Jutro, moram ići davati instrukcije...
To mi je kad sam pametan :lol:
Printable View
Jutro, moram ići davati instrukcije...
To mi je kad sam pametan :lol:
.andro. sretan rodendan ;D
@Georgy: Ides davat instrukcije sa dvojkom iz testa:p?
Idem davati iz matematike.
To imam čvrstu četvorku, naginje na peticu.
A ova dvojka je super- s obzirom na ostale ;D
pozdrav svima...
došao samo vidjeti što ima novo ovdje...
odo dalje...
Ustao u 9,pa kava,pa neke sitnice kupit i tako... Skuter je podivljao kad sam zamijenio svijećicu,a ona sta sam je skinuo,bolje da ne govorim na sto je licila... :freakout:
@ .andro.: Sretan rođendan! :beer:
hvala i tebi i cionnu :)
:beer:
Poludio sam!!! Neki frajer me na Ogame-u sprasio grdno i skeljio mi je 2k bodova!!! Mamu mu je****, vrijeme je za osvetu!!! :rifle::rifle:
OT: Jedem jagode ;D
aaaaaaa!!! nigdi u tele2 u zadru nema nokije 5800 :(:(:( pa poludit ću..
triba sam ju uzet u ponediljak..
Došao s "instrukcioniranja"- nema pomoći ;D
Ne zna se tablica množenja u prvom razredu srednje škole :D
andro, sretan rodjendan. kad su svi tu poceli, ne da mi se ic na temu za to :D
kad ce ovi tomson vise skuzit da je nepozeljan u zegrebu? :D svake godine za njegov koncert neki prolomi oblaka, nebo se spusti i tako to. dobro, zasad nije prolom oblaka, al je sve samo ne ugodno vrijeme :D
hvala luna ;) :beer:
Stigao stari K770 s novom folijom tipkovnice. Ni sam ne znam zašto ga toliko volim :D.
BTW, idem ja pronjuškati njušalo i naći nekog ko bi mjenjao nešto za K550 :D...
jutro... ;)
Idem opet gledat Anđele i demone u kino ^^
hello raja :gimmebeer:
bijah na fešti koje se sut a sadsvim sigurno nebum sjećal
bio malo vani.. :) umoran sam previše pa idem leći sada..
došao s posla...
ujutro šljakica... ;)
laku noć... :wave:
Nisam izlazio vani sinoc,tj jesam,al sam doso doma u ponoc i oso spavat. Popila se kava,procitao novine,i sad ne znam sta cu sam sa sobom...
Uff zgadio mi se Trg Bana jučer...kolko klinčadije dolazi na tog Thompsona (bez uvrede), al ja mislim da njemu treba zabranit nastup u Zagrebu, opet sam vidio neke likove koji imaju ustaške simbole i kaj ja znam još no odma sam zbriso...
OT: Idem gledat telku i pit kavicu ;D
ma tomsona treba skroz zabranit.
zanimljivo je da i susjedna nam prekodunavska drzava ima takvih "estradnjaka" no kod njih su marginalizirani..
go figure :jehon:
ugl, dolaze mi gosti :jump: moja zlata iz Cepina :bigjump:
i odmah cu uvaljat pozivnicu pa se ne moram kasnije patit s putovanjem k njima :D
šta svi imate nešto protiv tomsona u njgovim pjesmama nema ništa veze sa ustaštvom nit ičime sličnim, nebi trebalo njega zabraniti nego debile koji sa ustaškim znakovima dolaze ..
je, nema u pjesmama, al jel slusas sta blebece izmedju pjesama?:crazy: fuj, ma ja bi ga motikom zatukla:bat: