@T-Maca: To znaci da ni ti nemas zivot :lol:
Printable View
@T-Maca: To znaci da ni ti nemas zivot :lol:
u ogromnoj sam dilemi...uzas..xD
Majku im, samo ujutro štrajk.
Još ću morati u školu sutra... :(
Odo spavati :wave:
Evo evo ja ću. U kakvoj si dilemi Luka???
@Georgy: Zbilja te žalim, pogotovo zbog ajFona :D
@Frish: Zbilja smo no liferi...do ponoci visimo na kompu i na forumu brbljamo o glupostima ;D
pogledao filmić, lagano na spavanje...
sutra ujutro na komemoraciju, popodne tekma...
laku noć... :wave:
došo popodne s posla, popil pivu, vratil se na posel i eto sad opet došel s posla.
ugl, vjutro u 6 idem na posel...:D
Job
:zijev:
Jutro.
Joj, još u 10:30 pregovori, valjda se neće dogovoriti ;D
jučer otišao đir do grada sa prijateljima.. i kako su oni izbori sada, di god se okreneš daju ti besplatnu pivu :notooth: samo sam malo previše popio.. :spin:
A vama ne pada na pamet da će se izgubljeno morat na ovaj ili onaj način nadoknaditi?
Subote? Kraći ljetni praznici?
Take your pick.
Ne mora značiti...
Ima par opcija:
- da se proglasi kraj školske godine (i zaključe 1 samo onima koji imaju sve jedinice)
- da bude štrajk par dana- što se ne bi trebalo odrađivati
- još ima par, ali sam zaboravio koje ;D;D
Prva opcija najprihvatljivija, pogotvo ako se uzme da svi ostali dobivaju 5.0 ;D...
ovaj tjedan možemo pisati testove + ispitivanja, a kod nadoknade toga neće biti :)
ja sam čuo da neće biti nadoknade.. lijepo je biti doma u srijedu :crazy:
Tako sve jedno. Štrajk je počeo i danas (za pol sata) čemo saznat kaj su se ti pametnjakovići dogovorili. A mislim da se neće to "nadoknađivat". Jel da se krene sa tim nadoknađivanjem, recimo subotom, učenici i ne smao oni nego i roditelji i profesori će se žalit na to. A ovak i onak sječaš se valjda frish dok si bio u školi da se zanjih tjedan dana ništa nije radilo. Ja se sjećam da smo mi samo bezveze dolazili u školu i brbljali i ništ nismo radili.
@Cionn: Nisi skužio bit izjave. Svi ovdje na forumu nemaju život kad mogu tol'ko spamat po forumu, samo oni ispod 1000 postova to još uvijek odbijaju priznat, a oni iznad se ponose time :D
Ja sam završio svoje planirane obveze za danas...sad mogu opet u krevet.
Trebam samo obaviti još jednu sitnicu, kao što je razgovor za posao :)
Ja nebih htio da bude štrajk, samo da danas ne dođem u školu. :)
2:58-3:43
:bigjump:
Kako dobro... :)
Zna li netko kako se to zove, mislim ima li kakvo ime to što su bubnjali?
Cionn- samo se ti tješi... :p ;D
e ja i dalje necu rec..xD