Odmah da kažem kako je ovo malo offtopic, ali negdje sam morao to napisati. Riknula mi slušalica na E51 i naravno pod garancijom odnesem u OS Mobis i šalju je za ZG. Vraća se nakon tjedan dana sa novim softom i novom slušalicom. Samo što sam je uzeo i izašao van , odmah sam se vratio jer su mi slomili kućište. Pored IC porta kod pritezanja vijka su presilili i puklo je kućište. Odmah naravno natrag u ZG na servis i opet nakon tjedan dana dolazim po njega. Nije slomljeno kućište ali osjetim da to nije to. Naime tipkovnica uopće ne "sjedi" kako treba, a zadnja strana, odnosno kućište koje je zamijenjeno izgleda kao da je iz kakvog kineskog shopa po 3 kn sve. Original je imao pored kamere T-mobile logo, a ovaj ništa. Bočne strane nisu uopće zategnute do kraja, ima barem ok 1 mm još mjesta. Tipkovnica koju sam spomenuo i ne "sjedi" dobro stvara osjećaj kao da je sredina tipkovnice "propala" u uređaj. Znam da mail u Mobis neće promijeniti ništa i da će reći pošaljite ga da ga sredimo (to bi bio treći put da gibam 120 km do Os i natrag samo zbog Nokie), jer ipak je pod garancijom.
Smatram da je to malo neozbiljno od jedne tvrtke koja je ekskluzivni zastupnik i serviser i to prema telefonu koji nije 195 kn u paketu, (ne mislim nikoga uvrijediti)!
P.S.
Pozdrav legama iz OS Mobisa ako su članovi foruma i rade u spomenutom jer će znati o kome se radi!