Ja sam na godišnjem pa opet radim psmtr. Kad se radi onda se radi, a kad si na godišnjem očito nebi trebao raditi - pogotovo kad isti niti nije plaćen... Dat ću otkaz :rolleyes:
Printable View
Ja sam na godišnjem pa opet radim psmtr. Kad se radi onda se radi, a kad si na godišnjem očito nebi trebao raditi - pogotovo kad isti niti nije plaćen... Dat ću otkaz :rolleyes:
Jutro...:wave:
Opet slusam od BEP-a Boom Boom Pow
Napokon kupio novi monitor, prošli krepao :) samo me sada zajebava rezolucija..
Jučer sam pogledao film Mamurluk, svakako preporučam ;D
Sinoc ekipa bila vani,a mene glavobolja ubila, pa sam oso spavat. Rekose mi jutros da se u zivotu nisu bolje zabavili. Koja šteta... :fak:
dobar dan svima...
odo se prošetati Jarunom, jer ću inače puknuti ko kokica
pozz svima blago vama vi barem danas ne radite,,,ja moram i danas od 0-24......
odmaranje do posla... ;)
luna, radim sve dane... :belj:
i nedjelju...
beat that... ;)
al tebi su rekli da ces raditi i ti si to znao citavo vrijeme
nisu cekali srijedu popodne da ti priopce radosnu vijest :p
da, čekali su utorak da mi jave da moram ujutro na put, pa poslije na posao... ;)
probali mi tak i jučer reći za danas, ali ajde, uspio sam to izbjeći... :D
vidjet ćemo šta do kraja tjedna... ;)
svaki dan je novo iznenađenje... ;D
Gledam 1 protiv 100.
Je li neko od vas bio na In music festivalu? Dosta izvođača s njega se poklapa sa izvođačima koji će nastupiti i na Exitu ove godine, na koji ću tradicionalno ići :)
slusam na jutubu (paz' sad ovo!) mjuzik sa nintenda:gun: :zadnji stadij ludila: majkemi cim prodju rokovi idem u podrum kopat di je maj prešs:love::love::love: valjda mi ga miši nisu izili:hm:
Dosađujem se...
Od 13 sati sam na kompu. Oči će mi ispast. Sad sam poždero picu i otreso karlovačku. Ošla kutija ipo duvana. Smrt se bliži... :)
došao s posla...
jedan freak manje na kugli zemaljskoj... ;)
idem malo halati prototype... ;)
Buahaha brljo :D
enivej,ja ne pusim to da je on umro!nes ti,taman pred rasprodanu turneju koja ga je trebala iscupati iz dugova.. A i nije first time da rastrube kak je otegnuo..
Fuj fuj showbiz
jutro:wave:
Trebao bi se prosetat do pekare da kupim nesto za jest...a tak mi se neda :notooth:
@Slinky, tako ti i treba kad jučer nisi bio na tečaju! :belj:
@smuchac, poždero picu, a? :rolleyes:
@Luna i brljo, moguće je.
Potrosio dnevnu kolicinu živaca... Cuvajte se... :)
Ma joj, umro je sigurno, svi bruje o tome, evo MTV čitav dan pušta njegove numere :notooth:
jutro... ;)
Dobar dan.
Šta radim? Ništa.
A morao bih nešto.
Očistiti sobu.
Pokositi travu.
Očistiti bazen (nažalost ne u mojem vlasništvu).
Izići van :D
Ne.
I dalje neću ništa raditi.
Ili ipak idem ;D
najeo se, odmaranje... ;)