Ja voliiiiim ljeto. Bilo sjajno na festivalu, mogao bih i sutra. Odoh spavati :wave:
Printable View
došao s joba... ;)
spavanje... :D
:wave:
Jutro :wave:
Gledam na Novoj TV (Nova Lova) i divim se ljudima kako ne mogu rijesit najjednostavniju jednadzbu koju djeca u osnovnoj skoli rijesavaju....
Na ploci je napisano:
2+7-6-
3+(5+9)*7
=?
Rijesenje je 2577 ;D;D
:p
Ko ga ima, zivot mu pakao :D
Dosad sam ga 5x popravljao. Uglavnom neki kineski MTB s 3 amortizera, dobio komsija na nagradnoj igri, pa mu nije trebao, i veoma jeftino sam ga platio. Ali su me oderali po dzepu dijelovi, koji su mu cesto rikavali. Ovaj put ide u staro gvozdje, jer ipak cu da kupim neki normalan bicikl. Mozda BMX bez ikakvih masinica i mijenjaca brzina. Ovaj ima jedno 5 zupcanika i nivoa za mijenjanje brzina, a onaj klasicni samo 1. Shimano su mu felga na zadnjem tocku i shimano close rucica za pricvrscivanje zadnjeg tocka. Veoma mocno izgleda felga koja je crne boje, a prednja je srebrna, hrdja je uhvatila, ali tocak se drzi, dok je ovaj zadnji opet legao (nije li valjda 3.put guma pukla :funny:). Eto opisao sam ti ga, nemoj da umres od smijeha, jer uzas ga je pogledati, a sramota voziti, jos i one kineske KIKO naljepnice :banme:
BOT: sjeo za racunar, pravim neku muziku i malo ubijam dosadu.
Cionn- pa riješenje nečeš dobiti rješavajući zadatke po općepoznatim pravilima matematike (što bi bilo 196, ako se ne varam).
Rezultat se dobije po neobjašnjivoj logici prevare novelove i sličnih gluposti.
Tipa da je 3 zapravo e (2.71828 18284 59045 23536 ;D), 7 je zapravo 1, prvo se zbraja pa množi, gornji red se oduzima od donjeg i takve stvari.
Naravno, reći će samo rješenje tipa 6413 pa ti misli kako su došli do toga. :bat:
Ne razumijem kako takva prevara nije zabranjena, kao ono kada je bilo sa trokutima, na slici gdje je eventualno 40 trokuta, oni su rekli da ih ima sto i nešto, i prikazivali su (10 trokuta u sekundi) tako da se svaki trokut ponavljao par puta i pokazivali su neke oblike koji nisu trokuti.
Prestrašno...
Ali, valjda ovi ljudi koji vide da nema logičnog rješenja shvaćaju da su te emisije samo prevara i ne zovu.
Pa ostanu budale koje zovu i govore odgovore tipa taj koji je rekao 2577 ;D
Ico86- 3 puta popravljati kineski bicikl...:nono:
Eventualno jednom :)
Ti bicikli nisu napravljeni da se popravljaju.
Isto kao i kineski satovi i slične stvari, ako se pokvari- ne možeš otvoriti uređaj jer nije zašarafljen već zalijepljen i strgat ćeš ga do kraja ako otvoriš :)
BMX ti je pametno kupiti.
Ili neki jeftiniji "nekineski" bicikl, barem si sigurniji.
Kada sam ja kupio Trek 820 (mislim da je taj najjeftiniji u dućanu bio, a sviđao mi se :notooth:) preporodio sam se, nakon što sam sa nekog Limexa prešao na Trek.
Kao da letim ;D;D
vazduh trepti kao da nebo gori :rolleyes:
pozdrav ekipa el ima koga
Pozfrav CHEGE12,dobrodosao na forum! :wave:
OT: Ustao u 10,oso na kavu,pa si kupio šlapice nove,i oso provjerit mogu li kupit ogledalo za retrovizor na motoru jer mi je sinoc otpalo,al nema nista... :cry: Jedino komplet retrovizor 300 novaca :nedam:
Onda sam na povratku kuci prosao putem gdje sam sinoc vozio i naso sam ga. :) I to u komadu! ;D Lijepo sam ga precrtao na jedan komad kartona pa nek stoji ako bude trebalo pravit drugog. Ovaj je dobio porciju silikona i vracen je na motor.... :)
Sad cekam rucak... :eat:
*ebo silikon, ja sam si kupila onaj elektricni pattexov pistolj - e to je dobra stvar, a ne ovi vulgaris silikoni! :D
Zar zenskama ne idu bolje silikoni? Kakav pattex? Nisu ti valjda ispale? :D
Bez zajebancije,ovo treba bit fleksibilno zbog vibracija i jer se ogledalo šteluje tako da se njega,a ne retrovizor,(s)tiska tamo-vamo po želji,unutar retrovizora,a on je fiksan,i ne mrda se,a ako je kruto zaljepljeno,otpast ce opet... Do you copy? :)
jutro... ;)
Gledam kako je Obama ubio muhu- kakav monstrum ;D;D
Koje su to gluposti od PETE, šta je trebao- pomilovati muhu. :notooth:
Sad ga osuđuju.
Ne mogu vjerojvati da postoje takvi ljudi...
pocela kisa:bigjump: nek se jos malo smrkne pa cu ic vatat free struju na krov zgrade:bigjump::bigjump::bigjump:
Zatitrao malo napon i jedan komp se ugasio,a drugi nije... :dunno:
ovog drugog ugasi ručki
Cionn- jesi vidio kako se rješava ono u nova lova "kvizu"
Prejednostavno i potpuno logično, pa kako nisi to znao riješiti? :notooth:
Svaka čast svakome, ali ovo je malo bolesno... :retard:
Votafak??
Nisam skuzio??
= Citat =:
"Svi brojevi koje vidimo se zbrajaju, a gdje je X i množe. Uzimaju se u obzir svi brojevi te brojevi koji su rezultat množenja (primjerice, 3x2 donosi brojeve 3, 2 i 6). 80's s majice predstavlja dva broja: 1980 i 80. Dakle, rješenje bi bilo 1980+80+2+4+6+3+2+3+7+6+21=2114"
idem lagano na job... ;)
pozz :wave:
Kako ne razumiješ?? ;D
Od 3 * 2 možeš dobiti 3, 2 i 6 :notooth:
A, tamo gdje piše minus, računaš kao da je plus.
I to što piše curi sa strane na majci "80'"- to se pribraja kao 1980 i kao 80.
Savršeno logično :retard:
I ne razumijem kako je dopušteno tako varati ljude.
Ajde, da su rekli da je rješenje 2114 pa pogodite kako smo došli do toga, i tako puno ljudi ne bi znalo.
Ali, kada kažu da je logički zadatak... :banme:
halek- ali stao bi samo jedan kišobran- ili dva ako se noga izdubi :crazy:
Nakon ovako nečega, i ja bih dobio želju da se ubijem.
Ali, ovo ju je sigurno dotuklo do kraja... :D
Još da je napravila sve troje u isto vrijeme- to bi bila komedija.
EDIT: Pojeo tijesto s plijesnivim sirom, baš me zanima kakav je kada mu prođe rok... :hm: ;D
Spremam se na gledanje nekog filma.