Imam jedan mali prijedlog. U podforumu Sony Ericsson bi mogli staviti još jedan podforum, namjenjen starijim modelima. Znam da je ideja možda glupa, ali meni se sviđa.
Printable View
Imam jedan mali prijedlog. U podforumu Sony Ericsson bi mogli staviti još jedan podforum, namjenjen starijim modelima. Znam da je ideja možda glupa, ali meni se sviđa.
Ako nisi vidio opis SE podforuma....
= Citat =:
osim novih modela, dobrodošli su i raniji Ericsson i Sony mobilni telefoni
Zasto se u Motoroli u svim podforumima Motorola superthread nije stavio kao sticky?
Padobranci stalno dolaze i pitaju kako flashati,instalirati drivere,a u superthreadu sve lijepo pise,al nije iz svakog podforuma na dohvat ruke,i onda se valja svaki put raspisivat,i usmjeravat ih na superthread... Cak predlazem,da se ne zove Motorola superthread,vec kako god drugacije,da ga se moze lakse uocit,otvorit,i procitat,a ne svaki put ista pjesma... Forum je krcat postova u kojima se objasnjavaju stvari koje su vec 1000 puta objasnjene... :respect:
Temu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=59252
sam ja digao
i sada se već koji put šamara iz
Recycle Bin-a u Mobil Internet c@fé i nazad!
Nije važno, jer poštujem napore osoblja foruma da sve glatko ide i pregledno.
Ali ako je već opet vračena u Mobil Internet c@fé zašto je i zaključana?
Onda je komotno mogla ostati u zaboravu Recycle Bin-a.
Opet naglašavam da poštujem odluke vodstva foruma, ali me kopka!
:respect:
EDIT: ;D
http://slike.hr/slika.php?z=er7hu3uw2yyfskrlzlqe0.jpg
Tema je bila privremeno zatvorena dok se ne riješe neke stvari. Možeš vidjeti da je sad ponovo otvorena.
U recycle -u ?= Citat =:
Možeš vidjeti da je sad ponovo otvorena.
Sada je Sodom prebaci opet u Recycle Bin!
Kakva pometnja je tamo gore kod vas upravitelja?
Daj je izbrišite kao da nije nikada bila PLIIIIIZZZZ!!!
nema pomutnje, tema je u kanti, znači obrisana je, ponašaj se kao da je i nema...
Duže vrijeme "čitam" ovaj forum , ali sam se tek danas registrirala ...
Mislim da ne treba ništa za sada mjenjati na forumu jer je relativno dosta pregledno pa se može uz malo truda svaka informacija pronaći bez problema .
Pošto je Iphone (3G verzija) konačno dostupan u RH dali se može razmisliti o ovome prijedlogu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52674
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=376
Da ,no htio sam ukazati na taj prijedlog koji je bio odbijen prije par mjeseci.= Citat =:
Koliko na forumu ima tema vezanih za iPhone?
trenutno je negdje 9-10 tema vezanih za njega.
od tih 10 tema, jedan je aktivna.
Vjeruj mi nisam ništa loše mislio s tim prijedlogom.
Evo sad mi je palo na pamet pa da pitam iz znatizelje... Jel se dogadja sta po pitanju vracanja oglasnika? Jel se trazi neko rijesenje ili se odustalo od toga?
Moglo bi se možda staviti da samo članovi sa x brojem (nekim većim brojem=) mogu vidjeti oglasnik.
Pa bi ti članovi valjda poštovali pravila, a i razvila bi se razmjena između članova (bilo bi više povjerenja).
Ako ulaz u oglasnik ogranicite na korisnike s odredenim brojem postova,mozete ocekivat velike kolicine spama i slicnih stvari tako da... 0 bodova
Vjeruj mi ,na ovaj način šta si ga ti zamislio stvorila bi se velika šteta.= Citat =:
Moglo bi se možda staviti da samo članovi sa x brojem (nekim većim brojem=) mogu vidjeti oglasnik.
Misliš da nebi netko prodao svoj forum acc sa 1 k ili više postova nekoj osobi koja masovno prodaje i ona ćese na tom acc-u oglašavati na forumu ?
Pare su najveće zlo :guitar:
Ako nisu poštivali pravila oglasnika još dok je on bio public misliš li da šta promjenilo u tom razdoblju ?
Ja mislim da ne.
A, dobro- ima par mana :D
Možda da se stavi 10- ak moderatora u oglasnik i zabrani se masovna prodaja. :D
Ni cijela vojska nebi zaustavila ono što ji već ukorijenjeno.= Citat =:
Možda da se stavi 10- ak moderatora u oglasnik i zabrani se masovna prodaja.
Bez problema nađe se način kako to zaobići.
ljudi, odustanite od ideje oglasnika na ovom forumu
postoji kupiprodaj, oglasnik, njuskalo, red-gsm
tamo se oglašavajte do mile volje.
nekoliko je puta rečeno da od glasnika neće biti više ništa na forumu.
Oglasnik je bio prvenstveno namjenjen za razmjenu među članovima, a ne da se ljudi registriraju samo radi oglasnika i zarade.
ta tema je davno "prožvakana"...
kolko ja znam obecano je da kad se nadje rjesenje oglasnik ce bit ponovo otvoren, pa pitam... meni ne fali, ima dovoljno drugih mjesta ako nesto trebam, samo me zanima sta je s tim
ne da mi se citat sta ste sve trazili pa ako se ponavlja prijedlog nije mi zao jer jos uvijek nije promijenjeno sto mene muci
promijenite nacin pretrazivanja,znaci kad se upise neki pojam
trazilica bi trebala izbaciti naslov teme,i jedan dio recenice u kojem se nalazi trazeni pojam,ako nesto trazimo u npr internet stuff neka prikaze samo u internet stuff-u a ne cijelom forumu,mislim ono, wtf??
btw neka vam bude primjer http://www.motori.hr/forum
Klik na pretraživanje pa na napredno pretraživanje. Dolje desno je popis podforuma, pa biraj ;)
Ako je nekaj sumnjivo s tim acc-om, trenutni ban...
A kad bi se stavila neka ograničenja,npr. da korisnik može napisati svaki drugi dan po jedan post u oglasniku? Dogovaranje se napravi preko visitor ili private poruka...
A što se tiče desetak modova samo za oglasnik, oni bi bili kao antivirusi: jedan drugog bi klali... ;D
ajmo jos jednom utvrdit gradivo:
ovo je tematski forum o mobitelima prvenstveno. cilj mu je biti pregledan, dostupan i razumljiv svim korisnicima koji trebaju pomoc, savijet ili zele uciti o mobitelima, odnosno svoje znanje podijeliti s drugima.
oglasnik je narusavao primarni smisao ovog foruma, iz svima vama dobro znanih razloga je ukinut i NECE SE VRACATI, ni u kom obliku!
ono sto vi, kao korisnici ovog foruma u okvirima pravila istoga mozete uciniti jest da svoj mobilni uredjaj (ili nesto drugo) postavite na druge forume ili neki od oglasnika, te stvaite link u svoj potpis! jedino pravilo kojega se u tom slucaju MORATE pridrzavati jest da vas link NE SADRZI RIJECI POPUT "KUPUJEM", "PRODAJEM" I "MIJENJAM"; dakle rijeci koje direktno upucuju na oglasavanje. cini mi se da vam je bas Ico par stranica prije dao detaljne primjere kako smijete oblikovati te potpise, stoga da se ne ponavljamo bezveze, potrazite malo.
zakljucak: oglasnika nema i nece ga biti.
hvala!
Default pretrazivanje (onaj mali box gore) pretrazuje uvijek cijeli forum, neovisno u kojem se forumu trenutno nalazis.
Ako hoces ograniciti pretrazivanje na neki podforum (ili vise njih), koristi Advanced search (link se inace nalazi u navedenom boxu za default pretrazivanje).
EDIT: dovraga, niste normalni... Dok ja ovo natipkam, vec 3 osobe odgovorile... :-/
A zakaj tu fali popis modova???
http://slike.hr/slika/nedostajemod1th.jpg
nije da mi smeta....al primjetih......
Evo...ja bi to promijenio na forumu:satan::satan::satan:
ako odeš na:
http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=66
imaš popis.
Što se ovoga tiče, možda ih je previše, pa ih VB nije zato stavio, da ne širi ćeliju bezveze...
Ova ćelija je isto tako dosta popunjena:
http://www.salji.com/out.php/i3011_samsung.jpg
Sve u svemu,rupa na racunalima bode u oci,a vi kako ocete... :respect:
A šta ste se sad raspisali......smrtnici......Mort je kakav bug(bag) (beg)
Znam da ima forumdisplay.php al nema na index-u= Citat =:
ako odeš na:
imaš popis.
Što se ovoga tiče, možda ih je previše, pa ih VB nije zato stavio, da ne širi ćeliju bezveze...
nije bug, objasnjavamo zasto je tako kako jest.
I da je 10 modova ćelija se nebi širila.
Vertrigo i smuchac moderiraju sve podforume unutar računala osim igara.
Da su dobili i podforum igre onda bi im nick-ovi bili na index-u foruma.
Šta dižete toliku prašinu oko toga.
Njima nije dodijeljen kompletan podforum "Računala" već
# Notebooks # Tablet PC
# Operacijski sustavi # Software
# Računala - Ostalo
# Sigurnost # Virusi # Zaštita
# Stolna računala # Hardware # Periferija
Pogledaje sms freak-a,on moderira podforum cijenik#jamstva a nick mu se ne pokazuje na index-u (kraj mobilni telefoni općenito) jer moderira samo jedan podforum unutar Mobilni Telefoni - općenito .
W-B moderira kompetno taj podforum i njemu se tu nick prikazuje.
Upravo tako, kako je podforum Igre dodjeljen jednom modu, sva tri se ne pojavljuju na indexu.
Skužio sam ja to, ali je malo "glupo" ovako.
Nije "glupo" nego je logično.
Šta bi promjenio na forumu?
Ulijetanje drugih moderatora bez pračenja cijele tematike onako bez pardona!!!!
-------------
-------------
Pa dobro šta je sada tebi?
Tko prijeti?
Šta poštovati? Privatnost?
Pa nisam je uvrijedio sa tom slikom ni na jedan način!!!!
Ako treba otvorite cijelu temu sa glasovanjem oko te sličice dali je pogrdna ili ne, pa budete vidjeli koliko je to uopče smiješno što se Luna uopće našla nešto uvrijeđena.
Bože me pomozi, ovo me prikazuje sada kao nekoga negativca a što uopče nisam.
Nekada vas ljudi(ako mogu vas tako nazvati bez da se netko ne uvrijedi) ne mogu razumjeti na što se sve možete početi flejmati na nekoga!
A banove djelite idiotima koji vrijeđaju druge osobe i slično a ne članove koji žele malo se družiti na netu! http://cafe.mobil.hr/images/icons/icon13.gif
Pratio sam ja temu, bez brige.
ako nisam ništa komentirao ne znači da nisam pročitao što se pisalo, vidio slike i sl...
Bilo je nekakvih tu spominjanja tužbi i tako toga. na to se odnosilo to sa prijećenjem.
Gle, tebi je možda svejedno da ti netko fotošopira sliku i stavi je na net, bez da te prethodno pitao za odobrenje.
Iskreno, i ja bi se naljutio da ti ili netko drugi fotošopira moju sliku i stavi ju na net bez mog znanja.
nema veze što slika na bila pogrdna. radi se o principu.
Da, trebao bi poštovati privatnost i želju druge forumašice da se njena slika u tom obliku i od strane drugog forumaša ne objavljuje!
Ali je očito malo teže shvatiti nečiju želju za privatnosti i želje.
ili sam možda opet u krivu?
Vuki autor(ica) slike ima copyright na nju i nije dužan dati dopuštenje za retušitanje ili novu objavu,jedino što smiješ napraviti je link-ati na post u kojem se nalazi slika .
Ta slika je osobno vlasništvo koje je autor želio podjeliti s drugima i ti nemaš pravo za nikakvu doradu ili obradu slike.
Dali ti znaš uopće dali si ikako uvrijedio autor-a slike ?= Citat =:
Pa nisam je uvrijedio sa tom slikom ni na jedan način!!!!
Ako treba otvorite cijelu temu sa glasovanjem oko te sličice dali je pogrdna ili ne, pa budete vidjeli koliko je to uopče smiješno što se Luna uopće našla nešto uvrijeđena.
Bože me pomozi, ovo me prikazuje sada kao nekoga negativca a što uopče nisam.
Nekada vas ljudi(ako mogu vas tako nazvati bez da se netko ne uvrijedi) ne mogu razumjeti na što se sve možete početi flejmati na nekoga!
A banove djelite idiotima koji vrijeđaju druge osobe i slično a ne članove koji žele malo se družiti na netu!
Flejmaju po tebi s dobrim razlogom,diraš tuđe i retuširaš a da prije toga nisi pitao.
A vidim ja da ti dobro ne zbrajaš dva i dva (rečeno bez nakane uvrijede).
Ali kako sam ja mogao znati da će se ona flejmati na sliku koja nije ni malo uvrijedljiva?
Razumio bi da sam "fotošopirao" u nekoj pogrdnoj i uvrijedljivoj slici ali fucking sličica koja pokazuje njenu sliku kao na nekome starom panou u nekoj ulici in amerika ili šta ti ja znam.
Ma daj pliz.
Ajde ljudi oladite malo.
Pa ne znate koliko sada primam PM-ova i ostalih chat-ova(google talk, MSN...) od drugih članova foruma za podršku i pozitivu, ali ne dam da me se prikazuje kao negativca zato što se Luna kao teško uvrijedila.
Ja se iskreno ispričavam ali kažem da je to totalno djetinjasto od nje.
Dali su ti jasni pojmovi : vlasništvo i dopuštenje ?
Kada budeš polagao pravo na oba pojma uređuj koliko te volja ali slike koje nisu tvoje ne diraj i nauči se tome.
Slušaj, nemoj me i ti sada gaziti!
Da ima "copyright" mora imati zakonke alternative za zaštitu prava što ovaj forum ne daje ni u jednom pogledu! Ne znate o čemu pišete pa se bacate fancy riječima.
Flejmajte vi po meni koliko god hočete ali znajte da vam se smije pola foruma.
Kačite se zbog neke tamo nevine slikice koja nije uvrijedljiva ni na jedan način.
O čemu ti to?
Pa nije ona Madona ni Maradona.
I ne obračaj mi se kao da sam neki idiot koji ne poznaje pojmove!Ja tebe ne vrijeđam, a ovakav način obračanja mene vrijeđa kao i Lunu slika.
Dakle tko je mene pitao što mene smeta???
EDIT; možda nisam vrijedan članstva koa običan član naspram moderatora ili sam napadač zato što sam ja muško a ona "silovana" žena???
Daj shvati da nije rijec o tome da li je slika uvrjedljiva ili ne!
Radi se o tome tko je stavio sliku na net i da li je prije toga pitao.
Ti nemaš pravo obrađivati sliku jer ona nije tvoje djelo.
25 000 članova ,od toga ni 24 nije aktivno i to ti je pola foruma ?XD= Citat =:
Flejmajte vi po meni koliko god hočete ali znajte da vam se smije pola foruma.
Kada se nešto uzima onda se pita ,to je stvar osnovne kulture.
Pa dobro sada ajde vi meni recite dali sam ja nju uvrijedio?
Na koji način je ona oštečena tim činom?
Šta joj smeta u svemu tome?
Pa nije Luna Sanader,a njega su zapravo i stvarno uvrijedili.
a o tome vam ja pričam.
Dozvola za šta? za sliku koja je mala šala bez ičega uvrijedljivoga. Ja vas ne mogu shvatiti što vi vidite u tome.
isuse vuki!
daj se skoncentriraj!
jesi, uvrijedio si me!!
ne sadrzajem slike, nego njenim objaljivanjem bez predhodnog kontaktiranja mene kao vlasnice slike!!
reci, sto ne razumijes? jer ja ne znam kojim rijecnikom vise da ti objasnimo?
ne mozes uzimati tudje slike, preradjivati ih i stavljati ikuda bez znanja te osobe! ne mozes! ne po pravilima foruma, nego po zakonima RH. a podlijeze li ovaj forum tim zakonima?
na stranu zakoni, daj razmisli i sam o tome!!
i to je nesto sto vrijedi apsolutno za sve! i obrisala bih sliku da se itko od forumasa nalazio na njoj, a da se potuzio da si je stavio pez prethodnih konzultacija!!
shvacas li?
Da, ja sam idiot koji se ne može "skoncentrirati" (indirektno ciljana uvrijeda)
Zakon RH kaže da sve preinake fotografija sa kukastim križem, svastikama i slovima "U" podliježu kaznenome djelu.
Ovaj moj čin nije ni najmanje uvrijedljiv jer nije omalovažavao osobu.
Da shvačam iako neki misle da nisam sposoban jer se tako i izjašnjavaju.
Ja sam se već ispričao ako je to stvarno uvrijedljivo ali vidim da ti nisi to pročitala!
tek toliko da se nadje
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/306987.html
naglasavam clanak 31.
= Citat =:
Pravo prerade isključivo je pravo na prevođenje, prilagođavanje, glazbenu obradu ili koju drugu preinaku autorskog djela.
Ovo sam poslao i frendu da čita jer je stvarno smješno :)
Gle Vuki, ne branim nikoga, svi u ovoj temi su dovoljno odrasli i ozbiljni da se sami brane, al da si slučajno moju sliku tako stavio vjerojatno bi na pm dobio jezikovu juhu nakon koje bi nam obojici bilo neugodno postati jedan iza drugoga, a kamoli se pogledati u oči. I to nema veze sa zakonom, to ima veze sa emocijama.
Dovraga zakon, povlačit se za njega je ravno povlačenju užeta od vodokotlića - oba čina bi trebala isprat, jel, govna, ali ne nužno ;)
Za tuđu sliku,trebao si odavno znati da KADA NEŠTO UZIMAŠ ONDA PITAŠ,nauči se kulturi.= Citat =:
Dozvola za šta? za sliku koja je mala šala bez ičega uvrijedljivoga. Ja vas ne mogu shvatiti što vi vidite u tome.
Citat: "daj se skoncentriraj!"= Citat =:
Da, ja sam idiot koji se ne može "skoncentrirati"
Ne piše da si idiot.
Slike su lunino vlasništo i ona ih ima pravo objaviti i ukloniti s foruma ( tu se ubrajaju one retuširane ).TI ili bilo tko nema joj pravo govoriti šta će ona raditi s svojim slikama (birsanje s foruma ili postavljanje)
Uzimanje tuđeg i retuširanje bez dozvole.= Citat =:
Jesi li Lunu pitao za dozvolu da retuširaš ?Nisi.
Jesi li je pitao za objavu slike ?Nisi.
Pa kojeg vraga onda kenjaš i svoje nezadovoljstvo iznosiš ?
Alienware daj me se brate otkači jer uopče te ne doživljavam! Kužiš?
@xlr >>> RESPECT jer znaš spustiti loptu!
Ali molim te ovakva farsa zbog jedne slike.
OverAndOut
Ne nekužim niti me zanima ,kenjaš zbog stvari koje uopće nisi smio raditi,= Citat =:
Alienware daj me se brate otkači jer uopče te ne doživljavam! Kužiš?
Da imalo imaš kulutre onda nebi sliku forumašice fotošopirao i objavio je na forumu ,niti se Lunu pitao dali je možeš retuširati i objaviti sliku ,nakon što ti je post deletan kenjaš ovamo kao 6-godišnjak kojemu je odzueta lizalica jer je učinio nešto pogrešno.
Pojmovi tipa : osobno vlasništvo i posudba odavno su ti trebali biti poznati.
S tobom se uopće ne može raspravljati.
Retuširanje slika i objava ti je druženje ?= Citat =:
članove koji žele malo se družiti na netu!
Ne uzimauj slike ili ostale stvari bez pitanja ili dopuštenja ,to bi trebao s obzirom na svoje godine znati.
Ni jedna tvrdnja nije na tvojoj strani : uzeo si bez dopuštenja,fotošopirao bez dopuštenja,objavio bez dopuštenja i pritom nisi mislio kako će autor slike reagirati.
Alienware ti si bolestan, ako ti kažem da me se otkačiš onda me ostavi na miru jer ja tebe ne diram.
Ne nisam,bio kod doktora prije par dana da mi izda potvrdu da sam psihički i fizički zdrav za vozački.= Citat =:
Alienware ti si bolestan, ako ti kažem da me se otkačiš onda me ostavi na miru jer ja tebe ne diram.
Ja te uopće ne diram već ti samo objašnjavam stvari koje ne želiš skužiti.
Stavi me na ignore ako ti smetam ,nije tvoj forum da ćeš mi zabraniti da iznesem svoje mišljenje.
Btw i onaj dio s "od drugih članova foruma za podršku i pozitivu" ...primi i od mene podrđku za glupost koju si izveo ,mogao si biti i bez ovoga.
Oh god...
Vuki, nemoj vraćati milo za drago, svaki post je sve "slobodniji".
Ti nisi smio staviti sliku, ja je nisam smio preurediti, gotovo, done, gemacht, fine, finito...
Kad budeš pod banom, onda ćeš se čuditi zašto; Postignut ćeš veliko - ništa.
Ti si od onih dosadnih koji se okače na nekoga jer misle da imaju jaku zaleđinu.
Vjeruj mi na riječ kada ti kažem da su ovo jedinice i nule ali bude ti sve jasno u daljnjem toku života.
I ti ne možeš zaspati? Zato si se zaljepio na mene? De piši mi nešto o tome.
Nikoga ne vrijeđam(mada ovdje pragovi osobne tolerancije su rastezljivi po volji)
Ja sam se ispričao(ako itko nađe gdje to prvi put pisao sam), ako stvarno je druga strana nepovratno uvrijeđena(mada to sumljam, ali je prilika nekoga blatiti pa je njih par zasukalo rukave).
Ban mi ne mogu dati jer nisam prekršio foruma, a ne mogu izvrtati pravila kako im odgovara jer nije forum sastavljen od dvije osobe koje ga vode a za to treba konsenzus!
VuKi,uz duzno postovanje,tvoja tvrdoglavost ce izazvat tvoje,a i tude pravo da se pokrene vrijedanje po forumu na bilo kojoj osnovi,sto ce rezultirat kaznjavanjima i zabranom pristupa forumu. To nikome ne treba,a najmanje tebi i onima koji su se,evo,prikljucili u ovu temu. Cinjenica je da si nesto tude postao na forum bez dopustenja samog vlasnika. Zenska ti je rekla da to nisi trebao napravit,i uklonila je sliku,i ti si joj se (kako kazes) ispricao. Zasto nije ostalo na tome? Dajte se skulirajte,i nastavite zivot s jos jednim novim iskustvom koje ce vam mozda nesto znacit u buducnosti. Ne prijetite si medusobno,zakopajte ratne sjekire,i prestanite nabrajat ko je kome sta... Od ovog nemas nista,a i sam vidis da nisi u pravu,al opet tjeras svoje,i ne dozvoljavas nikome da te uvjeri u nesto sto je 100% tocno. Ili reci da se zelis do besvjesti prepirat i da ti je dosadno pa nemas sta radit,ili popusti,kao sto pametan uvijek popusta,i izbjegni svade koje su nastale iz viska slobodnog vremena koje si ovaj put,nedovoljno pametno iskoristio... Bez uvrede molim! :respect:
Lijepo molim forumase da ova isprazna i bespotrebna rasprava zavrsi na ovome do sada recenome.
Naravno da Vuki nece biti kaznjen i jasno je da nitko niti ne razmislja u tome smjeru.
Ovo se pretvorilo u subjektivno iznosenje stajalista, tako da je vrlo davno postalo irelevantno za kompletan korpus foruma.
Ako zainteresirane strane smatraju da imaju jos nesto dodatno za reci, neka to ucine posredstvom nekoga od dostupnih nacina privatne komunikacije.
Ne zelim, a niti ima potrebe da se iz ove teme generiraju dodatne prepirke i sankcije koje bi iz toga proizasle.
Zahvaljujem na razumijevanju.
Molim da me se ne gleda kroz ovo kao negativca jer to svakako nisam,
a moja tvrdoglavost je povezana s tim da kategorički nedam da se pljuje po meni zbog tamo neke smiješne slike!
Odnos prema meni je naoštren kao da sam ja nekoga izvrijeđao na pasija kola a to nisam, kao ni bio bezobrazan
(tvrdoglav prihvačam jer to i jesam :) )
Raspravu svakako ne želim nastaviti jer ničemu ne vodi.
Hvala na strpljenu za saslušati my cut of soul!
VuKi nije negativac!
Mene zanima, da li bi mogao biti problem staviti http://slike.hr/slika/prijedlog3.jpg, onda bi jednostavnije bilo stavljati linkove na videe...
I možda malo osvježavanje formuskih avatara, za one koji imaju manje od 50 postova....
Mario92, over. :wave:
http://slike.hr/slika/untitled259.bmp
Pise da je GoGs autor a njegova je samo zadnja poruka...
:crazy:
Da glup sam!
Sorry zbog spama!
:crazy:
u bravo mario potpisujem,i jos predlazem ako nije previse tesko da se ubaci "thanx" dugme cime bi se ocjenjivali dobri postovi, korisnici bi dobijali respekt i time bi se bolji forumasi izdvojili od spammera,i neozbiljnih forumasa.
takodjer predlazem da se omoguci stavljanje slike u potpis/signature. peace:respect:
Ovo boldano i crveno...mislim da se vidi po postovima tko su spameri a tko ljudi koji pomažu.= Citat =:
u bravo mario potpisujem,i jos predlazem ako nije previse tesko da se ubaci "thanx" dugme cime bi se ocjenjivali dobri postovi, korisnici bi dobijali respekt i time bi se bolji forumasi izdvojili od spammera,i neozbiljnih forumasa.
takodjer predlazem da se omoguci stavljanje slike u potpis/signature. peace
U vezi ovog drugog (slika u potpisu) bilo je davno govora (ako pronađem postove jednog od admina koji su dali razloge postam ih) :
Žderanje bandwith-a foruma čime bi se otežalo samo učitavanje i narušavanje preglednosti foruma s tim dodatkom koji bi forum samo ulinio kićast.
x-fusion, zamolila bih te da malo prolistas ovu temu unazad, o tim stvarima je vec mnogo puta bilo govora, pa da ih ne ponavljamo stalno. admnini su objasnili zasto niti zahvale niti slike nisu sretna rijesenja.
a sto se tice marijevih prijedloga, vodstvo ce ih razmotriti, te vam javiti sto je odluceno.
Na forumu (točnije u podforumu računala) spominje se spajanje titl-ova s video-om ,postoji sigurno 15 tema o tome ,kako bi bilo da se napravi sticky tema s tutorialom o spajanju titl-a s filmom i to stavi kao sticky s ciljem da se ne gomilaju takve teme kojse su prožvakane xy puta ?
Imam i ja prijedlog.
Vratite oglasnik.
:tomato::tomato::banme: ;D
Šalim se (već ste počeli brisati)... :)
Moj prijedlog je da se uvede opcija multyquote.
Ne znam jel to samo treba u vbulletinu nešto namjestiti ili se treba nešto posebno, ali mislim da bi dosta puta dobro došlo.
Pa, ako nije problem i ako se ostali slažu- da se doda ta opcija (kad se gledaju postovi- kraj onih opcija quote i brzi odgovor- tamo je to inače).
I možda opcija brisanja postova (svojih- naravno).
Sad, ta ne bi bila sad opasno korisna- ali bi se smanjio broj duplih postova i sličnih stvari.
Možda bi se to i moglo zloupotrebljavati- ali ne znam baš kako.
Ali, ona prva je, ja mislim, bitnija.
:respect:
Kad se multiquota nastane nered u tom postu ,a i bilo je riječi o tome ,keyword u tražilici = multiquote
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ght=MULTIQUOTE
i ovo je isto bilo negdje ,kad bi netko deletao svoj post namjerno rasprava bi skrenula u nekom trećem smjeru,karika bi pukla i ode sve u *****.= Citat =:
I možda opcija brisanja postova (svojih- naravno).
Možda se može ograničiti da se post može obrisati u prvih ne znam koliko (kao što se može editirati)- odmah pri postanju se uvidi greška.
Ne znam da se baš izgubi u temi ako je multyquote- ano- ali dobro. :)
osobno se i meni svidja multiquote opcija, vodstvo ce raspraviti oko toga.
dok za brisanjem postova uopce nema potrebe jer je brisanje duplih postova posao moderatora, gotovo svaki podforum ima dva - tri moderatora i takve greskice se brzo rjesavaju. deletanje vlastitih postova nece nikome pomoci, a moglo bi svima odmoci.
kako bi moglo svima odmoci brisanje vlastitih postova?
stvarno bi cijenjeno vodstvo trebalo i to razmotriti...
alienware je posve dobro objansio kako bi moglo odmoci.
moje isprike,promaklo mi je to...
to ne dolazi u obzir, jer bi bilo manipulacija, ti napišeš nešto, netko se na tebe nadoveže, ti obrišeš i onda imamo divnu temuako želiš da ti se neki post/tema obriše, slobodno ju prijavi i mod će ju sigurno obrisati, ako za to ima osnove. bolje razmisli prije pisanja, nego da napišeš nešto što za 5 min smatraš pogrešnim i sl.
O brisanju vlastitih postova se već raspravljalo nekoliko puta.
i svaki put bi se taj prijedlog odbio.
zašto: zamislite kad bi osoba A napisala post. Osoba B odgovori, u dok osoba C piše odgovor, osoba A obriše svoj post.
tu se nebi znalo tko kome odgovara. ona bi i osobe B i C morale brisati svoj post.
A ako slučajno krivo postaš, i želiš da ti se izbriše post, editiraj ga ili ga nemoraš ni editirati. prijavi post.
za prijavljivanje postova i postoji http://cafe.mobil.hr/images/buttons/report.gif tipka kod svakog posta.
Ico, zaboravio si napomenut da ta opcija kod moderatora, supermoderatora i administratora ne radi.
Ja i da hoću prijavit post od nekog nadležnog, ne mogu.
Ico govori za vlastite postove....
A što se tiče prijavljivanja postova nekog iz Vodstva, jel ima još netko da nema taj http://cafe.mobil.hr/images/buttons/report.giftrokuti pored naših postova
ne znam, ali ja sam vodio jedan vb forum kao administrator, i nitko od običnih članova nije mogao prijaviti višeg člana, iako mu je normalno stajala opcija za prijavu. i to ne samo na tom forumu, nego i na još par foruma na kojima sam aktivan.
samo vi mene ispravite ako griješim. možda je to bio bug na određenim verzijama vb-a
ja imam taj trokutic...probala sam stisnut tu na inovatorov post i otvorio mi se onaj di napisem zasto prijavljujem...samo ne znam dal bi poslao...
znam da sam na jednom forumu htjela prijaviti svoj post, jer je bio dupli a nije bilo editiranja ni brisanja, javio mi je da je glupo da prijavljujem svoj post :D lol
@tutlek slobodno prijavi neki moj post, da vidimo da li radi, možeš evo upravo ovaj
normalno je poslao...nije javio da se ne moze...
vidjet cete dal je stigla nekome obavijest...
uveo bi u podforum računala pravilo, npr. kod nadogradnje računala da se napiše trenutna konfiguracija jer je to dosta važno, a isto tako i kod nekih hardverskih odnosno softverskih problema, jer je teško pogodit kvar onak na blef bez da znaš o kojoj se konfi uopće radi
I da se onemogući riječ imageshack u pisanju postova (i onda se negdje iznad napiše da se ne stavljaju slike na njega). :)
Možda ovak nešto:
http://slike.hr/slika/untitled682.jpg
to je sa pcekperta...
ma ne mislim to nego jednostavno pri otvaranju teme napisati u čemu je poblem i napisati koja se konfa posjeduje, a ovaj thumb bi bio beskoristan za 80% korisnika foruma, jer ipak je ovo forum primarno za mobitele, a ne za računala, ne? :)
Ideja kao ideja nije loša. Problem nastaje kako ljude natjerati da to poštuju, jer ovo je ipak prvenstveno forum o mobitelima. Ako se koristi bilo koji oblik prisile (brisanje tema, upozorenja, pa na kraju dođemo i do bananja zbog toga jer netko nije napisao konfiguraciju) na kraju dobijemo samo nezadovoljne korisnike. Nema tih tema toliko na ovom forumu, da se ne bi moglo one koji zaborave pitati detalje.
Moglo bi to biti postavljeno kao neka preporuka s napomenom da će se tako lakše pomoći onom tko pomoć treba. Na taj način bi zaboravne na to podsjetili, a ne bi nitko bio kažnjavam.
Je si ti kada čuo za slobodu izbora!? Ovakve prijedloge ubuduće zadrži za sebe!
a ne bi bilo lose ovo sto pornstar i mario vele, staviti kao prozorcic ili kako se to vec naziva koji se prosiri kada kliknemo na njega,a tu konfiguracija pise... vidjao sam to po forumima raznim. to stoji da je ovo forum za mobitele,no vrlo je aktivan dio foruma namijenjen racunalima,pa bi to doslo kao olaksica.
Sastavio sam nesto pa cu s Vertom usaglasiti,i onda cemo izbacit jos jedna mala pravila,ako bude prihvaceno s njegove i sa strane ostalih vođa foruma...
Ovo nije chataonica.
Korisnik bi prije svega trebao znati opisati svoj problem. Ako loše formira pitanje ili ga ne potkrijepi potrebnim informacijama, bože moj, neda mi se glumiti vidovitog milana da bi mu odgovorio i takve teme najčešće preskačem.
Onaj tko zna postaviti pitanje taj će i dobiti odgovor bez obzira na pravila ili kazne. Ukratko, slažem se sa Šljakom, ne treba pretjerivati jer ovo ipak nije pc forum.