samo nemoj reći da ga podržavaš!? (mislim njegov postupak)
@x : očito će ti i godišnji biti uz komp.
lagano si uzmeš neki mali laptop, internet stick, luftić i na more... ;D
BTW: dobar jutar svima... ;D
Printable View
Jutro. Ubijam se s pokušajem konvertiranja Z520 iz brown u red i traženja punjača za LG Shine.
odoh u arenu... :-/
:wave:
Teško spojivo :D
Nadam se da će nakon diplome uletit bolji job bez Indonežana, Iranaca i sličnih :rolleyes:
u jebote led, gadno:
http://www.youtube.com/watch?v=RFZGcEVQYm0
članak
Uuuh... Gadno. A ameri i gledaju taj nascar samo zbog takvih prizora.
Cuga + dobra pečenka = Idem spavat...
zavidimo ti ......... ali i ja sam ruča ladne janjetine od jučer :belj:
----------------------------------------------------------
Baš mi je legos dao otkaz iz tih jebenih statiranja po raznim zgodama jer reče da mu je pun k¤¤¤c zaštitarske službe!
Došao s prakse.
Odo u Links po slušalice. :wave:
Jedem čips, uživam u hladnoj kući, sam... :D
Ima i toga.
Ali, nekad znamo (frend i ja) nešto raditi, i to s kompjuterima ;D
Došao iz Linksa, lijepo se provozao. Samo me vjetar ubio, cijelim putem sam imao vjetar u prsa, a pri kraju i prašina u oči. :notooth:
Ali koja je to promjena, Koss the plug vs. Apple the shit (slušalice dobivene s iPhone- om), sad čujem i bas i lijepo sve kako treba. Ove koje sam dobio su mi dobre jedino zato jer ne moram vaditi mobitel iz džepa da prebacim pjesmu.
Ali, prežaliti ću to :)
Oho, čak radi forum.hr
Još uvjek se ubijam s Z520... Ni ovdje ni na se-nse-u odgovora.
EDIT: Rješio Z520, ostaje jedino Shine. Pokušavam smisliti koga znam a da ima punjač...
jel da žorži, hebo ih prasina..
al ja fakat ne kuzim, prekopali su citavu zagrebacku do brestovecke prije izbora. citavu!! i kaj sad opet moraju mjestimice kopat?! poludim!! svaki dan mio se majstori trgaju od smijeha kad se bajkom provlacim izmedju bagera.. jer uvijek uredno zaboravim prec na drugu stranu, sjetim se tek kad prodjem sve netrepcuce semafore..
uzas!!
doma je stemanje :bigjump:
ja sam valjda fakat jedina osoba na svijetu koja obozava stemati :D
Ma...
Trebaju napraviti neki nadvožnjak- pa neka dolje rade koliko hoće ;D
Meni se ne da prelaziti na drugu stranu ;D, ja idem poprečki do Dubca pa dalje (više se volim voziti kroz grad, gdje ima nešto sitno hladovine, nego po Branimirovoj).
Još da mi probiju ulicu (slijepa je, ali nešto pričaju da će probijati- ali već malo dulje), taman bi zaobišao radove...:)
Ali- "not gonna happen" ;D
Nisi jedina, makar ja nemam baš iskustva- samo sam jednom probijao zid za prozor :)
Tj. nisam imao prilike štemati osim toga- jedino bi mogao tuđe :bat: ;D
mi rusimo dva zida kuce. dva, ej :D veselim se ko beba kad rastura zvecku :D
nego, kakav je to DDoS napad 'akera? kazu da to tamo radi razvaljotku na forum haeru, monitrou i indexu :D a da ih pozovem k sebi i dam macolu u ruke, kad im se vec tako razvaljuje nekaj? :D
napisu programcic da ceprka po forumu, (pretrazivanje ili nesto na tu bazu), al da bude puno zahtjeva istovremeno, pa se server zagusi ;D otprilike tako nesto, nisam bas strucna :D
uuuuuuuu :D
bit ce anderlon nekom opako stao na zulj
prije da je do toga sta je dici zavrsila skola:rolleyes: iss, pa hakirala sam i ja forume prije par godina s bivsim:banme: a jedva da znam komp upalit:blush: al nismo puno sr*** radili:tomato: ah, sad me vata nostalgija :D
raveillusion- kako ti toliko znaš o tom "napadu" :hm: ;D
Luna- ako treba pomoć, samo javi :)
Samo me nemoj zvati ako treba nešto precizno zaštemati- znači, da ima mjesta za "pogreške" ako se uživim ;D
Bio malo trckarat po terenu i tjerat loptu usput...
Otreso pivu,zapalio duvan,i sad cu pod tus,pa van... :beer: