Nisam još stavio, čekam da updates.mozilla.com proradi (navala je bila) kako bi mogao skinuti ekstenzije, do tada neka 1.0 čeka na hardu...
...pa ovako jučer je izašla zadnja verzija...
Hrpa extenzija ne radi za isti iz prethodnih verzija...
Meni najvažnija extenzija Tabbrowser extensions šljaka...
...upravo mi se i automatski update-o open book u biti alat za rad sa bookmarks-ima...
Da sad čujem vaše mišljenje...
Nisam još stavio, čekam da updates.mozilla.com proradi (navala je bila) kako bi mogao skinuti ekstenzije, do tada neka 1.0 čeka na hardu...
...sam ti update-a exstenzije koje već imaš (naravno ako ima verzija istih)...
Ma jučer ujutro čak mislim da su bili down sa serverom na kojem se vrti Firefox download i extenzije...
...pošto vidim da ovdje imaju samo dva pobornika Firefox-a, gog probaj ovo navodno ubrzava Firefox...
Ovo je nekakav patch i najbolji je ukoliko ti je FF instaliran na sistemskoj particiji...
Naravno mogu i drugi probati...![]()
Baš ću probati. BTW stavio sam 1.0 i updejtan mi je tabbrowser extension. Uglavnom, dojam mi je da je puno stabilnije, 1.0pr mi se za raliku od 0.8 i 0.9.3 znala dosta često srušiti...
I izgleda da je riješen problem sa nestajanjem favicon-a od posjećenih stranica...
...je samo su teme dosta siromašne i nema mojih favorita ali što ćeš sve je to cijena napretka...![]()
Ja sam općenito zadovoljan s FF-om al me smeta kod downloada (recimo slika i sl.) kaj svako malo skače onaj prozor za clean-up, a nisam pronašao u opcijama di se to isključi...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...vidiš ja sam si nakalemio neku ekstenziju (pojma više nemam koju) pa mi tijek downloada pokazuje pri dnu (onaj clean up prozor već po navici gasim)...
tcc, pa kaj nisi prije pitaoTools -> Options -> Downloads i isključi "Show download manager windows when download begins"..
@dmi, daj pliz pogledaj kak se zove ekstenzija...
Eh a ja bi htio da mi je to uključeno kad počnem nekaj malo 'teže' downloadati, ali ne da mi nakon recimo 10 downloadanih slika sam od sebe skoči i pita za clean-up...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...Download statusbar...
Po svemu sudeći kad mi i sad to radi ista je update-ana...
...dobra mi je i Gmail notifier za pogodite što...
vako... jel firefox bolji od opere? ja koristim operu,super sam zadovoljan,brža je valjda triput od ie,ali mi je u zadnje vrijeme počela brejkat!(verzija je 7.20-ove novije mi previše jedu resurse mog užasnog kompa) pa bi prešao na firefox!
Pa isključiš da se uvijek otvara, a dovučeš si shortcut ikonu u toolbar, meni je odmah do mjesta gdje se upisuje url i onda kada te zanima kako nešto napreduje samo klikneš na tu ikonicu i otvori ti se dl manager...Izvorno postao whiteboy
Idem baš probati "Download statusbar"...
@dmi, onaj patcher za FF kaj si ostavio link mi ne radi jer FF mora biti instaliran u defaultnom folderu...
ja inače od ekstenzija koristim (za sada) samo tabbrowser i web developer...
@niten, 4.7 MB nije puno za skinuti, probaj pa vidi.. Meni je osobno bolji od Opere, mada je opera u nekim stvarima navodno naprednija. No to još nitko ne koristi, a s obzirom na broj IE usera vjerojatno niti neće tako skoro (vidi http://vjekoslav.info/opera_rules.htm )
btw, da bi dobro vidio ovaj gore link treba ti opera 7.5x...
...za korisnike koji koriste IE kad pređu na FF prelaz je dosta intuitivan - kod Opere se moraš ipak malo navikavati...
I najbolje je to što svi koji uspoređuju Operu i Firefox uredno popljuju FF jer nema ovo, nema ono - ljudi u rangu Opere imate Mozillu dok je FF samo web preglednik (koji možete nadograditi po svojim željama)...
Skinuo download statusbar iako ga nije bilo na popisu ekstenzija za FF 1.0, ali nakon skidanja na komp i instaliravanja (nisam mogao automatski) sve šljaka.. nice extension, tnx![]()
Meni je Opera zakon, ali FF je ipak malo brži...
Meni opera nije sjela, koristio sam ju davno prije cca 3 godine...
Would you like to try again?![]()
![]()
...je Opera je sad zakon (samo što se plaća)...
Imam i novu, ali sam ju nabavio nakon firefox-a, a s njega se više ne skidam, jednostavno mu ne mogu naći nikakvu manu...
u biti ima jedna, bilo bi dobro da mogu otići na Bookmarks u neki podfolder i da tamo bude opcija add bookmark tako da ga odmah u taj folder spremi...
...a jesi li probao Open book daje ti funkcionalnost rada s Bookmark-sima kao kod Opere?
imaš neki link, ne znam što da točno tražim...
...službena ekstenzija (na njihovim stranicama) ekstenzija se zove Open book...
Ne obavezno...Izvorno postao dmi
![]()
Bookmarks