evo,sve sam sredio..sad bi jos samo trebo preporuku za mp3 player.trenutno imam pocket music ali nemogu nac serial za njega...jel ima ko od vas serial za verziju 2.0?
Printable View
evo,sve sam sredio..sad bi jos samo trebo preporuku za mp3 player.trenutno imam pocket music ali nemogu nac serial za njega...jel ima ko od vas serial za verziju 2.0?
i s kojim programom mogu kontakte sa sim kartice spremit na mob?
Juco...prvo pročešljaj ovaj topic i to čitav. Tu ćeš naći sve odgovore...
Za playanje MP3-ica ti super može poslužiti The Core Pocket Media Player. Jest video player, ali obavlja svoju funkciju i više nego dobro.
mozda ja ne vidim dobro ali nema niti na jednoj strani ime progarma s kojim se kontakti mogu prebacit s kartice na mob...probo sam settings-phone-call options-show sim contacts ali ne radi...probo sam stavit karticu u drugi mob i svi kontakti su na njoj...ajd pomagajte ljudi!
Imaš moj opis u >tips`n tricks.
Evo, ovo sam danas dobio:
http://img340.imageshack.us/img340/6984/20057xm.jpg.
Nisam jos instalirao, ali hocu, pa cu da javim utiske.
jel postoji MPX land na engleskom?
hm... trebalo bi saznati jeli to neka nova verzija ili isti wm2005 koji imamo
to ti je samo rusifikator. dakle prijevod na ruski.
Identične su verzije mom WM-u 5.0 tako da mi nije to neka fora.
i kod mene... samo ta verzija ima preinstalirani (sakati) Windows file explorer?!?
:-/
Nista, taman sam se ponadao da cu ponovo imati delo MPx-Landovaca na telefonu, ali ne lezi vraze! Nema ama bas nikakve,ali NIKAKVE razlike u odnosu na WM05 koji vec poodavno pluta netom. Jedina razlika je u tome sto ima dva umesto tri image-a, ali sve ostalo je identicno.
MPx200 otišao u vječna lovišta!!!!!!!!!!!!
kada sam flashao na WM 5,0 pojavila mi se poruka da flashanje nije uspjelo.
ljudi kaj da radim???mob se upali i samo stoji ona početna slika.probao sam master reset ali nema pomoći.probao sam i reflashat i opet ne želi,više ne znam kaj da radim. Molim pomoć.
probaj reflashat na stariji OS....WM2003 ili WM2002
Probao sam na WM2003 i sve uredno prepozna mobitel a kada treba flashanje početi onda samo stoji na 0% i ništa se ne događa.
Ima tko kakve ideje kako osposobiti mob?
da formatiraj karticu i ne piši više u ovu temu!
Ljudi, kolko vam traje baterija na 05.Je da puno telefoniram ali dva dana mi je fakat prekratko.
Sa telefoniranjem ti ne drži baterija dugo...
Htjela sam sa vama podjelit razocarenje s wm05! Na pocetku mi je sve bilo cool i bolje! Sad kada je vec neko vrijeme proslo sve mi se vise cini da imam onaj originalni wm2002. mobac mi je sve sporiji, desava mi se da kad pritisnem send on se smrzne na par sekundi i tek onda posalje sms. Eto toliko od mene razocarane! Pozdrav svima!
Ja stvarno ne mogu objasniti sve što se vama događa sa WM-om. Meni ovo radi skoro besprijekorno...
Kad se vec zalimo, mene muci:
1. povremeno smrzavanje,
2. to i tamo se desi da se ne mogu javit na poziv,
3. indikator baterije stoji full napunjen i onda u sekundi padne na jednu crticu i javi upozorenje da je bat prazna, a kad ga napunim i skinem s punjaca cesto indikator zna ostat na samo jednoj crtici iako je pun,
4. sync subfoldera iz outlooka tu i tamo rikne. Javi gresku kod synca i jednostavno pobrise emailove iz subfoldera s telefona,
5. Nemam fucking mms (nije da ga puno koristim, ali da me bar kolege s posla stalno ne zajebavaju!)
Razlozi zasto sam jos na wm05:
1. Kad snyc dobro radi imam sve emailove stalno sa sobom (50+ MB). Kod wm03 nikako nisam naso rjesenje kako natjerat windowse da folder s mailovima bude na SD kartici. Kod wm02 je to prebacivanje radilo super, ali wm02 mi je bio stabilan kao i wm05, a 05 je ljepsi;)
2. Sucelje na wm05 mi je predobro, i ne znam kako bih se ponovo pomirio s suceljem na wm03.
3. Ne da mi se (iako imam i tipkovnicu) ponovu upisivat sve one gprs i sl postavke, slagat redosljed ikonica, reinstaliravat sve programe, i sve te gluposti!
meni takoder wm05 radi besprijekorno
Ajd pliz, vama kojima WM05 radi besprijekorno, jel moze kratak opis za sto koristite mob i koje programe imate instalirane. hvala
meni vise manje radi besprijekorno....osim standarnih programa imam ClearValue ...nekoliko igrara i puno mp3-a ...
mozda vam se zna smrzavati jer nemate nikakav program koji ubija procese..pa kad vam se memorija prepuni..dolaze problemi...
trenutno koristim SP Task Manager-ov programcic koji ubija sve programe...i nakon sto ceprkam po mobitelu uvijek ga upotrijebim...
I meni se na početku smrzaval,al od kad sam instaliral SP Task Manager,sve je ok,jer svaku aplikaciju gasim kad je više ne trebam.I to je to.Blento je apsolutno u pravu što se tiče memorije i "štekanja".