A ne! Jos i MacOSX i FreeBSD! :)
@Smuchac,
Uzivaj! Znam kako ti je, na godisnjem sam. :D
Printable View
@ravilov, na W200 se slike skoro pa ne vide, a sjećam se da sam jednom vidio te kondome za mobitel, pa sam povezao Lunin post s tim kondomima.
@georgy, pitao sam bi li antena i elektronika na mobitelu privukla grom.
Na plaži sa drvećem i višim objektima- teško...
cevosi u Cingacu + gemist = neprocjenjivo
u racunskoj operaciji samo bih zamijenila gemist zujom.
ostali faktori stimaju :respect:
inace, zasilikonirala (OPET) kadu, ovaj put nekim smedjim silikonom u nadi da se na njemu nece tak jako vidit prljavstina i da nece s vremenom pozutit ko oni standardni prozirni ili bijeli :angry: dosta mi je vise struganja tog silikona i stavljanja novog svakih par mjeseci.. iako cistim kadu (isporbala sva moguca i nemoguca sredstva) taj silikon me izludjuje koliko se prlja..
i sto je najgore, masa ljudi mi je rekla da tu jednostavno nema pomoci.. i da svi povremeno rade isto . struzu pa nanovo silikoniraju..
pas psecu mamu :mad:
Hm luna, 5 puta si koristila riječ silikon u jednom postu. Vidi se da znaš baratat s time :)
hehhe evo da pozdravim, dugo me nije bilo tu ^^
silikon se kako sam cuo ne prlja nego na njega u coskove idu gljivice.
uzmi bijeli akril isto je u tubi kao silikon al je bas za kupaone.
tu i tamo prodlji svakih dva-tri tjedna s varekinom preko toga da poubijas gljivice.
nazalost gljivice su neizbjezne u prostoriji punoj vlage i koja je topla.
imala raznorazne vrste silikona, a bome i akrila.. jep, gljivice u coskovima su neizbjezne, cetkala ih cetkicom za zube (ne muzevom :D ) raznoraznim sredstvima (ajt, recimo, variknom nisam probala)
meni je jos gore od tih gljivica (u coskovima su pa se i ne vide dok je tus kabina rastvorena ;D ) sto se raznorazna prljavstina (neke sitne smedje tockice) uvuce u silikon/akril i sto pozuti s vremenom..
fakat se nadam da se na ovom smedjem (bas je za kupaonice i pise da ima pojacanu zastitu od tih gljivica i pljesni, but fuck, to je na svakom pisalo) nece toliko vidjeti..
ak hoce, cupam fakin tuskabinu i stavljam onu vulgaris zavjesu! manje je zlo svakih par mjeseci hitit to u smece i stavit novu nego strugat prokleti silikon!!
@WanK, da znas da sam si bas neki dan pomislila kako te nema, a prije si cesto postao :p
premazi natrijevim hipokloritom tekucina svijetlo zute boje intenzivnog mirisa koji vuce na klor (zato i je valjda ....klorit :) )
Obicno se gljivice pojavljuju u zimi kad se prostorija ne lufta pa onda kad dodje opet zima onda opet premazi.
nakon dvije zime ih ne bi trebalo biti.
Ipak su gljive pametne.
ma tnx, al necu se s takvim stvarima igrati, jer imamo dvije bebe mace, zamisli sto bi se desilo da to polizu :freakout:
a sumnjam da se taj klorit smije isprati cim se premaze, pretpostavljam da mora odstajati neko vrijeme?
stavi ga navecer. a i procitaj malo koliko je zdravo udisati zrak u takvim prostorijama.
Pluca su ko stvorena za takvu napast.
Macka slovi kao mudra i pametna zivina a i smrdit ce joj ili na kraju krajeva snadji se pa zatvaraj kupaonu.
-----------
a da otvoris temu o tome da se ovde ne baljezga bez veze ? :)
moji su bebe i u sve moraju gurnut njusku.. sto rec, mackama inace smrdi voce i povrce, a moji kolju za breskvu i papriku..
kupaonu im nemrem zatvoriti jer je tamo i njihov vece, to bi bio sok da im odjednom premjestim kenjalicu..
ma necu bezveze otvarat temu, a ovo je tak i tak samo jadikovanje :D osim toga, ovo je offtopic tema svih offtopica :D tak da mi nemres rec da pfftopicarim :Dai necu vise
idem spavat. dosta mi je baustelskih radova zadnjih dana.. a ima toga jooooos :(
Luni je dosta baustele?!
Sta ce to bit? :)
Zato je najbolja stvar protiv gljivica da se uopće od koristi kupaonica :)
pozdrav wankoner, lijepo da si nas se sjetio.
ja sam se probudio maloprije ali idem dalje spavati.,,
Luna- stavi žuti silikon i ne brini da će požutiti :notooth:
Jutro :)
Mario- ajde dođi na MSN :hrv:
Jutro... Mjenjaju mi se navike spavanja... :(
evo nekom uvatio wlan signal pa da vas pozdravim iz trsta.....cekam ove svoje da zavrse sa sopingom i pitam se otkud zenama toliko snage tj energije za shoping....????
dobar dan svima...
napokon da sam se i ja naspavao... ;D
Vidim, ovdje milju novih postova...
a pošto je ovo off-topick tema, nema ih smisla čitati... ;D :p
Koristim blagodati drzavnog praznika... Iako sam dezuran,vlada optimizam da nece nitko zvat,samo znam da struja nema ni sveca ni petka,pa.... :)
imamo neki belaj s telefonskom linijom zadnjih dana..
sinoc zvala SZK..
poslali frajera jutros.. e kako mi ga bilo zao :( tak da smuc, kuzim kaj hoces reci.. :(
i nadam se da te nece zvati..
danas odmaram od baustelskih radova.. imamo jos nepodijeljenih pozivnica njegovoj familiji.. hmda.. radije bih gletala nego se druzila s familijom, but yebat ga..
nemojte pravit svadbu. glupost koja sise vrijeme i zivce. a o novcu da ne govorim.
Čitam: http://www.engadget.com/2009/08/04/c...years-in-jail/
neš ti lopova. Za to vrijeme, pravi lopovi, ubojice, silovatelji i ostala bagra rutinirano rade kaj hoće.
kuhanje fileka + mrzli gemist = neprocjenjivo !