Tako je, Mario :p
Printable View
Tako je, Mario :p
Kaj postoji proširena verzija? :belj:
Ta je 18+ :p
Naravno :notooth:
Mah, djaba tog... Sad pitam starog da mi to OPSIRNO preprica, nekaj na netu najdem, i ko bog... Ak stignem, procitam jos nekaj (iako neznam cemu, kad mi to nema smisla...), al sad radim DZ iz hrvatskog...
Da se ostavim foruma i mucim ljude na Facebooku? Mislis da je to nes bolje? Aj da te dodam za frenda, predomislil bus se ;)
Hvala Mario. :kiss:
Jao, cim neko kaze nes protiv mene, odma se svi slazete... Hjoooj, kam ode ovaj svijet :whistle:
Ne slažu se svi jer jer im se slaže,već jer si naporan s svojim pomalo uzastopnim postovima s kojima pomalo iritiraš. Bio si upozoren na to,nemoj reć da nisi. Nitko te ne pita za tu nesretnu Odiseju kao ni za dosta stvari od prije koje nam nabijaš svaki dan pred nos da čitamo i nitko nije kriv zbog toga da bi od neki dan svaki tvoj post sadržao terapiju s tom knjigom i tvojim kukanjima vezanima za nju. Šta nas čeka kad i ako vidiš neku golu curu uživo? :freakout:
Ovo sam ti mislio poslat na PM,al neću. Na PM si dobio upozorenje neki dan i nije te baš pogodilo. Javno te upozoravam po posljednji put tu pred svima koji te čitaju svaki dan i posljednji put te molim da se smiriš i da nas ne mučiš toliko koliko misliš da je potrebno. Tko ovdje ovako štanca postove i tko naokolo upada sa poluiskoristivim ili pak beskorisnim savjetima samo da se piše? Malo je takvih a ti si trenutno glavni kao takav. Protiv tebe nemam ništa i činiš mi se O.K momak i samo zato ti dajem još jednu šansu koju vjerujem nećeš prokockat.
Bez uvrede molim.
Ok, ok, nisam uvrjeđen, sve 5...
I zas pise sam /cut :wtf:
Vam fali moja diktatura u chataonici? Fali, znam ;D
Je, fali... Ali sta cemo jadni, ostavio si nas u korist gay futrola za mobitele. :notooth:
fico, ja sam Mariju rekao 'tako je' jer je promijenio s u š u naslovu teme, a to kako ćeš ti provoditi svoje slobodno vrijeme nije moja stvar :p
Ja znam da upravo odoh tulumariti :notooth:
Taj fetiš je presudio. Nažalost... :cry:
;D
Vecer :)
Do sad pisao zadacu iz biologije -_- i saznao di idemo na maturalac,berlin/prag 8 dana...svi kazu da je odlicna destinacija,zanima me kako je vama bilo,ako je netko isao(a vjerujem da je :D)
U Berlinu sam bio. Lijep grad, samo skup do jaja.
Mi kada smo išli kao razred tamo, na jednodnevni izlet, svi smo se nabrijavali na neki shopping, al kad smo vidjeli cijene, a mi sa cca 200€ u novčanicima smo se brzo predomislili ;D
OT: Nije pametno spavat popodne jer onda poslije 00.00 nema teorije da zaspim :D
Prag majka! :beer: Ja sam bio u Austriji i u Pragu za amturalac.
OT: Odgledao film i idem spavat...
:hm: Na racunalstvu...
Bas, vidi, ni kod nas se nezna kam idemo na "izlet" na kraju godine... :) mogli bi podiskutirat :D