmova nije toliko "umjetan" kao ovaj film= Citat =:
ti si svjestan da je to prema stripu rađeni film??