daj mail adresu ja ču ti ga poslat na mail.
Printable View
daj mail adresu ja ču ti ga poslat na mail.
sad sam umjesto NOD-a stavio Avast pro i cini mi se ok.ne opterecuje previse komp i jednostavno sucelje.
nod32 je dobar, nekad sam ga koristil, sad baš ništa nemam, ni firewall nit ništa jer rušim windowse svakih mjesec-2 pa mi netreba :klap:
prema nekim novijim isprazivanjiva najbolji trenutno na trzistu nod32 i kaspersky. nod 32 brzi a kasp. betaljniji.pzdrv
tako je.po zadnjem testiranju na av-comparatives jedini antivirus koji je dobio ocjenu advance+ je NOD32.meni se bas i ne svidja nesto.
počeo sam koristiti antivir i čisto sam zadovoljan, malo resursa, detekcija odlična. neke sitnice našao koje nod nije
ALI,
na lapopt bez antivirusnog, vjerojatno godinama stavio prvo antivir, pronalazaio stalno trojance i ostalu gamad ali jedan zez nikako da makne, nisam zapamtio ime, uvijek iskaće prozor za interakciju, bez obzira da li ja deletao ili to wuarantine ili forbic acces, uvijek se pojavi, na ignore je radio ok komp. pa sam stavio nod i s njim riješio laptop od napasti. sad je sve ok :)
zasto nitko ne spominje zone alarm? ja koristim ZoneAlarm SuiteSetup PRO drugim rjecima zastita svega, firewall, blablabla, obavjestava prvih mjesec dana na neke greske , spajvere, ondfa se prilagodi kompu, ja sam zadovoljan s njim.
primjedbe, kritike? hvala
pa pogledaj temu o firewallima pa ce vidjeti da se zone alarm cesto spominje.
Tako je VEPAR. Meni je on jedan od najjacih firewalla ikad.. Neznam ali tu neku zastitu ima odlicnu.. Iako mi se cini da antivirusna zastita nije nesto naj. Imam ZoneAlarm Security Suite 7.0 firewall odlicno radi ali mi se cini da je antivursna zastita preslaba. Ipak bi preporucio neku antivirusnu zastitu koja bas to radi.. a ne njega.. Meni odlicno radi s avastom pro verzijom koja ide ko po loju..Stvarno tu kombinaciju iskusajte i necete imat problema. a avast ima prejednostavno sucelje i jezik mu moze bit na srpskom (koje nekima oblaksa koristenje).
ZONE je zakon! Zakon buraz...
Samo kaj me jaku zivcira kaj je upocetku glup ko kur**, al zato postoji skola, kad ga instaliras vodis ga ljepo kroz skolu i kad on završi svoju školicu onda je pametan..pa ide na faks i postaje dr.svih firewall-a!!!!!!!
bit defender i kaspersky...
nabavite jedan od njih i ne treba vam ništa više za internet zaštitu osim zone alarma...:respect:
nod32 kaj se tice antivirusa... :comp:
...sad sve je stvar afiniteta i trenutnog prodavanje magle od "znalaca" - konkretno kada sam o tome razmišljao pročešljao sam more foruma i web stranica na kraju sam se odlučio na kombinaciju NOD32 (nekako su mi bili najozbiljniji u tom trenutku) i ZA pro - od onda se baš i ne ubijam za poboljšanjem sigurnosti pošto sve radi kako treba...
Pošto je ovo segment u kojem ne želim imati polovična riješenja oba proizvoda imam licencirana i to je to... :)
nisam glasovao jer Ad-awarea nema u izboru, ali ja ga koristim, a uz njega mi ide i spybot-moja preporuka
nod32 i kaspersky...
Najbolj Ti Je Nod32
Zakon Je
to da je Nod najbolji cisto je subjektivno.ja sam sa Avastom obrisao neke trojance koje Nod nije mogao.danas je na izbor stvarno puno antivirusa i svako sebi moze pronaci sta mu odgovara.
kak mi je stavil nove wind. tak je stavil i Nod32,a valjda on zna kaj je najbolje:)
NOD 32 I BIT DEFENDER 10 naajbolji aduti za zaštitu kompa
..evo stavila sam jos pored Nod32, Comodo firewall,i avg ,naso i unistio mi je worme..we.
al najvažnije pravilo NIKAD NA KOMPU VIŠE OD 2 ANTIVIRA
..ma da zanam,kolju se:)
nije pravilo.meni zajedno rade bit defender i spyware doctor koji ima i antivirus.
Imao sam NOD32 i nije me baš oduševio jer mi neke trojance nije htio ukloniti dok sam sa AVG sve riješio. Moj glas za AVG!