Mislim da se ne moze hakirat taj 31.xx ako nisu nasli metodu ostalo je sve uglavnom isto pa radi hakiranja ga nitko niti ne stavlja
Printable View
Evo ja stavio 31.0.015 ,( nisam moro ništa hak. jer je tel. kupljen u mobisu ), uglavnom ništa posebno , čini mi se da je malo brži a trajanje baterije i ostalo ću vidjet s vremenom . U svakom slučaju hvala na odgovorima .
Evo mogu potvrdit da se mobitel s verzijom Firmware:v 31.0.015 za sad neda hakirat samim tim nemožete instalirati niti jednu aplikaciju koja traži potpis ima ih par koje natraže a to su tipa MSN a one koje najviše trebaju poput Slide Hangup koji služi za prekid razgovora kad se mobitel zatvori neradi.
Molio bi onoga tko nađe nađe nacin da napiše Bog ce mu platit :D
Evo krajem tjedna cu nabavit N95 8GB iz T-mobila pa imam par pitanja sto se tice firmware-a i hakiranja.
1. Jel zna netko koja verzija softa dolazi na N95 8GB iz T-mobile-a il to dobijes kak te punke na srecu?
2. Zelim imat firmware 30.0.018 jel znam da se moze hakirat, u slucaju da dobijem npr. v20. Jel mogu ja instalirat 30.0.018. Znam da mogu to preko NSU ali posto je trenutno aktualna v31 jel ce meni NSU ponudit na izbor izmedu 30.0.018 i v31 ili samo automatski instalirati v31. Bojim se da je ovo drugo. Ali eto da pitam :)
3. Jel postoji mogucnost da skinem taj fw 30.0.018 na komp, bacim ga u NSU folder i da mi NSU bez spajanja na net instalirat na mob 30.0.018? Ili tako neka kombinacija koja je sigurna i koju mogu doma izvest bez da nosim mob kod unlockera i da mi sa boxom to radi.
E i jel probao netko sa HelloOX hakirat 30.0.018 ? Pise po netu da se moze al volio bi cut iz prve ruke informaciju .)
Hvala.
Od nokije program daje zadnju verziju za instalirat na mob i nemožeš birat.
A sad ove egzibicije s starijom verzijom softvera po mom su suvišne i nepotrebne bolje pricekat još koji dan i izaci ce postupak kako hakirat i tu verziju jer je uvijek tako s svim stvarima treba samo pricekat koji dan.
Na mobu iz t-mobila dolazi neka verzija v20. Nije loša jer vecina mob koriste samo za razgovor i sms pa se neosjeti neka razlika. A kolko sam uspio skužit da mobiteli koji su na t-mobilu da se nedaju nadogradit jer se gubi garancija ali o tom nisam 100% siguran.
I nema problema s HelloOX sve radi bez problema.
Pricekaj još koji dan da izađe nova verzija postupka za hakirat pa deri.
Hvala care na odgovoru :five:
Eh je smjesno je sto ljudi ovaj mob koriste samo za razgovore, valjda cuju da je to najbolji mob pa hoce njega iako nisu ni svjesni njegovih mogucnosti. Ma ja sam ti lud za tim stvarcicama i non stop nesto slazem po mobu tak da mi puno znaci bolji soft, ak je bolji normalno, koliko sam skuzio kad dodu do jede razine sa firmware-om, sljedece verzije izdaju samo da bi zastitili soft a nist puno ne poboljsaju.
Al pravo zboris, kad izade crack onda stavljam novi soft, do tad daj sta das :)
A mislim da se smije NSU radit na N95 8GB iz T-mobile, jedino ak mjenjas product code da debrandiras mob onda se gubi garancija al to se lako vrati natrag :)
moze se hakirat... ja ga sve jedno nisam jos stavia jer mi se nada sve isponova instalirat a jos ni neznam koje su sve prednosti novog fw.a u odnosu na 30.0.018.
Neznam jel se smiju stavljat linkovi na druge forume pa necu, vise se potrudite naci hack PS: mozete traziti helloOX v1.03 jer je to program koji sve napravi samo ga treba signat sa opda cert.
List of HACKABLE and NON HACKABLE phones
this list was updated on Febuary 15, 2009:
...8Gb (full up to 30.0.018, partial up to 31.0.015, not sure about newer versions)...
helloOX 1.03 kod mene ne radi sa 31.0.015 firmwareom...
tako sam i ja cuo, da HelloOX 1.03 ne moze hakirat v31. Ovo sto pise partial hackable vjerovatno ne hakira do kraja tak da me to ne zanima.
Koliko sam se ja informirao v31 se moze hakirat, ali na nacin da imas 3.0.018 i njega hakiras i onda hakiran mob upgredas na v31 koja je onda hakirana, ali v31 cisti se ne moze hakirat. Tako da ak dobijes mob sa v31 nista od hakiranja bar za sad.
To je ono sto ja znam, ak netko zna kak hakirat v31 nek javi :)
E i jos nesto, izasao je HelloOX 1.04, i ja probo s njim haknut moj E51 i umro mi skoro mob, resetirao se u pol postupka i nastavio se palit i gasit, upali se i cim se upali ugasi se i tak non stop, umro sam skoro. To je bilo na E51, za druge ne znam. Jedva sam se spasio sa hard resetom.
Strpljen spašen kako sam i napisao u prethodnom postu.
Ovo su sve ishitrene prerade samo da se nabije popularnost foruma.
Treba pricekat onu istu ekipu koja je haknula do sad Nokia modela.
Zato lijepo sjedi uzmi kavu i listaj novine :D
Evo danas sam dobio N95 8GB i prezadovoljan sam mobitelom. Nisam ga previse koristio, a sad mi je na punjacu al evo da natipkam sto sam da sada primjetio.
Mob je jako kvalitetno napravljen, nema nikakvog skripanja, slide je perfektan. Nema apsolutno nikakvog klimanja na slide-u. Ovak, kad je zaklopljen, lijeva strana je mrvicu uzdignuta, ali to je toliko malo da je neprimjetno, nekih 0.2mm (znam picajzla sam) :)
Ekran je ogroman :) I vide se pixeli, ne znam kak to kazu da je pixeliziarn jel? Do sad sam bio na E51 isto 240x320 al na daleko manjem ekranu tako da sad mozda me taj prijelaz muci, uglavnom vide se pixeli ali nije ista toliko strasno, vide se ako bas napnes oci i buljis al ak gledas nest ne primjecujes pixele.
Dobio sam firmware 21.0.018, sad cu pricekat jos da naprave hack za v31 pa cu ga stavit...
Eto javim jos sta primjetim na mobu ;)
Budem te pito za klimanje za koji tjedan ili mejsec :D
Savjet kupi ako hoceš plasticnu foliju za ekran. ( Ako ti treba pošalji mi pm )
Da si ekran ne izgrebeš i da poslje suze ne roniš
jel na ovo mislis?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=260371610530
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=260374583245
Stizu mi vec ova dva :) Trebali bi za 2-3 dana bit kod mene. Je vidjet cemo kak ce bit sa slideom za par tjedana, a pazit cu mob pa ce valjda bit ok, u najgorem slucaju vidio sam ima za kupit kompletni novi slide.
E naletio sam na jos jednu smijesnu stvar na netu pa me zanima jel ima to tko i jel valja sta :)
Evo je: http://cgi.ebay.com/6X-Zoom-Telescop...3A1%7C294%3A50
Kao teleskop za N95, stavis mob u taj CC i s kamerom vidis 6x bolje :)
Jel ima to tko? Jel zumira ista?
E i jos nesto, jel zna netko gdje uZG ima za kupit onu carapu vunenu za N95 8GB, ima ih masa al su male sve, ak ima neki mobi shop da drzi te velike carape vicite!
jesi gledo u Mobisu ili probaj one za iphone mpzda bi se moglo nagurat
a sa slajdom se pomiri ovisi kolko ces mobitel koristit tolko ce ti se brzo istrosit ta plastikica i pocinje klimanje
da li se te folije za ekran mogu kupiti u nekom ducanu u zagrebu i gdje, i gdje se moze kupiti torbica da nije pre skupa?
Vidim da se puno raspravlja o hakiranju N95 8GB v31, pa evo mojih dojmova. Prijašnji firmware je bio v20 od t-mobile-a. Sa HelloOX 1.03 sam uspješno hackirao v31, samo što prethodno morate helloox potpisat preko one kineske stranice, nakon instalacije helloox-a patchiranje može potrajati oko sat vremena, nakon toga samo ugasite i upalite aparat. Instalirao sam GarminMobileXT + još nekoliko crackanih aplikacija + nekoliko besplatnih ali nepotpisanih aplikacija i sve radi uredno. Igrice nisam isprobavao. Ja sam jedino primjetio da se je malo usporila nakon instalacije garmina.
Da li je netko od vas pokušavao nabaviti kakvu bateriju većeg kapaciteta za taj mobitel jer meni se baterija u pravilu isprazni za 2 dana.
Ukoliko vozis auto kupi punjac 70kn (za garmina je to obavezna oprema), koliko me do sad puta spasija ;)
To ti je dobro sta ti traje dva dana vjerojatno ne pricas puno i ne ides na net... ja ga punim svaku vecer
Da li netko ima informaciju oce li nokia izdati neku zakrpu da podrzava WPA2 PAP i jeli postoji koji program koji to omogucuje ?
zanima me da li netko ima problem sa datumom na veziji 31.0.015, meni cesto zna datum preskociti za 2 dana, sta mogu napraviti?
Ponovno instaliraj v31.
Bok
Nedavno sam staviom novu verziju softwera na N95 8GB i kad mi stigne poruka, opće ne radi vibro i poruke su nekako glupo sortirane. Stavim tamo na sort by date i opet nema redosljeda. Isto tako zašto niti jedna nova Nokia ne ispiše u poruci kad je poruka poslana? To mi je stvarno glupost teška. I koliko vremena treba proći da se spoji na GPS? Meni to traje do 10 minuta kad sam u autu (trenutno se spajam preko Maps-a).
Hvala
Pozdrav
Zaboravio sam napisati da je nova verzija 31.0.015
Jednostavno ponovno instaliraj v31. može doci do buga u programu ili ko zna cega ali ništa te ne košta da opet instaliraš.
Vrijeme potrebno za GPS bar kod mene je oko minute.
Postoji možda koja novija (stabilna naravno) verzija softwera za N95?
Ma nabavio sam certifikat :D
Samo kad instaliram taj Hello mob je neupotrebljiv neda se ništa instalir ni izbrisat tako da sve što stavljam prvo potpišem pa pošaljem neda mi se zajebavat više.
Kod mene HelloOx radi ko doxa, instalirao sam i na kraju je pisalo applying patches i tako non stop, onda sam prekinuo instalaciju i ponovo pokrenio HelloOx i onda proslo sve bez problema...
Verzija je 31
dosao sam enkak jedva do 10 stranice, i nemogu vise gladat jel me oci bole lagano, a odgovor na moje probleme nisam nasao
znaci, kad spojim mob na komp i odaberem PRIJENOS PODATAKA, on mi javi da nije moguce koristiti masovnu memoriju, da ju koristi neki program???
kako da provjrim koji je to program?? cini mi se da i je nesto upaljeno jel mi je u pol dana pocuclalo vise od pol baterije
pa drugo pitanje, koliko cca. treba da pronade satelit?? na otvorenom?
meni na otvorenom dosta dugo trazi, u zatvorenom jos duze
i trece pitanje kako da si slike ,video i glazbu fino sortiram po folderima da mi bude preglednije, a ne da kad odem pod galeriju i video i slike da mi otvori 810 slika sve zajedno??
i ako moze neki link gdje je objasnjeno kako se instaliraju aplikacije i to?
i jos nesto, na mobu mi je instalirano panoMan, trippo, joystube, sta je to??
Ovak
to sto ti se javlja nemam pojma
da ti se zgasis aplikacije drzi onaj gumb za ulazak od izbornika 1-2 sekunde i onda ces vidjet koje su aplikacije upalene pa njih pogasi
ovisi od mobitela do mobitela i pokrivensoti signalom ali izmedu nema nekog odredenog vremena nekad 1 minuta nekad 10 nije to pravi navi da nade odmah signal
aplikacije istaliras tako sto spojis mob sa kompom nades neku aplikaciju koja je u .sis formatu kilknes na nju i ostalo odradis na mob . neces sve aplikacije moci instalirat posto su potpisane , pa si lijepo nabavi certifikat imas tut ovdje kako , ili hakiraj mob pa ce ici sve na njega
ova imena sto si naveo su aplikacije proguglaj malo pa ces znati za sta sluze
pozdrav nadam se da sam pomogao :D
edit:
upalio i ugasio mob i sad ga spaja na komp
sad drugo pitanje:
kako da pregledavam slike, video i muziku onak fino po folderima?
Pozdrav, imam jedno pitanje.. Naime nokia n95 8gb.. javlja grešku kao da masivna memorija nije dostupna, i koristi se samo sa onih 100 (ili koliko već) mb memorije.. Koji bi mogao biti problem? Softwerski, ili?
to se dogada kod svih nokia, nekad proradi rijesenje da samo izvadis karticu van i vratis nutra, a uvijek radi rijesenje ugasi-upali mob...
to je u slucaju ako nemas neki program ili je bas greska neka kartice pa onda ni tak nemres uci u karticu...
Ne mogu da povežem telefon sa PC-jem u Data transfer modu uopšte!
Javlja mi da Mass memory trenutno koristi neka druga aplikacija i da sada ne može da se poveže?
Naravno, ni jedna aplikacija nije pokrenuta, probao sam sa resetovanjem kompjutera, gašenje/paljenje telefona, ista stvar...
Što bi moglo da bude, jel ima neko ideju??
Kada ga povežem u PC Modu onda uopšte ne vidim memoriju telefona (u početku je moglo) i nemam
u system tray-u onu ikonicu za raskidanje veze, nego samo iskopčam kabal!
Probao sam ranije sa reinstalacijom softwera i ništa se nije promenilo!
Ali makar sam mogao da pristupim podacima na telefonu preko Data transfer moda, a sada ni to ne mogu...
Help please... :)
Nesto ti stvarno koirsti memoriju, mora bi napisati koje porgrame koristis. npr. ja sam otkria da mi to zeznu programi kao Taskmanager bilo koji, smartsettings, itd. Ako si stavlja nove fontove moga si sa tim zeznit ako ih nisi stavia na memoriju tel.
Neki ti se programi sami pokrenu i ostanu kao hidden, ne vidis ih sa default taskmanagerom...
U pitanju je bio Handy Blacklist koji sam instalirao prije neki dan, i koji nije bio aktivan ali je ipak pravio problem!
Problem solved anyway... :)
Ja koristim jbak taskman... Na njemu se moze sve namistit.
Evo ako ga instaliras ides na setting -> program setting -> show hidden apps
Prije nego se ide na data transfer mode isto ga je potrebno ugasit na
menu->exit
To ti mislis da nije bija aktivan, vjerojatno ti se automatski pokreca i bija hidden ili se palija neki njegov process... Trebalo bi izmislit nesto kao system recovery u windowsu da vraca postavke na zadani datum.= Citat =:
i koji nije bio aktivan
Evo odma i jedno pitanje,
Meni kad idem vidit bilo koji help javi da je memorija mobitela puna, zatvorite neke porgrame i pokusajte ponovo. Korstim hrv. jezik i nikako to ne mogu popravit. U pocetku mi je valjalo ali neznam kad mi se to poremetilo.
I mene je to nerviralo u pocetku pa san krenija pravit albume ali sam brzo odusta jer imam 1000+ slika.
Pokusaj se naviknuti na xplore + resco phote viewer.
U xplore ides na tools pa file associations -> Menu->New pa upises jpg i za program odaberes Resco Photo Viewer.
Isto mozes napravit za mp3 <-> ttpod, 3gp,flv<->Smartmovie
Vise uopce ne koristim default galeriju.
Isto je i meni bilo...promijenio product code i napravio update na v31, mob sada nije brandiran na t-mobile :) jedino sto mi nije jasno nakon hackiranja sa HelloOX mi ona multimedijalna tipka ne radi vec je moram malo duze drzati i upali mi music player dok sam prije mogao rotirati izmedu glazbe, slika, interneta, video zapisa itd. Da li je to uopce do hacka i mogu li kako namjestiti funkciju te tipke?
Sredeno vracanjem na tvornicke postavke, telefon je ostao hackiran!
@Munja01
Ja sam instalirao Handy taskman i neće mi sve programe zatvoriti,nego ih čak i nakon restarta drži aktivne.= Citat =:
Ja koristim jbak taskman... Na njemu se moze sve namistit.
Evo ako ga instaliras ides na setting -> program setting -> show hidden apps
Prije nego se ide na data transfer mode isto ga je potrebno ugasit na
menu->exit
A onda ću instalirati taj jbak taskman.
Pozdrav svima,
Imam nokiu n95 8gb, i na njoj je napravljen update sw, i stavljene su garmin mape adriaroute 2.2. i city navigator 2009.
Ali imam problem prilikom spajanja na gps, fakat mu dugo treba, i ne radi baš najbolje unutar auta... Na mobu koji sam prije imao 6210 navigator, radilo je odlično, brzo se spajao, i nije gubio prijam...Što bi mogao napraviti? Rekli su mi da bi trebao unijeti adresu za a-gps supl.nokia.com, ali nije se nešto baš poboljšalo...
Kad ukucam *#0000# izbaci mi V 31.0.015 07-11-08 RM-320 c NOKIA N95 (07.01)
Jel to najnovija verzija, ili postoji novije nešto, i što bi mi bilo pametno staviti još na mob?
Hvala svima...
Htjeo bih napraviti kompletan format memorije (telefona i masovne). Da li prvo trebam formatirati masovnu memoriju pa onda memoriju telefona sa *#7370# ili trebam na neki drugi nacin to napraviti? I malo glupo pitanje, pretpostavljam da ne moram prije brisati programe vec ce format to sredit? Hvala na odgovorima!
Nakon sto sam danima sufrao po netu u vezi teme hakiranja mog n95 8gb, shvatio sam da jos ne postoji mogucnost hakiranja ove nove v 31.0.015 verzije. Sada mi nece instalirati nijednu igru za ngage i sl. Takoder mi certifikacija ne funkcionira. Isao sam na onaj OPDA sajt, registirao sa, dao IMEI i oni su kao generirali cer i kex file, ali kada ga pokrecem sa onim programom nikako da mi proradi (probao sa i sa SmartSign v1.1 i sa SISSigner). Uvijek mi izbaci neki error. Uopce ne kuzim u cemu je problem.
Takoder kolko sam skuzio, ne postoji nacin da vratim stariju verziju firmwarea na mob, osim da nosim u servis.
Ugl, kolko sam shvatio sjeb... sam. Jel tako?
Naravno da postoji mogucnost hakiranja v31.0.015. Sve sto ti treba je aplikacija HelloOX 1.03 koju prvo trebas potpisati. Certifikat zatrazi na http://www.opda.com.cn Stranica je na kineskom pa ti mozda ovo bude od pomoci! Uglavnom, sve mi radi odlicno nakon hakiranja s HelloOX-om jedino n-gage nisam jos sredio...i ne mozes vratiti nastariju verziju firmwarea, a s mobom ce bit sve ok!
Da tako sam sve sredio ^^ Radi mi i ngage i sve.
Bok svima... imam nokia n95 8G koju sam oštetio u prometnoj nesreci i svinut joj je glavni modul i ima prekid u višeslojnoj štampi što uzrokuje prekid rada aparata... Ja samo zelim nekako skinuti slike s mobitela i mislim da je to moguce zato trebam pomoc...
imam jednan problem ,ako se moze tako nazvati
imam onaj drzac za auto i koristim mob za navigaciju i stavim ga na taj drzac icim u prvu rupu potrefim i nek se mrvicu strese mob odma se slika prebacuje kao da sam ga rotirao i cijelo vrijeme se tak prebacuje i nist nemogu vidjet
jel ga mogu kako ''zakljucat'' da mogu koristit normalno navigaciju da se slika nerotira??
e molim vas da mi neko pomogne
da li ko zna kako namistit da mi čuvar zaslona bude neka slike.
jeli triba neki program ili ima neka caka kako namistit.
fala puno na pomoći, unaprid.
Ljudi pomagajte!!
Juče je počeo video snimak da me zeza.Nisam puno snimao
do sad, ali je sve uvjek bilo ok, i video je i na telefonu i na tv-u uvjek išao dobro!
Juče je počelo da mi se dešava to da, poslije 5 sekundi snimanja, video počinje da koči na svake 2-3 sekunde!
Mislio sam da se to možda neće dešavati kad se video pusti na računaru ali đavola, koči i tako!
Primjetio sam da se ona crvena lampica, koja se uključi kad počne da se snima nešto, gasi i pali zajedno sam tim kočenjem.
Do čega ovo može da bude jel zna neko??!
Mislio sam da je do baterije pošto mi je bila pri kraju, ali nije! Ista stvar danas kad sam je
napunio potpuno.
Jel se dešavalo nekom ovo?!
Zanima me,je li ista KVALITETA slike kada se stavi na 2MP i na 5MP?? Znam da je rezolucija manja(iovak ionak uvijek smanjim sliku od 5 mpx na 1600x1200 preko kompa),ali je li i kvaliteta losija?? Bolje mi je drzat na 2 MP,zato sto i brze udje u galeriju kad se prvi put ulazi nakon slikanja,a i zauzmu manje mjesta.
Hvala na odg
mislin da je ista kvaliteta, ja koristin 3 mpx
nije isto kao kad slikas 2592x1944 (max rez) pa smanjis na 1600x1200. i kao kad slikas odma na 1600x1200. probaj pa uporedi pa ces vidjeti da je bolje kada slikas na max rezi pa smanjis na racunaru. uostalom zasto ste uzimali mob sa 5mpx kad ne koristite :banme:
i jos nesto nevezano za vas dvojicu vidio sam na predhodnim stranicama da ljudima nece da radi mob na mass memoriji, to se zna desiti ukoliko ste postavili da vam poruke snima na mass memoriju ;)
Ima li kakve koristi od toga da se poruke i kontakti spremaju na memory karticu?
Jer to zauzima toliko malo prostora u memoriji, da se, po mom misljenju, ne isplati spremati na karticu, a sa memorijom telefona je vjerojatno brzi rad.
Jedino ako netko ima brdo mailova sa nekim attachmentima i milijun mms poruka
[QUOTE=X-FusIOn;864723]nije isto kao kad slikas 2592x1944 (max rez) pa smanjis na 1600x1200. i kao kad slikas odma na 1600x1200. probaj pa uporedi pa ces vidjeti da je bolje kada slikas na max rezi pa smanjis na racunaru. uostalom zasto ste uzimali mob sa 5mpx kad ne koristite :banme:
čovik je pita za kvalitetu, pa normalno da će se bolje vidit kad slikas sliku u 5 mpx i zbijes je na 2mpx nego sa 3mpx na 2mpx.
mi govorimo o kvaliteti a to se gleda znači kad povećas sliku na 100 posto i onda gledas kakva je slika.
i da ne budi smjesan sa time da sta smo uzimali ovaj mob koji ima 5 mpx kameru a ne koristimo tu rezu, pa nismo sigurno uzeli ovaj mobitel samo radi kamere
hvala vam na odgovorima =)
Vratit cu ja to na 5mpx onda,pa eto...mogu pricekat i te 2 sec duze pri otvaranju galerije =)
samim time sto mijenjas rezolucije i uvecavas gubis na kvalitetama, a i po tvojoj metodi ce slika koja je prvobitno slikana max rezolucijom biti bolja.
peace
e dali ko zna kako namistit da mi bude slika na screensaveru (pretpostavljan da triba program, ako triba neka mi neko reče baren naziv)
i danas san ima neki problem sa mobon, svaki put kad bi osa na ebuddy izgubija bi signal sa antene (mislin za signal koji mi je potreban za pozive, poruke....) i onda bi ga mora gasit pa vadit bateriju i palit ponovno. e sad neznan jeli mozda to samo do ebuddy-a ili kad koristin w lan, jos ću vidit.
ako ko moze pomoć u vezi ovog bija bi mu zahvalan
Imam i ja neka pitanja:
1. Kako maknuti s desktopa Search: Internet bla bla..
2. Kako maknuti s desktopa WLAN scaning off
3. Kako sloziti da screensaver ne bude rotirani kad se ukljuci nego da bude u portret modu?
4. Imam verziju softa v 20.0.016. Dali mi se ipalti stavljati novu, sto dobivam s njome i jel je uopce ima? :)
Eto ukratko moja prva pitanja..
Hvala na odgvorima..
uvik iste stvari:angry: malo pročitaj sticky temu o najčešćim pitanjima
3. ne mozes nista poduzet sta se tiče toga, jedino mores skinit prog. da ti bude jos veći sat
4. bilo je priče i o tome prije par stranica, pa pročitaj malo
ugl. mob je malo brzi, nista znatno nije prominjeno sudeći po onome sta su rekli momci koji imaju najnoviji soft.
ps. najnoviji soft je v 31
jel zna tko kako prekinuti poziv zatvaranjem slide-a? Otvaranjem se normalno javljam ,ali zatvaranjem se ne zeli. A dok zatvorim slide jel se vama odmah zakljucava ili nakon par sekundi?
za ono pod 1 i 2 imas program koji se zove handy shell i mores ga skinit nedi u podforumu series 60 u temi di se trazu aplikacije (korisiti trazilicu)
a za ovo kad zatvoris mob a neće ti prikine poziv isto tribas program i zove se slide hang up (isto ga tamo probaj nać)
a za zaključavanje to mozes sam namistit u postavkama
i drugi put malo pročitaj ovu temu sve je ovo već odgovoreno
1. i 2. Ima nacin da maknes samo ono sto zelis. Ja sam si maknio sve osim onih prečica i kalendara. Ali da bi to uspio moras imat hackiran mob i potrebni su ti programi X-Plore i ROMPatcher. ROMPathcer ti omogucuje da maknes zastitu i omogucis X-Ploreu da vidi sve zive foldere i fileove na mobu, a sa X-Ploreom kopiras i onda editiras jedan file. Ovisno o tome kako editiras taj file tako ce ti izledati standby. Ja sam slijedio tutorial (vidi link) i napravio si kako mi pase.E sad kolko sam cito komentare nekima radi sa a nekima i bez ROMPatchera, valjda zavisi o mobu, ali et meni ne radi bez ROMPatchera. http://209.85.129.132/search?q=cache...&ct=clnk&gl=hr
jel mi moze neko rec koja je zadnja verzija soft-a za n95 8gb
Zna li neko cijenu popravka slidea u Mobisu' i da li oni mijenjaju vodilice i oprugu ili samo dotegnu klizni mehanizam?
imam nokiju već dosta dugo i samo mi je najednom pisalo da nema masovne memorije i nestalo mi je sve s mobitela....i kad odem vidit pise mi nije pronadena masovna memorija...jel se jos kom dogodilo?zna neko rijesenje?
ja i buraz imamo oba N95 8Gb, ali moj ima svetliji ekran. U postavkama su nam mobiteli isti, jel to moguce zato jer je njegov novi, star 2 dana. A moj je stariji ?
Pozz ljudi, siguran sam da je ovo već bilo, ali kako sad to naći u ovoliko postova...
Interesuje me me dakle kako napraviti da slika, koja se stavi kao wallpaper, bude preko čitavog ekrana?!
Hvala i pozz...
Bok,
imam problem kod podizanja sistema, mobitel ide uvijek u instaliranje nečega, ne znam što instalira, i na kraju izbaci poruku da se u memoriji telefona nalazi nelegalan software i da ga uklonim. Kako da nešto deinstaliram kad ne znam što trebam deinstalirati, ne znam ime programa. Kako saznati o kojem se programu radi? Hvala.
Hmm, ovaj problem se dešava na mobitelima koji imaju memorijsku karticu, pa kad izvadiš memorijsku na kojoj su instalirani neki programi, na mobu primjerice nadogradiš soft, vratiš memorijsku, pisat će ti instaliranje, ali pola programa će se instalirati, pola ne. To se meni događalo na N73 i na N82.
Pošto N95 8 GB nema memorijske, onda nebih točno znao u čemu je problem...
Dali si možda nešto prčkao po postavkama ili si nešto brisao, instaliravao... ?
Pozdrav!
Imam već duže vrijeme ovaj uređaj i mislio sam da ga poznajem 100%.
Ali izgleda da ipak ne. Spojim se na comp i želim prijenos podataka radi inst.garmina ali mala kaže ne jer masovnu memoriju koristi neki program. Koji nemam pojma i nemrem skužit. Dali neko zna kako riješit problem ?
Hvala
Molim sve ljude dobre volje za pomoć! Imam Nokiu N95 8 Gb i vecinu programa nemogu nikako instalirati a niti deinstalirati. Stalno mi piše da je datoteka oštećena ili instalacija nije uspjela. Nemogu ni instalirati najnoviji softver za nju, jer mi ponovno piše: datoteka oštećena.Većinu programa koje sam prije instalirao sada više nemogu ni obrisati, jer mi piše" Uklanjanje neuspješno". Ono što sam mogao, obrisao sam sve,a to je samo dva-tri programčića. U postavkama "Upravljanje programa" mi je uključeno da dopušta sve i da NEtreba online provjera. Ne znam šta više da napravim, pa bih vas molio za malo detaljniju pomoć, jer vidim da ste tu svi "maheri" za mobaće, a ja sam samo jedan mali laik :) Unaprijed svima zahvaljujem!
pf... neznam najbolje ti je napraviti formatiranje cijelog mobitela. Kako, posluži se ovime pod točkom 12. ili 18. I onda sve iz početka. Predhodno si sačuvaj ono bitno, ćeš slike, kontakte, što već. Možeš napraviti BackUp ili sinkronizaciju sa PC.
Možeš probati i ovo, meni je radilo kad sam ubio N95 8G prilikom mjenjanja startup animacije
Here are a couple of codes to soft/hard reset/format a Nokia N95 mobile device:
Soft reset code *#7370#
Hard reset code *#7780#
If the hard format code mentioned aboive does not work, try the following manual method to hard reset/format Nokia N95:
+ Turn off the mobile device.
+ Press and Hold the following three buttons: the green Call Answer button, the “*” button, and the number “3″ button.
+ While holding these buttons, turn on the phone and keep holding the keys untill the mobile phone restarts and prompts you to enter details.
A da li postoji kakva mogucnost, da ne moram formatirati cijeli mobitel? Nadam se da nije jedini lijek formatiranje ?
Zna li netko rješenje za sljedeći problem;kada pokrenem Music player on mi izbaci "Općenito:sistemska greška" i ne pokreće pjesmu!?
EDIT: Rješeno restartom mob.-a!:wall:
da li je iako moguće prebaciti kontakte sa LG KF310 na Nokin N9??
LG ima opciju slanja svih kontakata preko bluetootha ali n95 prepozna samo prvi i njega spremi a ostale ne. zna tko kako to prebacit. neznam kako da drugačije prebacim 300 brojeva
kopiraj brojeve na sim karticu
e iman jedno pitanje
jeli se ikome dosad izlizala tipkovnica tj. izlizala mi se navigacijska tipka
jeli mi može ko reć di da kupin novu tipkovnicu i di ima kupit novu masku mobitela
da li se može promjeniti i gornji dio maske (mislin dio di je ekran i gornja tipkovnica) ili samo donji i da li kad promjenin masku mobitela ujedno i popravin slajd???
hvala na odgovorima
Navigacijska tipka se izlize kod svih n95 i n95 8gb modela,,,,,kompletnu masku mozes promjeniti u mobisu ili narucit preko ebaya neku jeftinu koja ce ti trajat 3 dana.Slide ces vjerovatno malo ocvrsnuti s novom maskom ali to je nazalost samo dok se maska ne razradi,,,metode za popravak slide-a imas na forumu:hrv: