e jbg :D
Printable View
Tražim raznorazne modove za Most Wanted...
ugodan 3satni razgovor, dobro završen petak :)
evo citam malo o pecjedniku sabora i jos vise :)
ziveli!!
stata kaj je ovo istina :p
Evo vratio se doma.. bilo super vani :)
Boli glava od onog dalmatinskog vina,neko me gadno zajebo:drunk:ali je čobanac bio vrhunski.Nisam ga smio zaljutiti jer ostali ukućani ne vole ljuto,ali svejedno sam napravio dodatnu ljutinu i dobro je Mile rekao....neće valjati:Puke:
Moja vjera (kult boga jokina) meni odavno ne dopušta slavonsku kuhinju, jedino se ponekad zajebem i pristanem na fiš paprikaš, ali naravno prilagođen, tj. nezaljućen.
Ošišao se (nisam sam, mati me ošišala)- sada sam novi čovjek :D
Sinoc dobio po nogama na nogometu,i to jako dobro. Kad sam dobio udarac,zavrsio na podu i zajaukao,nastala tisina na terenu,svi su mislili da je slucaj Eduardo na pomolu... :)
Nakon par minuta sam ustao,i vidim da ni nije skoro nista... Pobjedili jedva 4:3, i prosli u polufinale,al tamo nas cekaju ekipe koje su prejake za nas,al necemo se predat...
Kasnije iso na koncert Mladena Grdovica i utukao 70kn za ulaz. Nedavno bio Magazin za manje para i bilo je 100 puta bolje... Mislio sam pitat pare natrag i ic spavat,al sam se kasnije zapio ko budala pa je bilo ok...
On doso na pozornicu zamrsenog jezika,pa mi je sve bilo jasno i prije nego je poceo pjevat. Kasnije se je malo popravio... :)
Onda se noga ohladila oko 3 sata ujutro,pa sam skoro pao s nogu,jer su se pojavili takvi bolovi da sam pozelio crknut... Ne mozes stat na nogu,pa ti sad drzi ravnotezu... Sjeo na motornjaču i odkotrljao se doma,namazao s nekom bjesnom kremom i ustao u pola 1 bio na kavu i sad se dosadujem. Tekma je veceras,a ja nisam bas sposban... :tomato:
Ide tko danas na Beach Party? :respect:
Smuchac: čovječe, trebali bi ti dati nekakvu nagradu za najizdržljivijeg čovjeka na forumu :D
Ja sad bar znam koga zvat za teske fizicke i/ili dosadne poslove. :p
Ako već birate najizdržljivijeg čovjeka, birajte i najmanje gadljivog! :D I da, siguran sam da će te izabrati pravoga!
Ko to? ;D
OT: i ode dan u salamu. Dođem na rutinsku provjeru bazena u nadi da ću rješiti sve u 5 minuta (čišćenje, kemikalije, klor itd.) kad me ono dočeka neka žabokrečina puna algi! Ne znam od kud, kak, gdje, ali moram to počistiti do sutra kad dolaze neki Singapurci (xlr? ;D)
Svejedno, u gabuli sam :(
E pa isti koji je skoro bio u bannani zbog toga je i čistio pisoar golim rukama! :D
BTW, georgy, jel se može provjeriti ostatak prometa na Bugovoj VIP SIM kartici?
Dapače :D
Prva stranica, 14. post.
Smijem se temi :D
E :mad:. Meni je okvir kartice (na kojem je broj) ostao na kopnu (sad sam na moru), a Phone Status ništa ne pokazuje.
Zadnja subota moga trotjednoga godišnjega :(
ko će me sada isterati iz klimatiziranoga stana!
Plivao na bazenima, izgorio na suncu, izgulio se na sportu. Bahh
A opet bilo dobroo! ;)
Tko zna kada dobijem ostalih dva tjedna ;D
Isključi klimu pa da vidiš kako ćeš pobjeći na posao... ;D
Jutro :)
Obznanio svojima da već dulje vrijeme štedim za novi kompjuter :notooth:
Sada samo čekam novce od prakse, ali izgleda da ću tek na kraju mjeseca dobiti...
A, nema veze, ionako se u školi ništa ne radi prvih tjedan-dva. ;D