čuj ti nju, prvo po skrivečki prebaci na veči paket za adsl, sad još ide žicat maxTV ;D
A kaj se taj box nemože jednostavno prikopčati na neku VIVO karticu? Za snimanje i to..
Printable View
čuj ti nju, prvo po skrivečki prebaci na veči paket za adsl, sad još ide žicat maxTV ;D
A kaj se taj box nemože jednostavno prikopčati na neku VIVO karticu? Za snimanje i to..
Evo ovako!
Ja sam doma u dubravi u ljubijskoj ulici. Jucer je bila ekipa it t-com-a i instalirala MAXtv.Radi normalno, za sada nema smrzavanja slike, sucelje je sporo ali nadam se da ce se to promijeniti.
MAXtv do kraja godine kosta jednu kunu mjesecno.Moj savjet je da oni koji ga zele naruce odmah jer ih nista ne kosta a kasnije ce se sigurno cekati duze na ukopcanje.
Normalno da može :)= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
iz boxa ide scart izlaz, a ništa lakše nego njega spojiti na ulaz VIVO grafulje :thumbup:
mislim da ce akcije tipa za 1kn uvijek biti, ako sto je slucaj i sa dsl-om. a da ce se cekat duze, vjerovatno hoce ali ne toliko kao dsl ha= Citat =:
Izvorno postao bogo1971
Koji sustavi sučelja su spori i kako to izgleda u praksi?= Citat =:
Izvorno postao bogo1971
Danas-jucer sam primjetio ubrzanje sucelja tako da vise nije bas toliko iritantno.
Odaberite jednu od opcija kućne mreže po vašoj potrebi i opciju MAXtv prijamnik.
Kućna mreža
Osnovno kabliranje
99,00 kn
Dodatno kabliranje
10,00 kn/metru | 200,00 kn/radni sat
MAXtv prijemnik
Uz ugovor od 24mj.
300,00 kn
Što tu treba?? jel mi treba ova osnovna kabliranja ??
;D;D;D a šta na ovo reči nego se nasmijati na pljačku jadne raje!= Citat =:
Izvorno postao Keyser
Pa osnovno kabliranje ti budu svakako naplatili jer je to od utičnice do prijemnika(zavisi sada koliko metara u osnovu računaju) a svaki metar dalje lopovi naplate LOL.
A o radnim satima da i ne govorim je dečki naprave posao za CC15 minuta(što je puno za razrađene instalatere) a budu naplatili svakako puni sat!;D
Tako da ti ne gine CC 600kuna ;D;D;D
EDIT: nemoj da te prevare sa neki sistemom ljepljenja kabla sa tekučom plastikom uz rub poda ako je na duže ili oko vrata, nego obavezno su dužni postaviti plastične četverokutne vodilice!!!
i ako ne stavim strelicu na to oni ce mi to naplatit?
koliko im treba vremenski da dodu nakon što naručiš?
Hmm.. par pitanja nenalice:
1) Ako sam dobro shvatio, u biti TV moram prebaciti na AV i onda preko MAX prijemnika šaltati programe?
2) Jesu li Discovery i N.geographic sa prijevodom ili ne, i na kojem su jeziku?
discovery ima titlove na hrvatskom, a za ovo drugo neznam= Citat =:
Izvorno postao Boris-RI
imam i ja pitanje...
sad sam skuzila da zapravo treba to ici preko scarta :creep:
ali ja vec imam tako spojen komp na TV...i ne bih htjela to odpajati...kaj da ja radim?
recimo,dode mi maxtv i sad...di ce oni to ustekat??ne kuzim...imam ja AV1 i AV2,na AV1 mi je komp,a jel onda moze maxtv na AV2???
Jel imas 2 scart-a otraga? Ak imas svaki prikljucak na svoj scart i onda preko daljinca biras. Meni je problem jer imam samo jedan scart na koji mi je spojen dvd, morat cu dvd prebacit na video ulaz za kameru i sl...
E da, sta je s onom provjerom za tjedan dana? Uvijek mi to napise kad idem provjerit dostupnost.
imaš za kupiti produžni priključak sa dva scart ulaza na jedan izlaz.. bilo u Metrou po 50tak kn...= Citat =:
Izvorno postao BM0021
jedina je caka da ulaz 1 ima prednost pred ulazom 2. Tako da ako ti na ulaz jedan dolazi signal, nikako ne možeš dobiti sliku sa ulaza 2.
Meni je na ulaz 2 ionako spojen video koji jako rijetko koristim.. a na 1 satelitska.. pa kada želim gledati video jednostavno ugasim satelitsku i sve 5 :)
Malo zakomplicirah ali valjda kužiš ;)
Kuzim. Na ulaz 1 spojim dvd i kad hocu gledat max tv samo iskljucim dvd na gumbu i to je to. Ne cini se komplicirano a i to mi je jedino rjesenje... Hvala!
a jel to vrijedi i za mene?
znaci da bi mi komp trebao biti ugasen da mogu gledati maxtv?
a ne znam dal ima dva scarta...mislim da je jedan...
što može taj modem što dobim bit samo u štekan u telefonsku žicu di bi adsl radio a da isto vremeno mogu koristiti stari modem i s njim ic na net, jer starci ocu imat to u svom dnevnom boravku a ja sam na katu i oni mi premjestili comp zbog toga, i brijem ak mi ne vrate u sobu komp ja cu ih s nožem ispikat :evil:
bas gledam, uz intrnet racun dobih i brosuru za MAX TV pa sad ono par pitanjca onak iz vedra neba.
Vidim da nude i HRT pograme, te pise da mjesecna naknada iznosi 65kn/mjesec, e sad paralelno s time me zanima dal se mora ondak i placat pretplata gadovima iz HRTa???? jer ak uzmem u obzir da nemam klasicni TV, vec recimo samo TV karticu prek koje bi mogo na kompu gledat MAX TV nebi jos na tih 65kn htel placat 65kn i HRTu (sve skupa je ondak to 130 kn)...
Erm vidim da u ponudi programa nemaju SciFi Chanel, kaj ak nist drugo onda zbog toga nebi uzel uslugu.
Naravno da moraš... To je isto kao i kabelska... Kabelska isto ima HRT programe, pa svejedno nije HRT briga... Znači, mjesečno minimalno cca 130 kn... Na kraju i ne ispadne baš tako povoljno... :-/ Zato ja čisto sumnjam da ću tako skoro, a možda i nikad uzeti taj MAX TV...
Same here. Dodatni programi mi ne znace, a tehnoloski larpurlartizam mi u ovom trenutku ne znaci nesto previse.
Rasteretimo linkove! Nemojte koristiti IPTV :)
Ma idiotizam s HRTom je u fucking zakonu, gamad si je napravila zakon, prema kojem ako posjedujes "primajnik" moras placat rtv pristojbu, daklem bz obzira jel ko koristio neku kabelsku Tv, koja u svom popisu fali te Boze nema HRTove programe, al imas TV il TV karticu svejedno si duzan platiti pristojbu, kaj je po meni totalna nebuloza, isto tak prema tom zakonu ak se zabahate te ak ih niko ne sprijeci, da uopce nemas niti TV niti radio niti tv karticu, al na mobitelu imas radio onda bi isto tak moro placat pristojbu...
Ok ovo je bilo OT
Svejedno Max nema SiFi Chanel i nist od tog, do daljnjeg ;D
Sta je s onom provjerom dostupnosti? Prije je bilo 7 dana, sad je 24h ali opet... Pa nemam dial-up modem da ga mogu ostavit ukljucenim! Sta bi trebao ostavit komp upaljen i konektan na net 24h da provjere dal mogu dobit maxTV??
ja predao zahtjev čekam sad to...
Malo sam si premisljao ovih dana, oduzimao i zbrajao i na kraju sam ipak potpisao i uzeo maxtv.
Moguce je da ce se uskoro (vodatel poveca dostupnost, iskon triple-play) povecati konkurencija, no kao i kod svega kod t-coma: zacepi nos i gutaj :)