I kod total M se samo spustala brzina. Jedina razlika je da nema uspostave poziva
Printable View
I kod total M se samo spustala brzina. Jedina razlika je da nema uspostave poziva
Kad su uveli ovo da se Total+ tarifa ne može uzet bez ugoovora od 12 ili 24mj.? Dakle netko tko dođe u T-Centar i želi uzeti samo broj BEZ mobitela, mora potpisat ugovor bar na 12.mj.
Isto tako, postojeći korisnici Total S tarife mogu na S+ prijeći navodno samo uz produženje ugovora.
Da li je ovo sve istina? :/
Situacija: Extra obitelj XL+ sa tri broja, OTPO još 12 mjeseci.
Može li ovako:
1. Izvući člana van koji ide na Extra total S+ (ponuda za mlade)
2. Preći na Obitelj L+
3. Prenijeti broj iz VIP mreže u Obitelj koji bi donio 50% popust na 12 mjeseci. On bi morao postati Nositelj prema Uvijetima ponude.
4. Svima Flat opcija u single o obiteljskoj tarifi.
Kojim tempom to mora (ako može) ići?
PRVO:
Prenijeti broj iz VIP mreže u NOVU Obitelj, koji bi donio 50% popust na 12 mjeseci. On bi morao postati Nositelj, a član nove Obitelji bio bi član postojeće Obitelji
DRUGO
Izvući člana van koji ide na Extra total S+ (ponuda za mlade)
nositelja Extra obitelj XL+ > total+ XL
TREĆE
Svima Flat opcija.
ČETVRTO
total+ XL > član obitelji+ L
Dali imaju kakve povoljnosti u t mobile za male obrtnike.
Za grupne tarife nema, a za pojedinacne:
A) do 7.1.2013. traje promotivna ponuda uz OTPO na 12/24 mj: dobije se 50% popusta na tarifama Biz Total+ L/XL/XXL na razdoblje od 3/6 mj ako se kupi mob, odnosno 6/12 mj ako ga se ne kupi
B) promotivna ponuda do 31.12. za poslovne korisnike tarifa Extra biz Total+ L/XL/XXL: uvedena mogućnost umanjenja pretplate za 50% na razdoblje od 6/12 (ili 24 mj. ako se ne kupi mob). Uvjet: prijenos broja iz druge mreže i otpo na 12/24 mj
Jel primjetio tko na extra total+ tarifi da je povećana ona minimalna ograničena brzina (64kbps)? Neznam jel mi se to čini, ali kada skidam s marketa aplikaciju ide u koracima od po 12kb, a mislim da je prije išlo sporije - po nekih 4kb. A i kada koristim tethering na kompu kaže da je brzina 7kb... Rekao bih da je i surfanje na mobitelu sada ugodnije - opera mini, rss, tapatalk...A i ovo 64kbps bi trebalo biti maksimalno 5kb u stvarnosti - zar ne?
Jedina razlika u odnosu na prije je što sada imam aktiviranu opciju Flat - pa možda u toj opciji da je i malo veća ograničena brzina...Extra total S+ za mlade tarifa.
Pozdrav ekipa
Imam pitanje, vidim da ima kolega koji su upućeni pa vjerujem da će mi pomoći.
Dakle, na pretplati sam u t-mobileu, extra total+ s (poust za mlade) Pretplata traje od kolovoza, na 2 godine (kupljen uređaj)
Cura planira uzeti neku pretplatu i uređaj.Vidim da nude popust za prelazak s druge mreže (50% kroz godinu dana). Ona ima i simpa broj i bon bon.
Nažalost, tarife m u kojoj su solidne cijene uređaja nema na popustu, pa bi se trebalo uzeti L. Nakon koliko vremena se može sići u tarifu niže?
Nakon godinu dana, jel postoji opcija formiranja neke obiteljske tarife tako da se ne plaća narednih godinu dana 300 kuna L tarifa?
Hvala puno
nakon 7 mjeseci, ali ti se ne isplati prije godinu dana ako koristis popust od 50%, naplacuje se 98kn
Da, nisam ni planirao tada. Jel mogu nakon godinu dana napraviti neku obiteljsku tarifu i obje te pretplate u nju ubaciti? Naravno, s intencijom smanjenja pretplate
Od kada sam usao u obitelj + tarifu stalno mi dolazi ona obavjest TKO JE ZVAO!
zna li netko kako se toga rijesit tj. kako to iskljuciti?
Jer "ubija" mi funkciju IBlacklista
Sa njihove stranice
= Citat =:
Uslugu Tko je zvao ćete besplatno aktivirati tako da utipkate: **70*124# . Unosom koda za aktivaciju usluge Tko je zvao poništit će se preusmjerenje poziva na Govornu poštu koji je aktiviran unosom **70*123# .
Zaključite li da vam informacije o pozivateljima nisu potrebne, deaktivirajte uslugu unosom: #70# .
Kôd za aktivaciju i deaktivaciju usluge se unosi izravno na zaslon mobitela, kao prilikom pozivanja.
Zahvaljujem. Deaktivirao sam uslugu! Bravo!
jel se meni čini ili su promijenjeni uvjeti korištenja ?
https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...Id=790&rType=2
12. točka - ... U slučaju kupnje iPhone uređaja, korisnik može promijeniti Tarifni model koji koristi sa tarifnim modelom neposredno niže vrijednosti po plaćanju 12 mjesečnih računa računa za korištenjeT-Mobile usluga u Tarifnom modelu koji želi promijeniti.
ja sam kupio 4s 2.3.2012. i nakon 6 plaćenih računa sam mogao tarifu niže ;)
jedino što je OTPO bio potpisan po extra total tarifi
Znaci dovoljan za besplatan raskid ugovora?
ne bih se složio s tobom.
mislim da promjena specifikacije ne utječe na to.
npr.
15.10.2012. uveli naplatu naknade za prelazak na tarifu niže vrijednosti. iz Hakoma i HT-a odgovorili da to nije dovoljan razlog.
valjani razlog smatraju prisilnom migracijom kao što je 1. studenoga to bilo za tarife: Za sve, Aha...
U slučaju izmjene ovih Općih uvjeta, koja je za Krajnjeg korisnika nepovoljnija u odnosu na važeći Ugovor, Krajnji korisnik ima pravo raskinuti Ugovor bez naknade, u roku od 30 (trideset) dana od dana njihove objave.
Mislio sam zbog ovog stavka Zakona da se moze.
sreca u nesreci onda ;)