Izvorno postao
-Um-
Da, ja sam je updateo, iako je na njoj zadnji software, i ništa nisam dobio, samo mi je pojelo 115Mb prometa... =)
U biti updateao sam je zbog jedne druge stvari, ali svejedno je isto.
Gledaj, mobitel možeš otvoriti jer ti ne diraš nikakve vitalne dijelove samog mobitela, već skidaš zadnju plastiku (sada možeš kupiti i drugu boju plastike kada ti dosadi ova postojeća), i skidaš držaće slidera. Ti nemaš što dorati drugo.
To ti se odšarafe ti mali metalni profili, i ispod se stavi malo izolir-trake, kada te metalne držaće slidera vratiš, ta izolirka se uopće ni ne vidi, naravno, i da se vidi, kakve to veze ima, kada je to sve pokriveno plastikom iza koju kasnije vraćaš na mjesto...
Uglavnom, slider znatno drukčije djeluje. Totalno druga stvar...
I nakon 10 dana ja sam još uvjek oduševljen kako sada slider klizi...
Pa pogledaj samo na toj stranici komentare i sve će ti biti jasnije... ;)
-----------------------------
Ljudi, ja sam sa svojom N95 jako zadovoljan.
Da mi teba profi slike, kupio bi profi aparat. pa o čemu pričamo???
još prije nekoliko mjeseci imali smo fotoaparate sa VGA kamerom i svi smo bili turbo sretni i nitko nije ništa rekao. Sada imamo N95 sa 5mpix kamerom koja radi odlične fotografije, ali ne, moramo i tu naći manu, zašto sa tih 5 mpix ne slika kao ovi sa 10mpix?
A da nam vrate VGA kameru, jel to bolje?
Jedini minus koji možete dati N95 je definitivno baterija i GPS (bolje da ga nisu ni stavili nego ovakakv koji jesu - ali opet - ovo je među prvim mobitelima sa GPS-om, prema tome, ecimo da je to sve još u experimentalnoj fazi, pa tu ni nisma dao neki veili minus), naći veliki, tj. JAKO veliki minus je baterija, a ostalo je sve jako dobro.