hvala hvala.
on topic: upoznao se s forumom! :hrv:
Printable View
Tražim po kući još jedan mobitel za nađeni SIM... ;D
malo ubio oko, ljenčarim i dalje... ;D
Visio na stupu u kupusu kablova pod naponom skoro cijeli sat,pa na drugom 20 minuta jer sam dezuran i morao sam na intervenciju. Slomio se ko pas,sav mokar,prljav i znojan dolazim ispred trgovine sa sluzbenim autom i kupujem sok,a jedan poznanik,i sto je najžalosnije rođak,smije mi se i pizdi mi da "šta pušem i od čega sam umoran i prljav" kad se vozim u tuđem autu i na tuđem gorivu. Ma di baš danas kad mi je kolega,skoro pa i vršnjak,i iako ga ne znam poginuo na sličnom poslu. Kad mu glavom nisam iskopao grob u afaltu danas,necu vise nikad... Kakve stoke danas sve ima,i jos su ti kao prijatelji ili rodbina... :censored:
Sastavio novi ormarić od pet odjeljaka za cipele (15 komada obuče) i nalio se sa litru odnosno dvije bambusa LOL
ZUJIM KO mačak HIK; super_hik
EDIT: di ste vi meni svi, voli vas VuKi HIK hehehehehee
^^ sad nas voliš kad si se nalizao bambusa a? :)
Otreso hamburger u najnovijem fast foodu u gradu i otreso dva gemišta,zapalio duvan... :divota:
Nisam bolji hamburger u zivotu jeo. Neki bosanci,al znaju ga brate sastavit da su to perverzije... :respect:
doso s Prvica nazad u Srimu i gledam jucerasnji TopGear uz crno vino.
vino je pice bogova
i nista mu ne fali. zabrinuo bih se kad bi pio zestoko :)
a ovak uz ribu se vino uopce ne racuna kao alkohol.
a jos vise cu se zabrinuti kad necu biti u prilici ovako gustati.
Smuchac, šteta što ćeš kupiti 6500s umjesto 6650f. :( Stvarno ne znam što dummy ima tražiti pored symbiana.
jutro... ;)
:lol:
OT: jutro ;D
Šalim se, na nogama sam od 7, jurim iz metropole pa natrag...
Sad se malo odmaram...
došao sa sastanka, lagano pripreme za moreno... ;)
09.07. je blizu...
i danas dobio jebenu vijest, napokon će mi zamijeniti moju xperiu... :bigjump:
novi stiže kroz par dana... :)
Dobar dan :D
Cekam u cekaonici kod zubara -.-"
Reko mi je da imam 2 karijesa :(
^^ To ti je reko da ne pobjegnes. Stvarnu istinu :notooth: ces saznat kad uđes unutra... :zločest:
Došao od zubarke.
Svaki put kad dođem, neka mlađa zubarka je tamo... :)
Valjda sve pričaju o meni (kako sam zgodan i to :blush::notooth:- pa ostale dolaze vidjeti :lol:
Tjesi se tjesi... :p
Ne vjerujem da je to slučajnost... :notooth:
Sad sam se uvrijedio ;D;D
večer svima...
odo lagano spavat
sutra rano dizanje i posao...