Korisnici Simpa tarife mogu aktivirati novu Prejaku Opciju za 50kn/mj, u kojoj se dobija 1000min prema svima (200minuta max prema vip/tomato brojevima), neogranicen broj SMSova i 1GB internet prometa.
Korisnici Simpa tarife mogu aktivirati novu Prejaku Opciju za 50kn/mj, u kojoj se dobija 1000min prema svima (200minuta max prema vip/tomato brojevima), neogranicen broj SMSova i 1GB internet prometa.
Ispada da je Simpa sada jaca od extra total+ tarifa, ali traje samo do 30.9.!![]()
Već sam isplanirao prijenos broja, kad gledam cijena SMS-a prema inozemstvu 1.01 KN, za nekog tko redovno šalje, neprihvatljivo. :/
IZ UVJETA KORIŠTENJA:
- 1000 minuta prema mobilnim i fiksnim mrežama unutar Hrvatske
- ograničenje od 200 minuta prema mrežama u kojima se nude usluge koje omogućavaju primatelju poziva dobivanje bonus iznosa na temelju dolaznih poziva (Vipnet mreža)
- 800 minuta prema svim ostalim fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj)
ZNAČI SUMA SUMARUM: kad zoveš vip i tomato na raspolaganju imaš 200 min, a za ostale mreže 800 min.![]()
Iz Uvjeta koristenja Prejake opcije..
8. Nakon prestanka promotivnog razdoblja korisnici više neće moći aktivirati opciju, niti će se opcija reaktivirati. Svi korisnici koji su do 30. rujna 2012. aktivirali opciju, istu će moći koristiti do prestanka valjanosti nakon čega će se opcija deaktivirati i o čemu će korisnika biti obaviješten SMS porukom.
--
. [Lejzermaster]
pa sve ok, nesto bolja od brutalne....usto brutalna se vise i ne moze aktivirati,pa i nije konkurencija...
vezano za vip i tomato, jbg...nije tu kriv tmobile, bas kao ni tele2, nego je vip taj koji druge "unistava", samim tim steti i nama korisnicima...
Simpa Prejaka opcija je reaktivirajuća - reaktivacija opcije događa se nakon isteka roka valjanosti Simpa Prejake opcije ukoliko korisnik u trenutku reaktivacije ima dovoljno sredstava na računu za podmirenje mjesečne naknade za opciju, pod uvjetom da korisnik prethodno nije zatražio deaktivaciju Simpa prejaka opcije.
Jasno, jedina mana jest naknada za uspostavu poziva.
Što se pak tiče ograničenja prema VIP-u, načelno ih mogu shvatiti...
Ali ispod ti piše i ovo:
"8. Nakon prestanka promotivnog razdoblja korisnici više neće moći aktivirati opciju, niti će se opcija
reaktivirati. Svi korisnici koji su do 30. rujna 2012. aktivirali opciju, istu će moći koristiti do prestanka
valjanosti nakon čega će se opcija deaktivirati i o čemu će korisnika biti obaviješten SMS porukom."
Daruar28,kako mislis o cemu ja to???
tomato daje svojim korisnicima, to je istina..ali steti korisnicima svih ostalih operatera, jer im operateri ne mogu (kada bi i htijeli) dati prave flat tarife, bez uvijeta.
da vip ista valja, odobrio bi skupljanje tih kuna na tomatu i kada korisnik prima poziv is svoje mreze,no kako su djubrad, to ipak nisu uradili.... nego samo se "okomili" na na druge mreze a time i korisnike drugih mreza.
zato, uvijek prije biram drugog operatera, makar to bio i tmobile.
sama tarifa ima svojih mana, jer svakom korisniku odgovara nesto drugo ,ali jedina mana koju vrijedi izdvajati je taj rok trajanja, odnosno sto je ogranicena do kraja 9. mjeseca.
kako konkurencija svoje tarife stalno produzava, pretpostavljam da ce i tmobile uciniti isto,ali ajd' ga znaj
ovo je svakako predobro,nema veze sto imaju ovo ogranicenje al jbg moraju sprijeciti zlouporabu prema tomatu,ali 1gb plus pozivi besplatne poruke prema svima i pozivi bez uspostave za 50kn ovo je najbolje do sada sto postoji vska cast,a ovi u vipu imaju 150kn pa nisam pao s marsa da placam toliko
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Mogu li Simpići koji imaju pogodnost 1000 SMS-a i 1000 MB ako mjesečno nadoplaćuju bonom od 50 kn, kroz godinu dana, uključiti Prejaku opciju jer ne vidim tu opciju na Moj T portalu?
Da.
Ja sam jucer kupio novi broj. Danas ubacio 50kn, ukljucio Prejaku. I dosla mi je kasnije poruka da imam na to sve jos +1000 SMS-ova i 1000 MB.
Ispade: Prejaka + 1GB interneta.
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
Da T-Mobile je imao castilicu od 10lipa dok je minuta poziva bila 2.5kn. I u nacelu se slazem s raky_b.
Netočno, T-mobile je lani uveo tarifu Častilicu i ugasio ju, kako je i najavljeno, u studenomu. Za minutu poziva dobio si 2 kune, a meni je najljepše bilo kada su me zvali iz Vipove službe za korisnike i punili mi račun. U Tomatu ne možeš napuniti račun primanjem poziva iz konkurentskih službi za korisnike, ali si u T-mobilovoj Častilici to mogao. Ah, ta dobra, stara vremena...
Tarifa je super...sve do 9. mjeseca,i sta ces onda?
Prednosti naspram brutalne:
-jeftinije je 5kn mjesecno
-ne postoji striktni rok do kojega moras uplaćivat 50kn,znaci ne propada ti tarifa jer si zaboravio uplatit
Nedostaci naspram brutalne:
-tarifa vrijedi samo 4 mjeseca
-prema Vipu i Tomatu imas 200 min
Uglavnom,ostajem na Tomatu.Nema skrivenih fora u uvjetima koristenja i ja sam do sada vrlo zadovoljan...
Kako se na Simpa tarifi s uključenom "Prejakom" opcijom provjerava koliko se minuta napravilo prema VIPnet mreži (uključujući Tomato) od dozvoljenih 200 minuta bez naplate po minuti?
Jel tko vidio način?
Meni se nije baš dalo čačkati...
Što je sa MMS-ovima? To se nigdje ne spominje... Da ne ispadne da se to posebno naplaćuje...
Brutalnu se moze opet aktivirati do 30.6. pa bolje onda nju uzeti umjesto ove ogranicene Simpa opcije.![]()
Meni se Brutalna i vise isplati nego ova simpa opcija, jer kao sto je redscro rekao cijena poruke orema inozemstvu je 1.01kn dok je na tomatu 0.51kn. Za mene koji u prosjeku posaljem 20 poruka mjesecno to nije mala stvar. Iako je brutalka 5kn skuplja, kada uzmem u obzir slanje SMSa prema inozemstvu ispadne me jeftinije.
Zadnji uredio moba2007 : 03-06-2012 u 11:39
Nisi u pravu. Tko brani drugim mrežama da Tomatu odgovore na isti način?
Bookmarks