Hvala... ma ne znam, čudno je to. I generacije prije mene su se žalile na te testove, ali niko nije ni prstom maknuo. A lako profesoru, on to zna, ali mi - ne...
Printable View
Ajde kemija ubija od dosade....ali fizika ne...makar je i ona dosadna ali ponekad zna biti zanimljiva....;)
Fizika...
JEl ti misliš na ono kaj ja mislim ili mislim da ti ne misliš na ono kaj sam ja mislil?
Sve u svemu, fizik zna biti zanimljiva...
fizika rocks!
danas je bio dan kad sam bio korak do trosenja 600 kn na jednu jedinu majicu.
Lacoste , polo , roza .
City centar , proljetno sunce , plaća bila jucer , zbrojis 2 i 2 ..i skrenes do onog peek i nesto :)
next time ;D
ne znam kaj svi vide u tim rozim majicama . . .
pa bar lacoste ima puno ljepših majica od te roze . . .
ili se to možda u svima počela buditi njihova ženska strana? ;D
A ima nas svakakvih ;D
kuliram...
zapravo brljo , samo ti ne. :)
polozio sam ispitic..:crazy: tralalalala-lala--a-lal-aal-laa:crazy: cekam Sopranose...:respect:
mogu ti to objasniti ako oces...?
to sam skuzio i kod nas je bilo 24/30 jedinica, ja sam 3 dobio...
uglavnom kaj ne kuzis? pa samo formule imas i uvrstis... :S
inace ja sutra fiziku pisem to me jebe, NJutnovi zakoni zakoni :angry: danas sam dobio topa iz matise, i ironija je kaj sam na istom satu skuzio dovoljno da dobijem 2, i vise... sad neznam kad cu se javit jer profa nije normalna, dobar sam si snjom tak da ne mislite da se samo losi zale ;D , uglavnom rijesavas, prva greskica, moras sam naci gresku iispravit ju, ako ne nadjes sulja odma i na mjesto... ako ju nadjes ides dalje i sljedeca greska: "vidim da ti to neznas, 1.." :tomato:
sreca da nepita ful cesto...
Cestitke Goranu na roza majici. Pokazi ti njima tko je pravi muskarac ;D
http://www.comicguide.net/images/smilies/lolrot.gif
evo , crveni smajli za gogija
Evo vratio se iz grada. Bilo kvalitetno.
Pozdravljam i odlazim na spavanje, trebam na vježbe u pola 9 http://www.forum.hr/images/smilies/kava.gif
Ma svi imamo rozu majicu...bilo u svom, maminom ili curinom ormaru ;D
U mene su ponajviše zelene :D
Dobro, kod tebe smo se imali prilike uvjerit ;D
...je Points svemirac ;D
Em je malen, em je zelen :D
cijeli razred marko zadnji sat
report cemo vidjet u pon... :crazy:
Evo držimo fige za Gorana. Gorane, RAZVALI TAJ KOLOKVIJ :beer:
Jašta! Oderi ih! :D
little bit gay?
Obavezno :D
Shalim se. Tvrdnja se odnosila na muski dio populacije :P
My stupid mistake.
Wan, tvoja konstatacija nije tocna. Da je svaki lik koji nosi rozu polo majicu pedercina (da se korektno izrazimo :D), to bi bilo isto kao i konstataciji da su trekiji pedofili...tak da :D A i Mala (sa malim m) kaze da je to kul boja za vidjet...
e, al pazi, ja sam treki i pedofilka sam ;D moje musko 4 godine mladje od mene. a gotovo isto toliko smo zajedno.. pa obzirom da znas kol'ko je meni godina, racunaj kolko je bilo njemu..
a sta's, volim plesat po rubu zakona ;D
đizs krajst, to znači da kad si ti imala 20, on je imao 12 !! :D
E, al vidis to se ne racuna jer ste vi sretno u toj vezi vec 4 godine, a i sama kazes da je imao 17 godina, sto uopce nije pedofilija, jer je on ocigledno zadovoljan...
Dakle, trekiji nisu pedofili. Ok, mozda i netko jest, ali natpisi novinara u Kliku i OK-u ili gdje vec takve stvari imaju nisu tocni. Jos sam fali da kod Majkl Dzeksona nadju ST materijale. A to sto ima tamo i zlatnu ediciju Star Wars heksalogije, Special Ext. Ed. LOTR-a, sva 4 nastavka Aliena, sve snimke Sanjinog talk-showa na RTL-U i sapunica Marisol i Ratkajevih, to nije toliko bitno.
@Luna: A izgleda da ces morat pocet nosit rozo :D
A Gorane, ma budes sigurno pros'o. Naj se brinut.
roza kosulja , al kao sto je receno,onak blago roza + svjetlo sivo odijelo = win win
LoL. Ne bih znao. Prvi put cujem za to :p
Blago rozo? Pa kakvo je to? Rozo jest blago. Ljubicasto, e to je prava boja. Ili cak i magenta :D
nemoj da sad idem slikat kosulju iz ormara (i kosulju imam takvu , da :)
kad nije blago rozo , onak se istice previse , ne valja.
sva sreca da imam ekran od 16 milijuna boja na mobu da to vidim ispravno :D
Bas me zanima.
Yo people...I need help...
Naime kak da dođem do Bundeka?
Idem u nedjelju a neznam gdje je to...:crazy:
Inače krećem sa Save...pa ako tko zna...kolko sam čuo ide se tramvajem do Avenue Mall pa dalje pješice...e sada u kojem smjeru....da mi netko objasni ako mu nije problem...
Hvala unaprijed....
mene je jednom na Bundek vodio jedan momak zgodni. al mi je dalo pit' tuborg i jest' marcipan.. pa se ne sjecam puta.. al nije bit u tuborgu, nego u tome da je momak uistinu bio zgodni, pa sam ga morala stalno gledat' a ne pratit' put.. jbg, can't help..
;D
pa morala sam se s necime pohvaliti kad vec nemam rozu majicu..
http://maps.google.com/maps/ms?f=q&h...,0.028496&z=16
Od Avenue Malla koliko znam ides prema sjeveru. Dalje ne znam.
evo ti mol gorane http://i25.tinypic.com/34g4rdc.jpg
sva sreca da ga vidim s prozora :crazy:
@mario - aj nadam se da ces ispraviti, napisi tu ak se sjecas koja su bila pitanja :)
@svi - ma neznam meni je to toutuli gej...ali kosulja svijetlo roza mi je fensi ^^
evo da ti skroz objasnim...
ovo tanjom crtom se vozis tramvajem, deblja busom ;D
http://i32.tinypic.com/2qukwnm.jpg
(sorry ak je ruzno :tomato: )
Ma položićeš ti to Gorane. Jesi imao ispitivanje funkcija, integrale i diferencijalne jednačine? :p
Nemam ni ja rozu majicu.
Samo jednu crvenu, ali je sportska, kappa.
fali mi kolega.. :-/
Sused ode gledat svježe skinut Star Trek film (9.-ti) u HD kvaliteti ;D
A što se tiče Bundeka, Av. Mall ti je stanica pokraj Zagrebačkog Velesajma, pa pređeš cestu i ideš prema sjeveru (prema Savi) i imaš tamo autobusnu stanicu. Vozi ti PK buseva, pa možeš komotno pričekat i jednu stanicu prema gore. Zapazit ćeš šumicu i parkiranih auta dosta i tamo ti je zapadni ulaz...
Gledao Farmu... Dosta mi je više ovih unaprijed dogovorenih duela :mad:
pospan totalno...
al idem si po soka id odgledat epizodu ds9-a u dvd rip kvaliteti (eat urself luna :njanja: )
btw na ovom forumu se vise gleda u kojoj kvaliteti gledas film a ne sta gledas ;D
i da, tng je smece naspram ds9, skuzih to upravo ;D
:lmao:
okej, bejb.. ja imam svasta nesto a lot u svojoj kolekciji ST serijala.. wanna sum? :belj:
epizoda bila The Forsaken, totalna glupost, mogli su dobro napravit od te ideje al su sve zasrali s onom babom troi i odom...
idem corkat
zz
idem i ja spavati. ln
DS9 je kopija Babylona 5.
I da, možete se vas dvoje svađati koliko hoćete, ali ja opet imam najbolju, najveću i najljepšu kolekciju ST-a ovdje :p ;D :Phreak:
I da, budem ja dao Luni svoju kolekciju pa budeš imao najlošiju kvalitetu :crazy:
fakat, lik ima HD majcu od star treka (star trek malim slovima naravno :D)
'bro jutro...
HD majcu :lol:
Dobro jutro svima :)
Kako sfakan tjedan, gore ne može..
Pes mi je dobil neku vrstu meningitisa, ja sam bolestan u pm, moj komp ima oko 300 virusa, moji frendovi sutra idu na ludi provod, ja ću najvjerojatnije propustit date zbog bolesti/a već 3 tj. ga odgađam. :(
Pozdrav svima...
čekam lagano certifikat za svoju novu nokiu... ;D
ja trebao ujutro kosit vinograd al znate i samo kakvo je vrijeme bilo..a tesko mi palo.. ;D :jump:
pizdim.....crko mi memory stick.....hebe me tvout na atiju (nvidia rocks!)...nemrem nać djelove za auto nigdje...gad demit...
@ico - tko još koristi cretifikate :rolleyes:
'elou bojz!
Vert, nisi jedini s usljivim danom..
i mene zayebavaju zvucnici.. oni zvucnici, sjecas se?! onak, bili na servisu, nit tjedan dana nije proslo, oni se opet pregrijavaju..
uzet cu sataru, iznjet ih nasred dvorista i ceeepaaaj!!
pozz svima . . . :wave:
pa kaj ima novog otkad me nije bilo?
nis brljo..
just an ordinary day in Chatara..
:D
znači super vam je bilo jučer na meetu . . . ;D
zovi blua . . . ;)
ma sta blua, bas si razmisljam, treba sodomu rec da se dodje priprijetit' tamo na topic o okupljanju.. pa da vidis kak ce pol foruma pisat u gace od straha i predbiljezavat se za meet..
Eeeeeee ljudi!!!! I ja vama!!!! :banme:Dobar dan svima....želim...
vid' sto je voda izbac'la..
pa de si ti? mi tu u cetari smrdimo, jel
Dan ljudi... imao danas školu... Živ sam i zdrav. Dobio 2 iz matematike, ok....
Pozdrav....
Pijem Velebitsko pivo. Svijetlo. :)
omfg!!
ne, ovo nije istina..
znam da sam trebala ic okulisti.. znam da trebam promijenit lece..
ne, ne.. can't be..
dr. White na forumu... i to još u chataonici...
ni ja ne vjerujem... :p ;D
Inače, pišem nekakvu skriptu... još nisam ni pola napisao... :-/
sutra kiša pada . . .
mr. white u cataoni, na forumu . . . :notooth: ;D
inače, upravo se najeo sarme i sad odmaram prije posla . . . ;)
kaj white konačno završio faks? hebemu, pa nemreš do penzije imat iksicu :D
idem se polako spremat za van...
polako se spremam za posao . . . ;)
vidimo se, čujemo se . . .
pozz :wave:
Svi pričaju kako je malo ljudi na forumu...
A tek sam sad skužio da je oboren rekord u posjetu foruma...
= Citat =:
Najviše korisnika online, 704, bilo je 07-04-2008 u 22:14.
Eee ljudi... ja se spremam na sex večeras!!!! Bude moooooožda veselo!!!!:banme::banme: