Spustila se tuča, srećom vrlo kratko...
Printable View
Spustila se tuča, srećom vrlo kratko...
Očistio sobu. Nikad gori poso u životu. Boce od pive, ambalaža od pizze,pepeljare,ćikovi,čaše,kablovi,žice,kompj uteri,mobiteli,neke tangice :) ,odjeća,obuća... Teška samoposluga... :Puke:
^^ našo sam bug:
Gore piše u mom postu (između ostalog): kompj uteri (znaci s lapsus razmakom),a kad idem editirat da uklonim razmak,nema ga... Ha? :)
To su tvoje tangice ili? ;D
Ja sam ti baš tip za to... :D
Oprala me kiša ko miša...
Koma sada sjedim pored kompa i cijedim majcu... :cry:
Idem pod tuš. Smrdim ko tvor... :tvor:
Došao s prakse.
Uh, baš imam sreće što autobus ne kasni, staje na stanici kojoj treba i nije padala kiša/ tuča ;D
NOT!
http://www.imagesforme.com/out.php/t562098_IMG0011.jpg
kakav kaos vani... ;D
Majkumu!
A ja moram na bus sad... :(
Otpedalirao turu, malo se sunčao, 0% oblaka :rolleyes:
Srčem jogurat
došo sa faking servisa, idem se nacuclat ko ruka na debelom!
Stigao doma konacno, ipak sam uglavnom zaobisao kisu. :)
Idem spavat :wave:
došao danas malo ranije s posla... ;)
sad opet malo prototype... :D
Morgen...
Stavio skidati neke sezone Zakona Braće...
Trebo bi i ja igrati Prototype, ali zaboravim :banme:
@brljo: da li si došao do onog Supreme Huntera, ne znam kako ga preći...
Odnio bicikl u servis. :)
Dosađujem se, danas nema tečaja. :(
Jojjjj...
Tražim u Bugovima neku igru koju sam vidio, sjećam se slika i o čemu se radi- ali ne znam kako se zove.
Neka igra koja se bazira na zvuku, baš igra- ne flash i te gluposti...
Ako netko zna :respect:
Jedem svakakva sra*a ovih dana jer nema staraca do utorka,a ja neznam nista skuhat osim jaja... Valjda cu bit ziv kad se vrate... :)
Pa kada ga soras prvo su oko tebe oni normalni zombači.
Skoči na Suprema i sa claws ga deri pa kada te on počne udarat makni se od njeka, pokupi običnog zombača i požderi ga i tako skroz dok ne dođu ti obični hunteri. Kada oni dođu rokaj ih skroz dok ti ne dođe iznad jednog onaj znak da ga možeš popapat i tako skupi health i samo skači na suprema i deri pa kada si na low healthu opet isto sa običnim hunterom...Kasnije kada dođu oni vojnici + tenkovi, zakolji jednoga koji ima onaj RPG ili mashinegun i onda tako deri po supremu...To bi trebalo biti to:tomato: