mario i georgy, čestitam obojici :beer:
Printable View
mario i georgy, čestitam obojici :beer:
pridružujem se čestitkama,mene to čeka na godinu :D
dan
Mene je to čekalo i još me čeka... :notooth:
Stigla mi ćuka jutros. Već je na ruci. :)
Ode odspavat malo,sinoć sam u 3 legao a ustao u pola 7 i na poso...
:zzz:
Od kojeg je materijala remen??
Inace, lijepa cuka ;D
izgleda da je pocela trudnicka insomnia..
nocas oka nisam sklopila. rostiljala sam se citavu fakin noc po krevetu i nema sanse zaspat :(
sad moram 2 sata sjedit kod doktora u cekaoni (ona sugava pretraga za secer). al doc ima nezasticen net, a ja mudro ponijela laptop :D
Uh, vec sat vremena cekam u skoli... A, pozelite mi srecu na popravnom :-/
Povijest :notooth: al evo, prešel sam :D al i kažu da je 3. srednje lakši od prva dva, sad kolko je to istina :-/ al bitno da sam prešel :D
Cekam u ambulanti potvrdu da ne bolujem od kronicnih bolesti,a sutra na petosatni pregled za vozacki :)
cestitam na prolasku cof :D
fejzbuk mi ne radi... :damn:
Možda njega i stvarno pregledaju...
Ja sam bio gotov u pola sata i dobio potvrdu da sam zdrav k'o dren.
Liječnički za B kat: 30min :D Pričekao 15ak min, ušao, malo popričao s doktorkom, visina, težina, vid... Idi van, evo ti papir. Žalosno, ali šta ćeš.
jeb* ja onog ko je izmislio drugu smjenu na poslu
kad sam ja pred jedno 10 godina isla na lijecnicki za vozacki, isla sam u Zeljeznicar i to je trajalo cijelo fakin jutro -.- al doslovno.
sjecam se da smo frendica i ja dosle ranom zorom, i da sam jeeeeedva stigla u skolu popodne!!
onda sam, prije cca 7 godina, isla ponovno, zbog ogranicenja na vid. to je trajalo nesto krace (jer su mi samo vid cekirali i kod dr. opce medicine slali), al opet nije da sam za 20 min bila gotova.
strava i uzas.
sta rec, osim - odite privatnicima -.-
vozacka mi je istekla prije godinu i pol i nikak da se natjeram na taj prokleti lijecnicki, bas zbog prijasnjih iskustava.. a tak i tak ne vozim uopce..