Nema tu apsolutno ništa što možeš napraviti, osim da se pridružiš development timu.
Šta ti je snimanje razgovora toliko presudno? Meni je onako, nice to have, ali Atrix je toliko dobar inače da mi taj mali feature uopće ni najmanje ne fali.
Printable View
Nema tu apsolutno ništa što možeš napraviti, osim da se pridružiš development timu.
Šta ti je snimanje razgovora toliko presudno? Meni je onako, nice to have, ali Atrix je toliko dobar inače da mi taj mali feature uopće ni najmanje ne fali.
Znaci korisnik sam iphona godinama... imam 4s koji upravo prodajem jer sam na ugovor uzeo ovaj Atrix... sa kao recimo laptopcicom i sta da kazem, novi sam u ovom svijetu androida pa bi mi dobro dosao koji savjet za sve, koje aplikacije su dobre, sta mi preporucujes ti kao korisnik Atrixa :)
Snimanje mi dobro dodje jer dosta razgovora uzimam adrese, brojeve telefona i razne dogovore pa bi mi pravo dobro doslo, imao sam nekad na SL45 radilo perfektno a na iphonu nikad nisam mogao nastimati, taman se obradovao sa androidom... kad motorola ne moze :( beze mi skroz, ako budem mogao vratio bi ga :) i uzeo neki koji moze... a na kojim telefonima radi? poz
Momci, ajmo dosta offtopica.
Sve ima svoje teme, tako i Atrix.
Eventualne preporuke za mob koji to ima defaultne možeš pitat u ovom podforumu.
Preporuke aplikacije imaš na linku u mom potpisu.
Ima li tko za preporučiti aplikaciju za udaljeni nadzor mobitela?
Aplikacija bi trebala znati udaljeno kontrolirati mobitel i putem SMS poruke.
Cilj mi je dobiti mogućnost da u slučaju krađe mogu napraviti remote wipe preko SMS poruke
Do sada sam koristio AndroidLost, no on je znao stekati. SamsungDive mi se cini OK, ali nema kontrolu preko SMS poruke
Cerberus
Avast mobile security ima vrlo kompliciran anti theft sistem s porukama, samo ga nikad nisam do kraja savladao (lijenost). Djelovao mi je dosta mocno.
Koristim ga vec koju godinu, jos otkad su bili pod starim imenom, i program je stvarno mocan. Ima potpunu kontrolu preko SMS-a, sirenu, lock, wipe, forward poziva i poruka, status baterije, ostaje nakon hard reseta etc.
Ljudi, imam Galaxy mini 2. Postoji li nekakav program kojim bi se mob zaključao kada ga se okrene na stranu ekrana? Imao sam na N8 nešto slično i bilo je jako dobro. Još bi zavibrirao da javi da je zaključan.
htio bih negdje skinuti za android igricu Virtua Tennis Challenge (sega of america), imam onu besplatnu verziju ali na njoj mogu igrat samo glupi trening, a cijela igra se plača
Pa kupi cijelu verziju onda.
ima li neka app za FM radio koja radi sa slušalicama kao antenom .... tj. da nije interner streeming
znači klasični najobičniji radio ?!?
mob je LG GT540 sa syanogenom
bio bih sretniji s nečim što je džabe.. :)
1,99€ skupo? šta je to nije ni pivo.
Pozdrav svima!
Postoji li neka aplikacija za ukuljučivanje računala i upravljanje njim??
npr. idem negdje s autom i onda se sjetim da trebam nešto napraviti na kompjutoru onda s mobitelom upalim računalo i napravim na njemo to što trebam!
Čuo sam za teamviewer, ali neznam da li sa njime mogu upalit računalo!
Treba ti router s wake on LAN opcijom. Imaš za mob WOL app preko kojeg upališ komp i onda dalje lako pristupiš preko Teamviewera, VNC-a ili nekog trećeg remote desktop appa.
Ne vjerujem da postoji drugi način hardverskog paljenja kompa preko neta jer WOL je ipak nekakav standard po tom pitanju.
Samo još napomena da WOL radi isključivo sa ethernet povezivanjem, dakle preko žice. Ako ti je računalo spojeno na router preko wifi, zla sreća, ovo neće raditi.
Nemam sada vremena proučavati, ali mislim da je moguće i to.. Zove se WoWLAN (Wake on Wireless LAN), pa probaj googlat..
http://technet.microsoft.com/en-us/l...(v=ws.10).aspx
evo tu ima kako uključiti to na win7
pozdrav
kupia sam huawei g300 ....(nakon što mi je htc evo3d upa u more ):)
sad tražim neku aplikaciju koja je slična FriendStream koja je bila na HTC-u
a da radi sa google i facebook???
Pozzzzzzzz
Znate li jednu dobru aplikaciju za lociranje ili zaključavanje mobitela preko sms-a kada izgubiš mobitel??
Vidio sam da avast ima to:
http://www.avast.com/en-eu/free-mobile-security
Ima li tko iskustvo s tim avastom na mobitelu jer neznam ima li uopće koristi od toga i zanima me dali troši previše baterije na mobitelu?
Avast radi dobro i nisam primjetio potrošnju baterije dok sam imao stari Desire. Nisam ni testirao sms funkcionalnost. Prema onome što sam vidio, izgleda kao moćan alat.
Malo sam čita i ...sad da bi ima tu aplikaciju na zaslonu mora sam instalirat GO Launcher EX...(mada nisam do sad koristia Launcher) (nije mi treba na htc-u ;)
i nako njega sam instalira Colorize Widget (koji daje tu opciju da čitaš sve što ti se pojavi na fejsu) znači nemoram otvarat fejs i puno je preglednje za čitanje...:)
li problem je što ga nemogu nikako pokrenit!?? ..piše da stisnem home tipku ili na sred ekrana i da izaberem Colorize Widget...ali ja njega nedobivam nikako?
može malo pomoći i savijeta?
https://play.google.com/store/apps/d...NvbG9yaXplIl0.
EDIT:
riješia sam "problem" instalira sam Seesmic (Facebook, Twitter) i to je to! ;)
ima ko kakvu preporuku za uredjivanje kontakt(imenika brojeva) da se mogu ubacit slike iz galerije u adresar(kontakt br)
da nemoram pravit svaki kontakt ispočetka!? :( ..tek tad dobijem mogućnost da postavim sliku kontakta!? :(