Na parking?
Printable View
Na parking?
Parking se moze platiti samo kunama s osnovnog računa, ali ne i kunama s bonus računa.
VIPnet nagrađuje korisnike kunama na osnovni racun, a Tomato, T-Mobile (uključujući simpa tarifu) i Tele2 na bonus racun, nekoc su i oni na osnovni racun. Nije mi poznato da bonbon i multiplus nagrađuju svoje korisnike dodatnim kunama.
Neka, ostat ću ja na prejakoj opciji:thumbup: jer na Vip neidem ni u ludilu i nedam njima više ni lipe, a kamoli kune te da se mene pita zatvorio bi im vrata omah:pas_mater:
Hvala svima na savijetima:thumbup:
Kod VIPme-a se na 50kn dobije 50 bonus kuna koje se u NONSTOP tarifi mogu trošiti isključivo za NzUP prema VIP mreži.
Iz prve ruke znam...
Tako da mi cca pola od 50kn bonusa propadne, a znam vrlo često odbiti pozive s VIP brojeva, pa ih zovnem nazad.
Pa mi se parking i NzUP prema ostalim mrežama naplaćuju od onih 15,5kn što mi ostane nakon reaktivacije tarife.
EDIT: Sad sam vidio da kod prijenosa broja vrijedi ovo:
"4. Dodatnih 50kn koje će korisnik mjesečno dobivati, ukoliko obnovi svoj Vipme račun minimalnim mjesečnim iznosom od 50kn, korisnik može potrošiti na bilo koje destinacije unutar i van Hrvatske."
Ja imam 30 vipme brojeva. Svaki mjesec ih nadoplatim bonom od 50 kn (30x50kn=1500 kn). Svaki mjesec dobijem nagradnih 1500 kn koje trošim u roamingu, za pozive/SMS prema inoz., parking i ovog tjedna iskljucivo na njuskalo racun gdje za 100 potrošenih kuna (iz mog novcanika) dobijem 300 kn na njuskalo računu.
Svaka čast kolega kad se može 1.500kn utući na mobitele, mnogima je ta cifra za plačanje režija cijeli mjesec, a neki i žive sa trećinom tog iznosa cijeli mjesec s obzirom na opću situaciju nažalost.Da samo trećina korisnika troši kao ja mnogi bi operateri mogli staviti kljuć u bravu:smile:
I na parking?
23.1.2013.
24.1.2013.
jel ti nešto nije jasno?
moji VIPme brojevi sudjeluju u promociji (prijenos broja) i dobivaju nagradne kune na osnovni račun, a koje trošim i na SMS parking
to je samo u VIPnetu, koristim ja pogodnosti i kod ostalih operatera. ali shvati to ovako: ne možeš zaraditi tisuće kune svaki mjesec ako istovremeno ne okrećeš desetke tisuća kuna
Da okrećeš toliku paru ne bi se za*ebavao sa stotinama brojeva i lovio promocije operatera i pisao balade po forumu. ;)
stoji ovo što si napisao:
a) za*ebavam se sa stotinama brojeva
b) lovim promocije operatera
c) pišem po forumu (drago mi je kad me netko ispravi - jedino tu mogu naći ljude koji se imalo razumju u ovo što ja radim - nazovimo to kongres istomišljenika koji nema kraja)
jel se smije znati onda barem otprilike koliko ti je to mjesecno isplativo? mislim, ocito dovoljno da to radis, toliko mi je jasno :D
i jos nesto - s obzirom da imas aktivnih brojeva kao oveca firma, jel imas ikakav poseban status kod operatera i sto to uopce ukljucuje?
ako ne odgovoris, necu se uvrijediti, ali znatizeljna sam, stas :)
Dok su bile subvencionirane cijene mobitela i "na tudji racun" prema inoz. - mjesečna zarada je bila veća od 10.000 kn. Govorimo o cistoj zaradi. Nakon toga se smanjila na nekoliko tisuća kuna.
Status = da. Dobio sam najveći segment i osobnog savjetnika (to je kao da ti banka dade najviši kreditni rejting, osobnog bankara, neograničen novac uz povoljne uvjete...)
Ajme, pa ovo mi je pomaknulo! :D
Ispravljachu, svaka čast na konkretnom odgovoru! Mislim da ovo svim skepticima daje do znanja da se itekako može isplatiti temeljito poznavanje pravila rada teleoperatera i da je definitivno moguće okrenuti sistem naglavačke pa malo podšišati šišače ovaca :)
Jako dobra ponuda od simpe:
https://www.simpa.hr/mobitel/Sony-Xp...4-32-1-1-0-0-0
Xperia M za 1098 kn i bas nije nešto uau!
Y300 (Huawei) ima iste karaktistike a HT ga je u prosincu prodavao po 598 kn. To je bila dobra ponuda
Ime čini razliku u cijeni.
A i 1GB rama kod Xperie također čini značajnu razliku u radu.
@ispravljach... ne možeš mjeriti taj huawei sad sa ovim sony. Imao sam oba isprobat od ekipe i iako huawei malo bolja izrada sony (isto solidne izrade) pak puno bolji, ljepši dizajn a i xperia sučelje daleko ugodnije za rad.
A i što veli @yager...tu je 1 GB ram koje ipak vrijedi par stotina kn više.
+ sony bolji ekran (iako huawei IPS ali sony mi bolju živost i svjetlinu dao), kamera, adreno 305...
Mada za ovu cijenu bi top svih ponuda bila xperia L da su dali koji je odličan mid-range phone!
Neloša ponuda.
NOVO! Ako ti je predugo čekati 30 dana, jednostavno aktiviraj novu Prejaku opciju.
Opet ćeš imati 1000 minuta, 1 GB i neograničen broj SMS-a na raspolaganju (nepotrošene minute i megabajti iz prethodne Prejake se ne zbrajaju).
Jel se bonus novci mogu trosit na Njuskalo?
Ne.
Šteta :D
Ako ukinu naknadu za uspostavu poziva ja se 100% onda selim na Simpu :)
To ćeš se načekati.