ja sam skidao sa 33k pa je trebalo kojih 15-20 minuta= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Printable View
ja sam skidao sa 33k pa je trebalo kojih 15-20 minuta= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
...zato postoje memory stick-ovi - sve gluposti skineš na poslu a doma koristiš net za nešto pametno...
Usput ima li tko kakav dobar skin za preporučiti da nije napadan i preogroman (mislim vizualno)...
Ja koristim "Doodle Plastic" - niš' posebno, jednostavan, just a touch of something different...
...ma ja se već duže družim sa ovom Phoenity i malko mi je dosadna a ako krenem na kopanje za novom - ode mi pola dana...
U biti treba mi nešto što tabove prikazuje kao kockice i da nisu vezani sa stranicom...
noia extreme..... bez nje nebi ni koristio firefox;)
Ako nekoga zanima kako preseliti bookmarke na drugu particiju ovdje je sve objašnjeno -> http://gog.info-mob.com/index.php?p=8
Rekoh ja sebi ajde da probam taj FF kada ga toliko hvale a moj IE nešto zeza.
Evo šta sam skinuo s neta i super mi izgleda i brz ko zeko:
http://img45.echo.cx/img45/1237/firefoxv1035xq.jpg
verzija1.0.3
Sam uređuješ prema svojim potrebama.Nemoj te mi zamjeriti što nemam pametniji komentar ali prikupljam utiske!!
Dali ovu verziju mogu još ubrzati više?
pa šta ćeš brže i bolje od ovoga..
skinuo si zadnju verziju i to je to za sada;)
...stvar je da sa svim ubrzivaćima skoro ne dobiješ ništa tako da je moja preporuka da se normalno koristi FF...
Evo meni friško instalirani FF 1.0.3 radi problema sa nekim animiranim gifovima... takođe nije baš najbrži kad otvaram par prozora (shift+klik na link) na brzaka... treba mu da ih uopće pokaže na start traci...
ma meni i dalje tvoj avatar nekad ne šljaka!
a zakaj ne koristiš tabove???
ma idu mi na... u stvari, zauzimaju jedan red, a to mi je preveć na mom malo monitoru.. ;)
vidiš i meni moj avatar ne šljaka, tj. prvi put kad se stranica otvori, pesek zalaje i ukopa se s otvorenim ustima i ne mrda...
Istina i nikad mi nije bilo jasno zasto tvoj steka a drugi ne...
Koristite li nekakve teme za FF, ili ako vam se neka svidja pa dajte i nama na znanje.
...WB - presloži si alatne trake - evo meni su tabovi u drugoj koloni...
meni su na dnu... ma stvar je samo u navici... prije godinu dana sam tabove obilato koristio još u tadašnjoj operi, a onda me je jednostavno to prošlo i sad već sam dugo na prozorima i to mi je najpraktičnije... ovak se stalno zabunim pa oću zatvorit tab a lupim glavni x i stalno me upozorava da su tabovi otvoreni i dal sam siguran da ih hoću zatvoriti itd. - jednostavno mi previše vremena to oduzima... ;D navike se teško riješiti...
btw sad mi se moj avatar pokazuje najnormalnije... imaju ovi iz FF još pokoji bug za ispraviti.. ;)
Konkretno, skini taj avatar pa ga provuci kroz neki anim-GIF-tool, te primijeti da je uključeno da se animira konačni broj puta, a ne beskonačno. Ne sjećam se koliko, ali u tome je (vjerojatno) caka: otvoriš neki thread u tabu, pa dok dođeš do njega avatar se već odvrti tih svojih XXX puta, pa stane.= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
da i ja mislim da ti zato šteka ti si ga ionako stavio prije sto godina....
nije mi to logično jer zakaj se to onda događa samo na FF-u?
ja znam zašto se događa...prvo stavi na FF adblock na sredinu i neće ti više blokat isto kao ni meni
Na SupportForumu tu stvar s animGIFovima objašnjavaju u stilu da je FF pisan da bude precizan i kak treba. Tipa, vele da MSIE skuži da neki GIF ima 1000 ponavljanja pa pretpostavi da bi, zaptravo, trebao biti beskonačan, i onda ga vrti beskonačno, dok FF glumi frajera pa ako je kodirano 1000 puta on ga vrti 1000 puta. Velim, tako to objašnjavaju na FFovom supportForumu, i ne namjeravaju to sređivat jer je njima to OK.
Pa ti vidi...
pa po meni to je okej... programeri FF-a ne žele podilazit nekome tko napravi gif 'po balkanski' i očekuje da je sve super... to mi se sviđa, IE je sa svojim 'ispravljanjem tuđih pogrešaka' doveo do toga da danas webmaster može biti svatko tko nekaj nadrlja u nekom programčiću tako da taj HTML ne liči na ništa, a onda IE ispravlja po pretpostavci tuđe greške... nitko ne jamči da će točno pogoditi, onaj tko nešto radi bi trebao napravit kak se spada a ne da netko drugi pogađa što je autor htio reći. tak je i sa gifovima
Slažem se - nisam ni mislio da nije OK. SAmo dok sam skužio zašto, pojelo mi živce :)
BTW - onaj bug sa bookmarks-toolbarom je još uvijek prisutan, i očito ga ne namjeravaju ispravit jer je od v1.0 tu, a sad smo na v1.0.3. Dakle, preko 3 updatea im se to nije dalo sređivat, a mene to stvarno počelo ljutiti. Šteta, jer inače stvarno nemam problema sa FFom.
Kakav bug?!?
Staviš si bookmark-toolbar, da imaš neke bookmarke pod klikom (naravno, ako nisi škrti luser pa imaš premali monitor tak da ti ni tabovi ne stanu u browser). I onda staviš browser u windowed-mode (dakle, da nije full-screen), pa ga minimiziraš u tray, pa ga restoraš - i onda ti taj bookmark-bar postane strelica, ko da ne stane sve na screen - a nema ništa na screenu! I onda ga moraš resizati u full-screen i vratit nazad, pa se tek onda pojave bookmarksi na bookmark-baru.
E da, to se meni ponekad znalo dogoditi, ali nikada nisam ulovio neki pattern kada se to dešava, BTW, evo sada sam provjerio i ja više nemam problema s tim. Možda zato jer sam ja natočio 1.0.3 na čiste windowse, nisam radio upgrade...