Izvorno postao
Lejzermaster
Ma ja mislim da jos moze biti caka zadrzavanja novaca. Posuduju od nas novce bez kamate.
Narucio sam necacima neke helikoptere na daljinski i to 2kom, kostali oko $20 i oni kao uredno poslali. Nakon mjesec i vise dana kako nisu dolazili samo na moj prvi upit su mi vratili novce.
Inace imaju spiku pa pricekaj jos malo, pa zapelo u posti, pa sad imaju novu godinu pa je guzva u posti, i ono stalno neke fore. Ali na kraju vrate lovu.
I da se vratim na helikoptere, odmah lova vracena na moj prvi upit. Ja sretan sto sam ipak dobio svoju lovu natrag a i oni sretni jer su od mene bez kamate posudili $40 na mjesec dana.
Pa ti sad misli koliko iam takvoh helikoptera prodanih..
Sto se tice drugih narudzbi i povrata..
Sad narucio kuciste za N700, trebao mi je samo poklopqc baterije ali nisam nasao samo poklopac pa sam narucio cijelo kuciste. Uredno stiglo za tri tjedna no poklopac ne odgovara. Pisem ja selleru da ne odgovara, kaze poslikaj i posalji. Ja poslikam i u roku dva dana vratio lovu.
Pa opet kablovi za iphone 5, javlja mi poruku charging is not supported for with this accessory.
Napravio screenshot poslao selleru i vratio lovu drugi dan.
Sto se tice vracanja ja imam dobro iskustvo.
Nazalost ovi linkovi na tablete vise ne rade da vidim o cemu se tu radi.
A sto pripaziti prilikom kupnje.. Pogledati rejting sellera u postocima, vidjeti na koje proizvode je dobio negativan feedback i dali ima pozitivan feeddback na taj proizvod koji se kupuje..