Zorzi,kaj je nelogicno u tome da zmija skace?si ti cuo za poskoka? :D
Printable View
Zorzi,kaj je nelogicno u tome da zmija skace?si ti cuo za poskoka? :D
Čuo sam za uskoka ;D
Ma, ali ova skače 50 metara u zrak i skoro leti...
OT: Jedem lazanje sa špinatom (ili blitvom ili tako nečim) i sirom :)
A ja idem jesti :D
Poskok... hehehe, podsjetilo me je na Pervana i njegove sinkronizacije ;D
A ja sam gladan... Ko pas,naravno.
Same here...
Gledam sta da zakoljem... Mozda neku bananu. :)
ja sam danas pojela jednu nektarinu, jednu breskvu, par marelica i 330 grama ab kulture..
i hektolitre piva :D
divim se sama sebi kako suvislo pisem..
al kile stale, mamu im.. mrs dole, ajde!!
Ma glavno da i ti zdravo zivis. :D
pa nego
piva je prehrambeni proizvod :D
nego, u nedjelju idmeo za djurdjenovac, jel nam zavdis, a? :D
idem lec, sutra je vejki vejki at 7am :(
dobar dan svima...
bemti led.
susjed nešto buši na kući u 7 sati ujutro u subotu... a baš sam se mislio naspavati...
Jutro :wave:
Glupa kisa mi je pokvarila sve planove za danas...
Taman sam ljepo mislio se ic provozat na biciklu i otic malo do zagorja ali ovako sve pada u vodu..
Totalno sam se zarazio sa
Battlefield Heroes
pozz evo ja mijenjam display na nekom LG-iju međutim gospoda iz simela su poslali display koji ne radi baš veselo...
Ista stvar kod mene neki dan . LCD za K800 neispravan poslali,pa sam ga morao reklamirat...
OT:
Nikad gori dan od ovog danas... Inace subotom ne radimo,ali smo jucer imali velik belaj u jednom naselju. Prdnuo nam transformator od 400KW sinoc oko 22 sata. Preusmjerili smo sta smo mogli i dogovorili se za sutra ujutro (citaj jutros) u 6 sati da se nademo i da to sredimo. Sinoc takoder imao kartu za Magazin koji je vamo imao koncert. Reko,pretprit cu nekako i odo ja na koncert. Baj d vej,bilo je koma,koma...necu domaaa..... :D
Doso sam doma na 4x4 pogon u 4:50 a trebalo je ustat u 5:40...
I tako ja lagano u smislu "zaspat cu pola sata" potego do pola 7 pa me kolege iščupali iz kreveta i to smo riješili do 11 sati. Zatim nisam uopce isao kuci vec sam u firmi zaspao ispod klime na nekoj lezaljci sve do sad... Da sam iso doma spavat,garant bi me okinuo infarkt jer su mi 3 zida sobe cijeli dan na suncu...
Od 11:30 jucer nisam nista jeo,pa sam se sad nabacao svega i svacega...
Strasno... :)
Dobio i slobodan dan :) Sad ih je okruglo 30 :)
Neuspješno skidao kočnicu s bicikla :D
Sada sladoled u ruke i Brojevi u WMP :)
VuKi- već sam prije instalirao ovaj Battlefield Heroes i kada pokrenem ("Play now") otvori se igra, počne i završi neki loading (za update) i samo dobijem crni ekran- čekao 5-10 minuta i nikakve promjene... (instalirao i danas, i ista stvar)
Minimalne zahtjeve ispunjava kompjuter.
Je li to neka poznata greška (koja se lako rješava) ili da otvorim temu u prikladnom forumu?
:respect:
dosel u Stubake a sad chillanje
Kiša također i meni pokvarila sve planove, jednostavno lijeva nenormalno...:crazy:
Dosao doma sa sjeb*** felgom na biciklu :cry:
Kad god odem u taj Maksimir mi se nesto dogodi sa biciklom :S
OT: Gledam HP6
Idem van,al ovaj put cu manje pit... :)
došao s vožnje, nikoga nema vani :(
Zaje*** se sa MSN-om na mobitelu...
Pokusavam se spojit na MSN (putem origigi msn programa) ali preko WAP-a...
Sad neznam dali je u mrezi (WAP) fora ili u necem drugom...